دوست عزیز بدون تعصب sx260 HS؛برادر قدیمی تر این دوربین برنده ی بهترین کامپکت سال 2011 شد.من جای شما باشم همین را تهیه می کنم،من با sx230 HS کار کردم کیفیت عکس بسیار مناسبی دارد و امکانات عالی،شاید دوستان نظر دیگری داشته باشند.
دوست عزیز بدون تعصب sx260 HS؛برادر قدیمی تر این دوربین برنده ی بهترین کامپکت سال 2011 شد.من جای شما باشم همین را تهیه می کنم،من با sx230 HS کار کردم کیفیت عکس بسیار مناسبی دارد و امکانات عالی،شاید دوستان نظر دیگری داشته باشند.
فکر کنم این لینک بهتر از من بتونه راهنماییتون کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم دوست خوبم بنده این مدل ها را بررسی کرده بودم اما در نهایت فقط میتوانم یک مدل را انتخاب کنم که برای این امر نظر شما و سایر اساتید تعیین کننده است.
راستی یادم رفت بگم با این پول نیمه حرفه ای نمی تونید بگیرید
در ضمن به برند خاصی علاقه دارید؟
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟
سونی تصاویر قشنگی میده
ولی نیکون هم این طور که شما میگید وضعش وخیم نیست
من خودم چون یه نظر شخصی دارم و از نیکون خوشم نمیاد زیاد توی بحس هایی که نیکون دخیله شرکن نمی کنم
برای همین اگه J U N I P E R نظر بدن فکر کنم بهتر باشه
با چقدر میتونم؟ اگه فکر میکنی اختلاف کارایی احتلاف هزینه رو توجیه میکنه دستور بفرمایید افزایش میدم.
خیر فقط کارایی برام مهمه، از هر برندی با هر قیافه ای بود مشکلی ندارم.در ضمن به برند خاصی علاقه دارید؟
برادر نیکونی در میان نبود، سورنا جان چند مدل canon معرفی کرد، به نظر بنده هم نیکون بیشتر مناسب رده ی بالاست. جناب J U N I P E R و سایر اساتید هم در کنار شما اگر وقت داشتن ما خوشحال میشیم.
Last edited by mersoft; 27-04-2012 at 23:27.
سلام می خوام برای یکی از دوستان دوربین دیجیتال بگیرم من خودم بهش Canon SX230 پیشنهاد کردم ولی میگه تور رنج 400 تومان می خوام شما چی پیشنهاد می کنید؟
چند تا هم تا رنج 400 تا 500 معرفی کنید بد نیست شاید تونستم راضیش کنم.
سلامی دوباره
من تا حالا دوربین های سامسونگ رو امتحان نکردم ( بجز یه مدل تقریبا قدیمی )
کسی میتونه درموردشون یه توضیح اجمالی بده؟
بیشتر هم wb700 مد نظرمه یا wb 210
دم هــــمـــــتــــون گــــــــــــــــــرم
Last edited by ANDROYD3; 28-04-2012 at 17:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)