در گفتگو با ایسکانیوز مهدی واعظی: رفتن قطبی کار پرسپولیس را مختل نکرد!
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: دروازه بان تیم پرسپولیس درباره حضور دوباره در دروازه این تیم گفت: هنوز به طور کامل خوب نشدم اما به خاطر پرسپولیس تمرین می کنم.
مهدی واعظی روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشیخبرگزاری ایسکانیوز ، خاطر نشان کرد: اکنون نسبت به هفته های گذشته خیلی بهتر هستم و درد کمتری دارم اما به طور کامل آماده نیستم و فقط به خاطر شرایط پرسپولیس تمریناتم را آغاز می کنم.
وی ادامه داد: الان پرسپولیس در شرایط حساسی بسر می برد و می خواهم هر طور شده به تیمم خدمت کنم تا پرسپولیس دوباره مثل همیشه و بهتر از همیشه باشد.
دروازه بان پرسپولیس درباره حضور پیروانی در این تیم به ایسکانیوز گفت: پیروانی دوره های مربیگری خوبی را در خارج از کشور گذرانده و باید از مسوولین باشگاه به خاطر انتخاب خوبشان تشکر کرد.
وی در این رابطه عنوان کرد: با این حرکت مسوولین تیم نشان دادند که می خواهند پرسپولیس موفق شود و باید به مربیان جوان نیز اطمینان کرد. مطمئن هستم پرسپولیس از پیروانی نتیجه خواهد گرفت.
واعظی در خصوص رفتن قطبی افزود: قطبی زحمت زیادی برای تیم کشید اما با رفتن او از تیم، کار پرسپولیس مختل نشد و بچه ها با انگیزه بیشتری به کار خود ادامه می دهند.
وی در پایان گفت: قهرمانی برای پرسپولیس دور از دسترس نیست. ما سال گذشته در وضعیتی به مراتب بدتر از این هم بودیم به طوری که هفت امتیاز با سایر رقبا اختلاف داشتیم اما قهرمان شدیم پس دوباره نیز می توانیم به این مهم دست پیدا کنیم