تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1268 از 2376 اولاول ... 26876811681218125812641265126612671268126912701271127212781318136817682268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,671 به 12,680 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

امير قلعه نويي: به اين سه امتيار احتياج مبرمي داشتيم

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران با اشاره به پيروزي تيمش برابر سايپا گفت: ما به اين سه امتياز احتياج داشتم تا بتوانيم در جدول جايگاه خوبي را به دست آوريم.

به گزارش روز شنبه خبرنگار ايرنا، امير قلعه نويي بعد از اتمام بازي در جمع خبرنگاران گفت: اين نيتجه بعد از دو بازي که با از دست دادن امتياز همراه بود، به ما کمک مي کند تا در هفته هاي بعدي ليگ برتر، با روحيه و اعتماد به نفس بالاتري به مصاف رقيبان خود برويم.
    وي همچنين درباره روند 90 دقيقه ديدار با سايپا مي گويد: فوتبالي که هر دو تيم در نيمه اول به نمايش گذاشتند، فاقد جذابيت هاي لازم بود و سطج بازي در 45 دقيقه اول حتي از رقابتهاي دسته اول هم پايين تر بود، با اين حال در نيمه دوم با شناختي که از حريف پيدا کردم، توصيه هاي لازم را به بازيکنان دادم و آنها توانستند با اجراي مو به موي برنامه هاي تاکتيکي برتري خود را به حريف ديکته کنند.
    قلعه نويي با اشاره به موقعيت استقلال در جدول گفت: ما احتياج زيادي به سه امتياز اين ديدار داشتيم و خوشحالم که با استفاده از موقعيت هاي به دست آمده توانستيم با شکست دادن سايپا رتبه سوم را در جدول باز پس بگيريم.
    سرمربي استقلال همچنين در مورد اعتراض سياوش اکبرپور در جمع خبرنگاران گفت: در حال حاضر از دست اکبرپور ناراحت هستم و براي اينکه براي تيم حاشيه به وجود نيايد، ترجيح مي دهم فردا در باره نوع برخورد با او تصميم بگيرم.
    قلعه نويي در مواجهه با سووالي درباره رقابت با علي دايي در چارچوب بازي استقلال و سايپا گفت: مطرح شدن اين مسايل تيم ملي را به حاشيه مي برد، علي دايي در حال حاضر ماموريتي سخت و حساس را در اختيار دارد و به همين دليل همه ما ضمن حمايت از او هر کاري که لازم باشد بايد انجام بدهيم تا دايي فوتبال ايران را براي چهارمين بار به جام جهاني ببرد.
    وي در پايان حرف هايش با اشاره به توهين يکي از روزنامه هاي اماراتي به سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: دايي يکي از چهره هاي ويژه فوتبال ايران و حتي آسياست و افتخاري براي ايران محسوب مي شود، پس بر همه ما و ارگان هاي دولتي واجب است که اجازه ندهيم خدشه اي به شان و حرمت او وارد شود.
    تيم فوتبال استقلال تهران با شکست دادن سايپا در پايان هفته شانزدهم ليگ برتر فوتبال، با 28 اميتاز در مکان سوم جدول جاي گرفت.

منبع : ایرنا

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه استقلالیهای گل.تبریک میگم.
    می خوام بگم ایول به فرهاد
    ایول به آرش و سیاوش
    گند بزنن به فولادی.بازم این علیزاده نچسب رو اورد حال ما رو گرفت هرچند آخر بازی بود .
    میدونم خیلی خوشحال بودی برا همین پولادی رو نوشتی فولادی من نیز این برد را تبریک می گویم.

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

14 پیش بینی [استقلال - پیام] _هفته هفدهم

چهارشنبه 87/9/13
    استقلال تهران - پیام خراسان، ساعت 15:00 ، ورزشگاه آزادی

آخرین بازی :

سایپا 0 - 2 استقلال

پیام 0 - 1 مقاومت

برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 13187 مراجعه کنید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.
    قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 4 روز فرصت دارید..

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

باید پیام رو گلباران کنیم و نیم فصل رو با قدرت تموم کنیم. اگه اون باخت لعنتی مقابل فولاد نبود 99% قهرمانی نیم فصل مال ما بود.

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با این حساب باید 8 تا 1 گله داشته باشیم !
    مهدی امیرآبادی
    خسرو حیدری
    هاشم بیگزاده
    فابیو جانواریو
    علی علیزاده
    حسین کاظمی
    علیرضا عباسفرد
    یه گل به خودی هم که برقیا به خودشون زدن

10 + 4 + 4 + 4 + 2 + (1 * 8 )
    =
    32

اینا تمام گل هایی هستن که استقلال زده و بهترین خط حمله ی لیگ رو از آن خودش کرده..
    بابا چه دقتي داري عماد
    من 2 ساعت ديگه اونايي كه تو اين بازي گل زدن هم يادم ميره چه برسه به كل فصل

[b]این ملوان هم خیلی بدشانسه ها !
    کاش بازی رو ملوان برده بود.
    اگه برده بود واسه تیم های تعقیب کننده و مخصوصاً استقلال خیلی خوب میشد..
    مهم اخر فصله
    قهرمان نيم فصل شدن مهم نيست
    بزار نيم فصل 2 شروع شه شروع ميكنن به باختن

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این کله بازیکنان استقلال و تعداد بازیها و گلهایی که به ثمر رسوندند

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در واكنش به عدم رعايت بازي جوانمردانه

شريفي نسب: بازيكن استقلال تمارض كرد

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال سايپا گفت: بازيكن تيم استقلال در آن صحنه تمارض كرد و نبايد هر بازيكني روي زمين دراز كشيد، توپ را به خارج از ميدان فرستاد.

به گزارش خبرگزاري فارس، اميد شريفي نسب پس از شكست 2 بر صفر برابر استقلال در جمع خبرنگاران گفت: بازي بدي انجام داديم. در نيمه اول فوتبال ضعيفي ارائه كرديم و در نيمه دوم مي خواستيم مسابقه را تا دقيقه 70 كنترل كنيم كه متاسفانه به هدف خود نرسيديم. استقلال از فرصت هاي خود استفاده كرد و به پيروزي رسيد.
    شريفي نسب در مورد رعايت نكردن بازي جوانمردانه و درگيري با بازيكنان استقلال اظهار داشت: خدا را شاهد مي گيرم كه بعد از آنكه توپ به اوت رفت همان بازيكني كه خود را به زمين زده بود و تمارض مي كرد اولين نفري بود كه به سمت من آمد. چه كسي گفته است هر بازيكني كه خود را به زمين زد بايد توپ را به بيرون بزنيم و بازي را از جريان بي اندازيم؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پس از پيروزي برابر سايپا

آشتياني و دانشجو به رختكن استقلال رفتند

خبرگزاري فارس: مدير عامل و دو عضو هيئت مديره باشگاه استقلال تهران پس از پيروزي برابر سايپا به رختكن تيم رفتند.

به گزارش خبرگزاري فارس، امير واعظ آشتياني مدير عامل باشگاه استقلال به همراه خسرو دانشجو رئيس هيئت مديره و علي انصاري يكي از اعضاي هيئت مديره باشگاه پس از پيروزي دو بر سفر برابر سايپا به داخل رختكن تيم رفتند.
    امير قلعه نويي امروز اعلام كرده بود در كار مدير عامل باشگاه دخالت نمي كنم و او نيز در كار فني دخالت نمي كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

طباطبايى: مربى دروازه بان هاى استقلال نمى شوم

ايران ورزشى - ديدار هادى طباطبايى و مديرعامل استقلال در ورزشگاه آزادى حرف و حديث هايى به دنبال داشت كه خيلى ها تصور مى كردند اين دروازه بان سابق آبى ها براى مربيگرى در استقلال با واعظ آشتيانى صحبت كرده است اما خود طباطبايى مربيگرى اش در استقلال را تكذيب مى كند: بحثى درباره حضورم در كميته فنى باشگاه استقلال وجود ندارد اما همواره براى خدمت به اين تيم آ ماده ام. هفته گذشته به دليل تعلق خاطرى كه به دو تيم داماش به عنوان تيم شهر خود و همچنين استقلال به عنوان خانه فوتبالى ام داشتم در ورزشگاه آزادى حاضر شدم و با مديرعامل استقلال هم گفت وگو داشتم.
    مربى داماش گيلان درباره ديدار پنج شنبه با مديرعامل باشگاه استقلال تهران هم مى گويد: اين ديدار درباره مسائل كارى نبود و تنها درباره شرايط خودم و مسائل فوتبالى صحبت كرديم.
    هادى طباطبايى درباره احتمال حضورش در كميته فنى باشگاه استقلال هم ادامه مى دهد: هيچ صحبت خاصى در اين زمينه انجام نشده است و پيشنهادى براى حضور در اين كميته نداشته ام اما همواره اين آمادگى را دارم تا در خدمت باشگاه استقلال باشم. طباطبايى همچنين احتمال حضورش به عنوان مربى دروازه بان هاى استقلال را هم رد مى كند: تصميم ندارم به عنوان مربى دروازه بان فعاليت كنم، وگرنه اين كار را در داماش انجام مى دادم، دوست دارم تا وارد عرصه مربيگرى شوم.
    دروازه بان سابق استقلال درباره نظرش درباره اين تيم آبى پوش مى گويد: مدت ها بود كه به اين باشگاه نرفته بودم اما از دور و نزديك اخبار استقلال را پيگيرى مى كردم، در هر صورت در اين فصل با توجه به مديريت بسيار خوب واعظ آشتيانى و نظم و انضباطى كه بر تيم حاكم شده است، استقلال مى تواند به موفقيت دست يابد. اميدوارم مجموعه فنى استقلال نيز بتواند با استفاده از اين توانايى مديريتى انتظارات را برآورده سازد و با توجه به امكاناتى كه براى قهرمانى فراهم شده، در هر سه جامى كه در آن حضور دارند، عنوان قهرمانى را به دست آورند.

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

خوب بچه ها. من هم تبريك ميگم.
    حيف شد اگه اون توپ آخر رو كوشكي نمي زد پيش بيني من هم درست از آب درميومد:دي
    شوخي كردم.
    عشق است استقلال

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •