سلام دوستان عزیز
من آمدم که به قولی که دیروز دادم وفاکنم وطرز گرفتن پریمیوم 14 روزه را یادتون بدم هر چند که من دلم از دست {( ) اسمشو خودتون هرچی می خواهید بزارید ولی من می گم}افراد بی معرفت خون هست ولی بخاطر اون بامراما که از من دفاع کردند من این کارو می کنم.
لابد می خواهید بدانید که چی شده درسته وقتتون را می گیرم یا طفره رفتم ولی مگم تا بدانید که دیگر با کسی اینجوری رفتار نشه: روز اول که من عضو شدم واومدم تواین تایپیک کمی ناشی بودم ونمی دانستم چه جوری پیام بدم چند بار تکراری با تایپم صفحه عوض میکردم نمی دونم منظورم را رسوندم یا نه؟ بگذریم بعضی ها خیلی ناجور برخورد کردند وبه جای راهنمایی متلک نصارم می کردند یا تهدید می کردن که شکایتتو میکنیم که ای دی تو سایت ببنده و ...... حالا قضاوت در مورد انها با شما ولی آموزشو شروع می کنم:
ابتدا داخل ورد مورد نظر رفته وگزینه Premium را اون بالا میزنیم سپس وارد صفحه
Premium Account که شدیم روی Purchase کلیک می کنیم سپس با یک سری پرچم روبرو می شیم که زیر پرچم International کلیک می کنیم مجددا صفحه جدیدی باز می شه این دفعه زیر پرچم Poland یک تلفن هست که زیرش نوشته Phone روش کلیک می کنیم سپس صفحه کوچک جدید باز میشه که در زیر آن اسم کشور خودمونا انتخاب می کنیم Iran بعد 1 شماره بزرگ 14 رقمی بهمون می ده با یک شماره قرمز رنگ که با شماره 14 رقمی تماس می گیریم وقتی که پیام داد اون کد قرمزرا وارد می کنیم سپس 10 دقیقه صبر می کنیم که در این فاصله اهنگ پخش می کنه و 1 دقیقه 1دقیقه اعلام می کنه تا پایان خودش خدا حافضی می کنه سپس تو Reports 1 پیغام می اید که برید اجرا کنید و حالشو ببرید البته بهتون بگم من با موبایلم این کارو کردم و هزینش 2 هزارتومان تو قبض موبایل می اد که هزینه تلفن هست.
موفق باشید