قراردادم آخر ماه تموم میشه ! 10 مگ میگیرم تست هم قرار میدم. !! چی رو میخوای بدونی ! دانلود روزانه روی یک مگ و شبانه 5 مگ هست ، مگه خودت نگفتی بازم ، شک داری؟![]()
قراردادم آخر ماه تموم میشه ! 10 مگ میگیرم تست هم قرار میدم. !! چی رو میخوای بدونی ! دانلود روزانه روی یک مگ و شبانه 5 مگ هست ، مگه خودت نگفتی بازم ، شک داری؟![]()
من میخوام بگیرم ولی نمیزاره میگه مشتری حقیقی هستی هر چی هم زنگ میزنم که برام بازش کنه مشغوله همش این 2020 من قبلا نامه دادم این چند روزه معلوم چکار کردن که نمیتونم بگیرم
داداش دمت گرم تمدید کردی بیا تست بزار منم دوم سرویس تموم میشه ببینم چطوره خوب بود بیام 10 مگ
دقیقا متوجه نشدم ؟ اگر منظورتون انلاین هست در حال حاضر این امکان از طریق پارتاک میسر نیست و با مراجعه به نمایندگی انجام میشه .شما که گفتی یوزرت مسدود شده و خط در حال جمع اوریه پس چطور میخای بگیری ؟
اگه میخوای 10مگ بگیری باید تا تو سیترا هستی بگیری باید با پشتیبانی صحبت کنی که واست بازش کنه وگرنه اگه رفتی سامانه جدید اصلا نمیتونی 10مگ بگیری اصلا 10مگ تو لیستشون نیست حضوری هم بری اصلا بهت نمیدن
10مگ که حتما شبانه داره ولی از یکی شنیدم گفت سرعتش 5مگ میشه شبا ولی مطمئن نیستم ولی به احتمال زیاد درسته
فکر کنم بخاطر این باشه که تمدیدش نکردم
من الان 2 ساله مخابرات دارم نمي دونم ماناماد هستم يا نه! چون تا حالا هيچ كاري بهشون نداشتم! فقط يه بار زنگ زدم 2020 گفت مشترك ما نيستي شماره مارمالاد رو داد. اين جايي كه ازش سرويس گرفتم هم توي نمايندگي هاي ماناماد هستش!
نمي تونم وارد سيترا بشم چون مهلت اينترنت تموم شده هدايت ميشه به سايت سيترا.
بله من از 80.191.224.244 وارد ميشم.
این 2020 همش اشغال میزنه نزدیک 50 بار دارم زنگ میزنم مشغولش کردن خط رو
فرشاد خطط رو که تخلیه نکردن ؟
Last edited by boy alone; 20-07-2014 at 18:05.
سعی کن تا رو سیترایی 10مگو ازشون بگیری وگرنه وقتی رفتی رو سامانه جدید حضوری بری 10مگ و 5مگی در کار نیست فقط ماناماد فکر کنم بده حتی اکسین هم 5و10مگ نمیده
نه تخلیه نشد فعلا خدا بهم رحم کنه نمیدونم جریان چیه فکر کنم اگه حضوری تمدیدش کنم از حالت تخلیه دربیاد سیستم جدید مثل اینکه اگه فورا تمدید نکردی میره برا تخلیه
Last edited by farshad0123; 20-07-2014 at 18:44.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)