تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1268 از 1298 اولاول ... 2687681168121812581264126512661267126812691270127112721278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,671 به 12,680 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با پشتیبانی صحبت کردم گفت که فعلا شباهنگ حذف شده ولی حرفه ای فعلا نه.گفت اصلا معلوم نیست.شاید حذف نشه.بعد صحبت شبانه کردم گفت که طرحای دیگه هم هست که شبانه دارن مثلا ارمغان.شبانه داره درسته؟ از چه ساعتی تا چه ساعتی؟ با این قیمتی که دارم میبینم یعنی 6 ماه و 60 گیگ 75 تومن قیمت خیلی بهتر از حرفه ای برام در میاد.یه 3 ماه با 8 گیگ + 16 گیگ حدودا قیمت میشه همین ولیاون 3 ماه بیشتره و 60 گیگ!!! خیلی بهتره اگه شبانه داشته باشه

حالا دوستان یه راهنمایی بکنن فرق شباهنگ با حرفه ای تو چیه.سرعتشم فرقی داره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با پشتیبانی صحبت کردم گفت که فعلا شباهنگ حذف شده ولی حرفه ای فعلا نه.گفت اصلا معلوم نیست.شاید حذف نشه.بعد صحبت شبانه کردم گفت که طرحای دیگه هم هست که شبانه دارن مثلا ارمغان.شبانه داره درسته؟ از چه ساعتی تا چه ساعتی؟ با این قیمتی که دارم میبینم یعنی 6 ماه و 60 گیگ 75 تومن قیمت خیلی بهتر از حرفه ای برام در میاد.یه 3 ماه با 8 گیگ + 16 گیگ حدودا قیمت میشه همین ولیاون 3 ماه بیشتره و 60 گیگ!!! خیلی بهتره اگه شبانه داشته باشه

حالا دوستان یه راهنمایی بکنن فرق شباهنگ با حرفه ای تو چیه.سرعتشم فرقی داره؟
    نه اون حرفه ای که الان هست شبانه اش 2 تا هفته. جالب نیست.
    پشتیبانی به من گفت ارمغان 3 تا 9 تخفیف 99 درصد داره. گفت پس چرا تو سایت نیست گفت من میگم داره دیگه!

آره خیلی به صرفه تره. نوبل و یلدا هم هست. اونا حجم بالاتری دارن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

نه اون حرفه ای که الان هست شبانه اش 2 تا هفته. جالب نیست.
    پشتیبانی به من گفت ارمغان 3 تا 9 تخفیف 99 درصد داره. گفت پس چرا تو سایت نیست گفت من میگم داره دیگه!

آره خیلی به صرفه تره. نوبل و یلدا هم هست. اونا حجم بالاتری دارن
    اره بازم زنگ زدم صحبت کردم گفت ارمغان 3 تا 9 هست.از نظره قیمت خیلی بصرفه تر از حرفه ایه.سرعتشم یکیه.1 ساعت تایم رایگانش هم بیشتره.ولی یه نکته ای هست
    من دانلودای شبانم با مودمه.یعنی فلش میزنم خودش از هرتایمی ست کرده باشم شروع میکنه.پس مشکلم بیدار موندن برای استارت دانلود نیست.بعضی وقتا ادم میخواد سریع تایم رایگان شروع بشه یه چیزیو دانلود کنه و همون موقع مصرف کنه.مثلا اپدیت برای گوشی دانلود کنی و همون موقع کاراشو بکنی.همین ساعت 2 کل سیستم خوابمونو ترکونده حالا اگه قرار باشه از 3 شروع بشه که واویلاست.به همین دلیل شاید همین حرفه ای رو ادامه بدم

4. این کاربر از 2_ahmadzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت ESPSV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

به هر حال یه برنامه ای برامون چیده شده که تایم تخفیف برداشته بشه
    ارمغان هم در سایت هیچ اشاره ای به تخفیف نکرده ... یه تغییراتی دارن انجام میدن
    که به نفع مشترک نخواهد بود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اره بازم زنگ زدم صحبت کردم گفت ارمغان 3 تا 9 هست.از نظره قیمت خیلی بصرفه تر از حرفه ایه.سرعتشم یکیه.1 ساعت تایم رایگانش هم بیشتره.ولی یه نکته ای هست
    من دانلودای شبانم با مودمه.یعنی فلش میزنم خودش از هرتایمی ست کرده باشم شروع میکنه.پس مشکلم بیدار موندن برای استارت دانلود نیست.بعضی وقتا ادم میخواد سریع تایم رایگان شروع بشه یه چیزیو دانلود کنه و همون موقع مصرف کنه.مثلا اپدیت برای گوشی دانلود کنی و همون موقع کاراشو بکنی.همین ساعت 2 کل سیستم خوابمونو ترکونده حالا اگه قرار باشه از 3 شروع بشه که واویلاست.به همین دلیل شاید همین حرفه ای رو ادامه بدم
    7-8 صبح پاشو تا 9 بشین دانلود کن

--------------

این ارمغان کسی خرید کرده واقعا شبانه داره ؟ حرف پشتیبانی که سند نمیشه

ولی من ترجیح میدم حرفه ای بخرم یه ساله تا ارمغان 6 ماه چون حداقل تا یه سال قرارداد دارم و باید شبانه بدن ولی ارمغان بعد از 6 ماه معلوم نیست طرحش باشه یا نه !

یه سوالم داشتم من شباهنگم ماه 8 تموم میشه اگر الان خرید سرویس جدید مثلا حرفه ای 1 سال بزنم تکلیف طرح الانم چی میشه ؟ و مبحث ترافیکی که در این سرویس فعلی دارم (هم ترافیک دایم هم اعتباری !)
    ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اتفاقا من واسه همین تایم 3 تا 9 رو ترجیح میدم. صبح که بلند میشم دانلودم اکیه!

پشتیبانی گفت حرفه ای شباهنگ حذف شده. گفت فقط یه طرح مونده نمیدونم کدومش.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

به پشتیبانی تماس گرفتم چندتا سوال ازشون کردم و نتیجه :

طرح هایی که شبانه داره حرفه ای (2-7 با درصد 99 !) مانا و ارمغان (3-9 با درصد 99 !) و یلدا (البته این طرح محدودیت حجمی شبانه داره روی 200 گیگ در طول دوره !) (مانا و ارمغان محدودیت حجمی شبانه ندارند مثل شباهنگ و حرفه ای)

علت حذف شباهنگ رو طرح های جدید تر و ارزون تر اعلام کردن (ارمغان و مانا !)

احتمال حذف حرفه ای رو کم برشمردن (دلیلشون اینکه متقاضی زیاده براش و نیاز دارن زودتر ساعت شبانشون اغاز بشه !)

برای تغییر طرح هم باید با تلفنی که رانژه هست زنگ بزنید و ... (اگر داخل 217.219.5.9 و گزینه تمدید اعتبار چنین طرح هایی داخل لیستتون نیست)

در طرح های مانا و ارمغان و یلدا امکان خرید بسته های دلچسب هم موجوده

موفق باشید

9. این کاربر از 1to1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

--------------

ولی من ترجیح میدم حرفه ای بخرم یه ساله تا ارمغان 6 ماه چون حداقل تا یه سال قرارداد دارم و باید شبانه بدن ولی ارمغان بعد از 6 ماه معلوم نیست طرحش باشه یا نه !

یه سوالم داشتم من شباهنگم ماه 8 تموم میشه اگر الان خرید سرویس جدید مثلا حرفه ای 1 سال بزنم تکلیف طرح الانم چی میشه ؟ و مبحث ترافیکی که در این سرویس فعلی دارم (هم ترافیک دایم هم اعتباری !)
    ممنون
    اگر بخوان حذف کنن با قراراداد هم حذف میکنن. تجربه ش رو داشتم. ارمغان حجم بالاتر و قیمت کمتری داره. به صرفه تره

در ضمن شما میتونی طرح رو بخری و تمدیدش کنی. بهش اضافه میشه

11. این کاربر از saeid127 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Shahin031's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

--------------

ممنون
    ارمغان رو من دارم شبانه از 3 تا 9 داره
    محدودیت سرعت هم نداره

13. این کاربر از Shahin031 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ارمغان رو من دارم شبانه از 3 تا 9 داره
    محدودیت سرعت هم نداره
    مرسی از پاسخ

طرح ارمغان نوشته سرعت 10 مگ برخلاف خیلی طرح های دیگش که نوشته تا فلان سرعت و یا ذکر حداقل سرعت !

شما که ارمغان رو دارید سرعتتون روی چند هست و اینکه قبل از ارمغان طرح قبلی که داشتید چی بود و سرعت الان با قبل فرقی کرده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •