تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1268 از 1783 اولاول ... 2687681168121812581264126512661267126812691270127112721278131813681768 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,671 به 12,680 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ممکنه سهوی باشه. باهاشون تماس بگیر و قضیه رو بگو. البته از توی استاتوس مودم هم ببین خطت میکشه یا نه. فکر نکنم نیازی به شکایت باشه. با پشتیبانی تماس بگیر، به احتمال زیاد بلافاصله برات درست میکنن.
    خطم تا 20 مگ میکشه
    با پشتیبانی صحبت کردم میگه ما اصلا 12 مگ تو قم نداریم میگم مرد حسابی الان تو پروفایل من نوشته شده که 12 خریدم و فقط برای همین 12 مگ اومدم صبانت
    حالا قرار شده تا فردا ظهر جواب بدند خواستم ببینم راهی دارند که بتونند دبه بکنند یا نه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

یعنی بعد از یکی دو هفته دانلود محدود میکنه؟ اگه شبی 20 تا حدودا دانلود شه. محدودیت با تمدید از بین میره؟
    اینو دیگه نمیدونم. ولی معمولا کسانی که این سرعت رو دارن بعد چند روز دیگه چیزی ندارن دانلود کنن!

Sent from my GT-I9300

3. این کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    من سرویس 12 مگ گرفتم بعد الان خطم رو روی 4 مگ بستن صبح ازشون شکایت کردم خواستم ببینم میتونند از زیرش در بزند یعنی قانونی هست که اینا بتونند ازش سوء استفاده بکنن
    زتگ بزنی کارت درست میشه

Sent from my GT-I9300

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

خطم تا 20 مگ میکشه
    با پشتیبانی صحبت کردم میگه ما اصلا 12 مگ تو قم نداریم میگم مرد حسابی الان تو پروفایل من نوشته شده که 12 خریدم و فقط برای همین 12 مگ اومدم صبانت
    حالا قرار شده تا فردا ظهر جواب بدند خواستم ببینم راهی دارند که بتونند دبه بکنند یا نه؟
    اها. اگه اینجوریه شکایت کن

Sent from my GT-I9300

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اینو دیگه نمیدونم. ولی معمولا کسانی که این سرعت رو دارن بعد چند روز دیگه چیزی ندارن دانلود کنن!

Sent from my GT-I9300
    البته ایرانی جماعت واسه اینکه کم نیاره چیزایی که دانلود کرده رو پاک میکنه دوباره دانلود میکنه که مبادا شرکت حقشو خورده باشه

7. 6 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بالای 150 یا 200 گیگ محدود میکنه فکر کنم!!

Sent from my GT-I9300
    من دانلودم طبق عدد پنل 430 گیگ هست تا امروز و 6 روز دیگه از این ماه مونده که تموم بشه البته بعضی شبا دانلود منیجر خالی خالی بود و چیزی دانلود نکردم و فعلا که محدود نشدم پس تا 400 گیگ رو می شه گفت که محدود نمی کنه

9. این کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من دانلودم طبق عدد پنل 430 گیگ هست تا امروز و 6 روز دیگه از این ماه مونده که تموم بشه البته بعضی شبا دانلود منیجر خالی خالی بود و چیزی دانلود نکردم و فعلا که محدود نشدم پس تا 400 گیگ رو می شه گفت که محدود نمی کنه
    400گیگ ؟؟؟

من الان 10 مگ مخابرات دارم ولی الان بعد دو هفته نمیدونم دیگه چی دانلود کنم!!

Sent from my GT-I9300

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان صبانتی سلام!!
    من چندین و چند ساله که صبانت دارم! هر بارم یه چیزیشو گرفتم تمدید کردم!! این شش ماهه اخیر فقط سرویس نامحدود با 20 گیگ حجم منصفانه گرفتم که ظاهرا برام کم اومد دیگه!! خیلی زودتر از چیزی که فکر میکنم تموم میشه حجمم! ( مصرفمون بالاست هم من هم مادرم هر دو استفاده داریم )
    میخواستم بدونم کیا سرویس 8 مگ یا 12 مگ رو توی تهران گرفتند؟؟ آیا راضی هستید ازش؟ سرعتش توی دانلود یا استریم کردن ویدئو خوبه یا اصلا با 1 مگ فرقی نداره؟؟ واسه من استریم ویدئو خیلی مهمه!! ایا از 12 مگ یا 8 مگی که گرفتید راضی هستید؟ اگر خوب هست من باید اواسط این ماه سرویسم رو تمدید کنم و میرم 12 مگ میگیرم با 50 گیگ حجم اضافه!

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

والا شاید عده ای کارهای تخصصی داشته باشند و به اقتضای رشته ای که دارند نمیدونم والله هر شب یا شب درمیون 20 یا 24 گیگ دانلود شبانه بکنند اما مخاطب عام اینترنت(به قول نقد نویسهای فیلمها)با شبی حداکثر 10 گیگ کاملا ارضا میشه.یکی مثل من در شبهایی که دیگه خیلی دانلود دارم 3 یا 4 گیگ دانلود میکنم اما جالب اینجاست که بازم دنبال بالاترین سرعتهای شبانه در بین isp ها میگردم.واسه همین به عامه کاربران عزیز صبانت رو واسه دانلود شبانه توصیه میکنم.

13. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان صبانتی سلام!!
    من چندین و چند ساله که صبانت دارم! هر بارم یه چیزیشو گرفتم تمدید کردم!! این شش ماهه اخیر فقط سرویس نامحدود با 20 گیگ حجم منصفانه گرفتم که ظاهرا برام کم اومد دیگه!! خیلی زودتر از چیزی که فکر میکنم تموم میشه حجمم! ( مصرفمون بالاست هم من هم مادرم هر دو استفاده داریم )
    میخواستم بدونم کیا سرویس 8 مگ یا 12 مگ رو توی تهران گرفتند؟؟ آیا راضی هستید ازش؟ سرعتش توی دانلود یا استریم کردن ویدئو خوبه یا اصلا با 1 مگ فرقی نداره؟؟ واسه من استریم ویدئو خیلی مهمه!! ایا از 12 مگ یا 8 مگی که گرفتید راضی هستید؟ اگر خوب هست من باید اواسط این ماه سرویسم رو تمدید کنم و میرم 12 مگ میگیرم با 50 گیگ حجم اضافه!
    اگر الان توی استریم کردن ویدئو مشکلی نداری با 12 مگ یا 8 مگ هم مشکلی نخواهی داشت.
    فقط اگر خطت بتونه 12 مگ رو بکشه

15. این کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •