به به تاپیک روی عکس صفا قفل شد![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
به به تاپیک روی عکس صفا قفل شد![]()
سلام دوستان از اونجایی که می دونید در جنگ فورتی که دفعه قبل انداخته بودم لیدر سیلوراسنیک gaffey نتونسته بود وظیفه اش را خوب انجام بده و شهر ها را هماهنگی کنه ه همین خاطر فاندر ها تصمیم گرفتند و از شهر پرتش کردند به بیرون و الان یک لیدر جدید انتخاب شده و با فورت های constitution و death valley پیمان بسته است والان از اونجایی که این دو فردا بهشون اتاک داده شده از دوستان می خواهم به فورت constitution رفته و ازشون دفاع کنند الان اگه ما بهشون کمک نکنیم اونا هم آینده به ما کمک نمی کنند
سعید جان یه زحمتی بکش به همونا بگو اینقدر به من تلگرام ندن . من مارشال بشو نیستم
این فورته هم که 14K پوینت داره خفنه ! من تا 15 ساعت دیگه هنوز پاس اوتم . متونم جنگ شرکت کنم ؟
یه چیز دیگه !
چرا نصف اعضای شهر فاندر و کنسول هستن !؟ یکی فاندر باشه یکی هم کنسول (خیلی شیر تو شیر شده)
بعد این اعضایی که فعال نیستن رو پرت کنید بیرون نیروی تازه نفس بیارین .
منم اينو دارم كلا بدرد چي مي خوره هچي كه نميده
بفروشمش؟
اگه پس اوت باشی می تونی در جنگ شرکت کنی ضمنا الن ما 3 تا فاندر داریم بعدش خیلی هم کنسول داریم که یکی دوستای ایرانیمون هستند pootle و espana1000 هم ایتم های شیبز بل و پوست هورن و ویسکی را برامون تهیه می کنند که به خاطر تشویق و دستمالی کنسولشون کردم تا خوب کار کنند D:
خوب.
دیگه 22 دقیقه دیگه باید برم لا لا
چیزی نمونه
یادمان باشدبه خاطر تشویق و دستمالی کنسولشون کردم تا خوب کار کنند D:
نیاز میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)