جریان این اپدیت جدیده چیه؟!
خوب اگه بشه با یه اپدیت و دو تا فلش بازی ریخت روی x360 پس دیگه كی میره هارد های ماكروسافت رو بخره؟!
یجای كار بد میلنگه![]()
جریان این اپدیت جدیده چیه؟!
خوب اگه بشه با یه اپدیت و دو تا فلش بازی ریخت روی x360 پس دیگه كی میره هارد های ماكروسافت رو بخره؟!
یجای كار بد میلنگه![]()
خوب طبق اطلاعاتی که هست حاکثر میشه از 2 تا فلش 16 گیگی استفاده کرد و حتی تو متن خبر هم اشاره شده که این میتونه در کنار هارد استفاده بشه .
درضمن ظرفیت هارد کجا و این فلش ها جا!
دو تا 16 یا دو تا 2 ؟
اگه دو تا 16 باشه كه حدودا میشه 35 گیگ!
بیشتر از هارد 20 گیگ : دی
هر چی باشه مهم اینه كه میشه با یه دستكاری توسط هكر های محترم این محدودیت حجمی فلش رو برداشت و وقتی بدون محدودیت بشه میشه یه OCZ SSD 320GB بهش انداختش رسما دیگه كوچك ترین صدایی از 360 نمیادش
3 چراغ که میگن چندین و چند دلیل داره
هر 3 چراغی دلیل خرابی دستگاه نیست
3 چراغ یک چیزی هست برای این که بگه تو کنسول شما مشکل ایجاد شده
شما حتی اگه کابل برق power رو هم درست جا نزنی 3 تا از چراغ های جلوی کنسول قرمز میشه
اما مهم کد خطا هست
که بد ترینش E74 هست که همه به اسم 3 چراغ میشناسن
که اون هم قابل تعمیره
Jasper میتونم به جرات بگم قضیه E74 رو به تاریخ سپرد
دو تا 16 گیگ دیگه!
واقعا این محاسباتت منو کشته!اگه دو تا 16 باشه كه حدودا میشه 35 گیگ!
بیشتر از هارد 20 گیگ : دی
شاید!هر چی باشه مهم اینه كه میشه با یه دستكاری توسط هكر های محترم این محدودیت حجمی فلش رو برداشت و وقتی بدون محدودیت بشه میشه یه OCZ SSD 320GB بهش انداختش رسما دیگه كوچك ترین صدایی از 360 نمیادش
گفتم كه حدودی: دیواقعا این محاسباتت منو کشته!
مهم اینه كه در هر صورت 10 گیگ (در بدترین حالت فلش) از هارد های ماكروسافت بیشتره![]()
دوستان یک سوال : من بازی ها رو که روی هارد نصب میکنم موقع اجرا کنسول را به صورت ایستاده میزارم . میخواستم ببینم مشکلی که نداره ؟
سلام دوست گرامی...
نه مشکلی پیش نمیاد.فقط کنسول رو در فضای بسته قرار ندهید.
سلام.
این پستو به نیابت از پسر خالم (Turok-71) میدم. ( فعلا به اینترنت دسترسی نداره)
برای اتصال xbox360 به تلویزیون از طریق کابل HDMI آیا کابل خاصی هست؟ یعنی کابل های HDMI با هم فرق دارن؟ برای XBOX از کدام نوع باید استفاده کرد؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)