تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1267 از 4714 اولاول ... 26776711671217125712631264126512661267126812691270127112771317136717672267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,661 به 12,670 از 47136

نام تاپيک: Tribal Wars - جنگهای قبیله ای

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

راستی مصطفی اگه داری تو هم برام تو 10 یه مقدار خاک بفرست
    من هم تو 12 برات اهن میفرستم
    معامله ؟
    من خودم توی 10 به ریسورس احتیاج دارم.
    مصرفم خیلی بالاست.
    این هفته خیلی بدشانسی آوردم و کلی نیرو از دست دادم.
    این آخر سری هم یک نوبلمن به ارزش 34x از دست دادم.(تقریبا یک میلیون از هر ریسورس)

چند روز بهم فرصت بدی برات میفرستم.

توی 12 هم آهن زیاد دارم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه va2hid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خوب از الان با پریمیوم بازی کن....
    به لطف کمال اکثر ما تونستیم پریمیوم تهیه کنیم.
    5 روز چشمام رو می بندم تا پاک شه!

ولی دلم می خواد Premium piont بخرم .. چون ممکنه قید W& رو هم بزنم.

کـاربـر بـاسـابـقـه dizgah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    8PAR

پيش فرض

آقا بر و بچس ورد 13 یه ترایب ایرانی باز شده به اسم Persian Empires
    که احتمالا با ترایب قبلی ایرانیها تو این ورد ادقام بشه هر کی دعوتنامه خواست به کاظم جان میل بزنه اینم یوزرشه
    zauos iraniii یا هم به دوست من میل بزنین اینم یوزر اونه talesh
    این ترایب را یکی از دوستای همشهری من با چند تا خارجی زدند ما هم توش عضو شدیم وضعشون هم بدک نیست خوب دارند پیشرفت میکنن خلاصه هر کی خواست عضو شه میل بزنه
    Last edited by dizgah; 19-12-2007 at 01:24.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

خوب مگر غیر از پریمیوم پوینت چیز دیگری هم داریم؟
    وقتی پریمیوم پوینت رو فعال میکنی میشه پریمیوم اکانت.
    هر 5 پوینت یک ماه پریمیومه و حدود 4000 تومن.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

کاش ورلد1 رو ابندون نمیکردی.
    حداقل ازش لذت میبردی و کارهای خارق العاده با روستاهات میکردی.
    مثلا به اعضای ترایبت حمله میکردی یا روستاهات رو بین اعضای ترایبت تقسیم میکردی یا ....

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خوب مگر غیر از پریمیوم پوینت چیز دیگری هم داریم؟
    وقتی پریمیوم پوینت رو فعال میکنی میشه پریمیوم اکانت.
    هر 5 پوینت یک ماه پریمیومه و حدود 4000 تومن.
    مسئله اینه که چطور بخرم (: ...

کاش ورلد1 رو ابندون نمیکردی.
    حداقل ازش لذت میبردی و کارهای خارق العاده با روستاهات میکردی.
    مثلا به اعضای ترایبت حمله میکردی یا روستاهات رو بین اعضای ترایبت تقسیم میکردی یا ....
    lol! اگه با کسی حال می کردم که یه Sitter جای خودم می ذاشتم چه برسه به اینکه village ها رو هم بینشون تقسیم کنم!
    تقریبا همه ی آشناها رفتن و همین قضیه بشدت آزار دهنده واسم شده بود والا بازی کردن تو W1 واسم خیلی راحت تر از W7 هست.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

مسئله اینه که چطور بخرم (: ...

lol! اگه با کسی حال می کردم که یه Sitter جای خودم می ذاشتم چه برسه به اینکه village ها رو هم بینشون تقسیم کنم!
    تقریبا همه ی آشناها رفتن و همین قضیه بشدت آزار دهنده واسم شده بود والا بازی کردن تو W1 واسم خیلی راحت تر از W7 هست.
    شاید کمال همه ی پریمیوم ها رو نفروخته باشه.
    توی این تاپیک خیلی در موردش بحث شد.حتما ندیدی.
    یه راهی هم بود که از طریق تلفن 3 پوینت بگیری که پستش رو فردا برات پیدا میکنم.

خلاصه من جای تو بودم ابندون نمیکردم.
    یا عشقی به یک نفر حال میدادم.یا عشقی حال یک نفر رو میگرفتم .

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

این راه رو که یکی از دوستان نوشته امتحان کن.
    فعلا 14 روز غنیمته
    سلام دوستان عزیز
    من آمدم که به قولی که دیروز دادم وفاکنم وطرز گرفتن پریمیوم 14 روزه را یادتون بدم هر چند که من دلم از دست {( ) اسمشو خودتون هرچی می خواهید بزارید ولی من می گم}افراد بی معرفت خون هست ولی بخاطر اون بامراما که از من دفاع کردند من این کارو می کنم.
    لابد می خواهید بدانید که چی شده درسته وقتتون را می گیرم یا طفره رفتم ولی مگم تا بدانید که دیگر با کسی اینجوری رفتار نشه: روز اول که من عضو شدم واومدم تواین تایپیک کمی ناشی بودم ونمی دانستم چه جوری پیام بدم چند بار تکراری با تایپم صفحه عوض میکردم نمی دونم منظورم را رسوندم یا نه؟ بگذریم بعضی ها خیلی ناجور برخورد کردند وبه جای راهنمایی متلک نصارم می کردند یا تهدید می کردن که شکایتتو میکنیم که ای دی تو سایت ببنده و ...... حالا قضاوت در مورد انها با شما ولی آموزشو شروع می کنم:
    ابتدا داخل ورد مورد نظر رفته وگزینه Premium را اون بالا میزنیم سپس وارد صفحه
    Premium Account که شدیم روی Purchase کلیک می کنیم سپس با یک سری پرچم روبرو می شیم که زیر پرچم International کلیک می کنیم مجددا صفحه جدیدی باز می شه این دفعه زیر پرچم Poland یک تلفن هست که زیرش نوشته Phone روش کلیک می کنیم سپس صفحه کوچک جدید باز میشه که در زیر آن اسم کشور خودمونا انتخاب می کنیم Iran بعد 1 شماره بزرگ 14 رقمی بهمون می ده با یک شماره قرمز رنگ که با شماره 14 رقمی تماس می گیریم وقتی که پیام داد اون کد قرمزرا وارد می کنیم سپس 10 دقیقه صبر می کنیم که در این فاصله اهنگ پخش می کنه و 1 دقیقه 1دقیقه اعلام می کنه تا پایان خودش خدا حافضی می کنه سپس تو Reports 1 پیغام می اید که برید اجرا کنید و حالشو ببرید البته بهتون بگم من با موبایلم این کارو کردم و هزینش 2 هزارتومان تو قبض موبایل می اد که هزینه تلفن هست.
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شاید کمال همه ی پریمیوم ها رو نفروخته باشه.
    توی این تاپیک خیلی در موردش بحث شد.حتما ندیدی.
    یه راهی هم بود که از طریق تلفن 3 پوینت بگیری که پستش رو فردا برات پیدا میکنم.

خلاصه من جای تو بودم ابندون نمیکردم.
    یا عشقی به یک نفر حال میدادم.یا عشقی حال یک نفر رو میگرفتم .

اون تلفنی رو یه بار Test کردم اما موفق نشدم... بازم دستت درد کنه بهترین کار اینه که با کمال حرف زد.

در مورد W1 هم نه تو کار نباید اورد! خودمم ناراحتم چون بر این باورم که نباید Abandon کرد Acount رو ولی حالا یه تصمیمی گرفتیم دیگه...اول می خواستم یکی رو پیدا کنم جام بازی کنه اما اعصاب خورد کنه با اون وقتی که از آدم طلف می کنه در مقابل بسیار ساده تر از W7 هست چون Enemy قوی دورو ورت نیست! خودتی و هر کاری دلت بخاد می تونی بکنی

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

يك خبر بد

بچه هاي فايت اينو براي من تاييد كنند لطفا:

ok this is very hard for me and all the captains. TLE-4 are planning to attack WK72 along with FIGHT and to be honest i don't think we stand a chance against 14million points with each player having 15 nuker armies. so what i have done is been able to give the top 25 of our tribe an invitation to TLE-4, there we will be able to grow strong and not be attacked. if you recive this mail you are one of the top 25 and will gain an invitation. all the leaders are increadably split about what to do, weather to fight or stay and after lots of thought we thought that the majority of you would want to not lose your villages and become kicked off this world. the attacks on our members under rank 25 will be tomoro, after that TLE-4 will make room for us to come in. if you need more convincing then imagen if we did suvive TLE-4's attacks then FIGHT would attack and if that did not finish us off we would all have no defenses left and they would merely build up more forces and attack us again. if you have anything you want to say please mail me, just dont start insulting me or anything lol this is a very hard decision to make as all the leaders know.

Yours Faithfully

Liggins, Head of the WK72 families

شانس گند من،من هم جزور نفرات اول ترايب هستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •