تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1267 از 4105 اولاول ... 26776711671217125712631264126512661267126812691270127112771317136717672267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,661 به 12,670 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه r00t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    هر کجای این کره خاکی که شد

پيش فرض

اما در مورد رفت و امد : من از میدون راهن اهن با اتوبوس اومدم به چهار اره ولیعصر از اونجا سوار بی ار تی شدم به ایستگاه ایت ! از اونجا با بی ارتی دیگه از ایت رفتم سمت افسریه و کمی بعد از پل تختی پیدا شدم و از اونجا هم پیاده از اون سمت خیابون که حالا پارک مانند داره اومدم تا رسیدم به یه دکه که از اون پرسیدم که این درش کجاست گفت اون چراغ پور نوره که روشنه همونجا درشه !! حالا برای برگشت باید چیکار کنیم تا راحت باشیم و مقصد هم میدون راه اهن هستش
    اگر از ایستگاه آیت با بی آر تی های خاوران رفتین سمت افسریه ( خط خاوران - پایانه علوم و صنعت ) دو باره همون بی آر تی ها رو سوار شین و برین پایانه خاوران . پایانه خاوران بی آر تی های آزادی رو سوار شین و ایستگاه چهار راه ولیعصر ( تقاطع مولوی و ولیعصر ) پیاده بشید . از اونجا یه ایستگاه اتوبوس که به سمت جنوب شهر بیاین میشه میدون راه آهن که خیلی راه نیست و پیاده هم میشه رفت. فکر کنم اینجوری مسیرتون خیلی کوتاه تر بشه . باز از دوستان اگر کسی راه دیگه ای بلده بگه

2. این کاربر از r00t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه r00t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    هر کجای این کره خاکی که شد

پيش فرض

یه مورد دیگه رو هم یادم رفت بگم . اونم اینکه اگر ایستگاه مترو اطرافتون هست می تونید با مترو برید ایستگاه میدون شوش و از اونجا با یه اتوبوس برید راه آهن ( اتوبوسهای برقی که از میدون خراسون میرن سمت راه اهن )

4. این کاربر از r00t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    اموزشی ما تو ارتش تموم شد و ما باید روز دهم خودمون به یگان معرفی کنیم. فقط چند تا سوال
    1 من درست سلام نظامی تمرین نکردم اونجا دوباره یادمون می دهند یا باید همان روز اول هر کی می بینیم درجش بیشتر از ماست بهش سلام کنیم. 2. به غیر از برگه امریه چه مدارک و وسایلی ببرم؟
    3 .من افتادم رسته رایانه و از مکان پادگانم خیلی راضیم ولی یکی می گفت ممکنه بعد از یک هفته بگن برین یه پادگان دیگه این قضیه راسته؟

6. این کاربر از reza_khan2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بچه ها سه شنبه صبح که پادگان میریم برای شروع کار ، باید چیکار کنیم ؟ اول کار میریم خوابگاه یا نه همون حیاط منتظر باید باشیم ؟

منشی رو هم همین روز انتخاب می کنند ؟

در مورد پوتین باید بند همه سوراخ ها بسته بشه ؟ میشه دو ردیف بالا رو نبدیم ؟

این موبایل ما رو که گرفتیم میشه بگیریم بذاریم کمد وقتی می خوایم خونه بریم ببریم با خودمون؟ یا نه بمونه هر وقت خواستیم بریم بگیریم ازشون ؟ رسید هم دارم براش

راستی ما افتادیک یگان 733 ؟ چجور جایی هستش ؟ خوبه یا بده نسبت به جاهای دیگه ؟

رول و برنامه عادی از همون سه شنبه شروع میشه ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بازم اگه توصیه و راهنمایی و گوشزد خاصی دارین مخصوصا در مورد مرکز 01 ممنو ن میشم بفرمایید و استفاده کنیم تا این دوره راحتتر بگذره برامون

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

راستی در مورد اتیکت ها روی لباس ها هم گفتند چطور نصب کنیم اما خوب یادم نمونده بود چجوریه و همین جوری گفتم زد اینجوری زدم :

روی لباس سمت مخالف قلب ( سمت راست بدن ) اون اتیکت اسم رو دادم چاپی نوشتن که شامل اون ل . و هم بود بعد دادم بالای اتیکت اسم شماره 733 رو دوختند

بعد رو یقه ها اون شمشیر ها رو زد

برای شلوار هم دورش باند قرمز دوختم ( ایا درست بوده کارا ؟ همه چی اوکیه ؟ ) روی لباس که نیازی به اون ارم بزرگ ارتش که یکی رو سینه یکی رو بازو هستش نیستش ؟

برای اورکت هم فقط اسم اتیکت چاپی بدون ل .و و روی یقه هاش شمشیر ها رو زدم ( ایا درسته ؟ )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام..
    من افتادم 02 و الان سه روزه که گذشت
    وقتی لباسامو گرفتم و داشتم خارج میشدم..یه سرباز صفر رو دیدم تو همون پادگان که داشت نگهبانی میداد..
    میگفت بعد از ساعت 2 دیگه باهاتون کاری ندارن....این حقیقت داره؟؟؟؟؟
    راستی..من افتادم گردان نصر گروهان سوم...اگه کسی هست پیغام خصوصی بده تا سه شنبه صبح که امدیم پادگان همو ببینیم...
    02 واقعا خیلی خوبه...به خصوص گردان وحدت...نصر مثل زجر میمونه...تفاوتش با وحدت اینه که وحدت روزانه تعداد سربازی که میرن مرخصی،نامحدوده اما برای نصر محدودیت داره....این 2 ماهی که من بودم که این طوری بود و رفیقام شاکی بودند

سربازای آموزشی تا 4 کلاس دارند و از اون به بعد در اختیار خودشونند اما سربازای دوره کد تا 2 کلاس دارند...به جز روزائی که بخوان فوق برنامه واسشون بذارن

نسبت به پادگانای دیگه خیلی کوچیکه و رفت و آمد خیلی راحت تره....منطقه افسریه پادگان زیاد هست اما طبق آماری که از بقیه سربازا میگرفتم،بهترینشون همیین 02 بود

احترام سرباز رو واقعا حفظ میکنند....واسم جالب بود که همون غذائی که من سربازی آموزشی برای ناهار میخوردم،امیر پادگان هم از همون میخورد

به هر مناسبت خاصی هم که باشه،سریع 5-6 روز مرخصی میدن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

کسی نمیدونه برای رفتن به مرکز آموزش ستاد مشترک از کدوم مسیر راحت تره رفت و اومد؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقا روی لباس فرنچ در قسمت سینه و بازو باید ارم ارتش رو نصب کنیم یا نمی خواد ؟ من نزدم فردا نریم بگن چرا نزدی ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

اقا روی لباس فرنچ در قسمت سینه و بازو باید ارم ارتش رو نصب کنیم یا نمی خواد ؟ من نزدم فردا نریم بگن چرا نزدی ؟
    بله آرم سینه و آرم بازو و اتیکت و رسته پیاده روی یقه حتما باید بزنید. ارتش به شکل ظاهری خیلی اهمیت میده خصوصا در 01 که من اینطوری تشخیص دادم.

14. این کاربر از HamidKh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •