تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1267 از 2014 اولاول ... 2677671167121712571263126412651266126712681269127012711277131713671767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,661 به 12,670 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در گفتگو با ایسکانیوز مهدی واعظی: رفتن قطبی کار پرسپولیس را مختل نکرد!
    تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: دروازه بان تیم پرسپولیس درباره حضور دوباره در دروازه این تیم گفت: هنوز به طور کامل خوب نشدم اما به خاطر پرسپولیس تمرین می کنم.

مهدی واعظی روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشیخبرگزاری ایسکانیوز ، خاطر نشان کرد: اکنون نسبت به هفته های گذشته خیلی بهتر هستم و درد کمتری دارم اما به طور کامل آماده نیستم و فقط به خاطر شرایط پرسپولیس تمریناتم را آغاز می کنم.
    وی ادامه داد: الان پرسپولیس در شرایط حساسی بسر می برد و می خواهم هر طور شده به تیمم خدمت کنم تا پرسپولیس دوباره مثل همیشه و بهتر از همیشه باشد.
    دروازه بان پرسپولیس درباره حضور پیروانی در این تیم به ایسکانیوز گفت: پیروانی دوره های مربیگری خوبی را در خارج از کشور گذرانده و باید از مسوولین باشگاه به خاطر انتخاب خوبشان تشکر کرد.
    وی در این رابطه عنوان کرد: با این حرکت مسوولین تیم نشان دادند که می خواهند پرسپولیس موفق شود و باید به مربیان جوان نیز اطمینان کرد. مطمئن هستم پرسپولیس از پیروانی نتیجه خواهد گرفت.
    واعظی در خصوص رفتن قطبی افزود: قطبی زحمت زیادی برای تیم کشید اما با رفتن او از تیم، کار پرسپولیس مختل نشد و بچه ها با انگیزه بیشتری به کار خود ادامه می دهند.
    وی در پایان گفت: قهرمانی برای پرسپولیس دور از دسترس نیست. ما سال گذشته در وضعیتی به مراتب بدتر از این هم بودیم به طوری که هفت امتیاز با سایر رقبا اختلاف داشتیم اما قهرمان شدیم پس دوباره نیز می توانیم به این مهم دست پیدا کنیم

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پرسپولیس با پیروانی قهرمان می شود باقری ها: اجازه خود نمایی را به شاگردان میثاقیان نمی دهیم!

تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: مدافع تیم پرسپولیس درمورد حضور پیروانی به عنوان سرمربی جدید این تیم گفت: پیروانی سالها در پرسپولیس بازی کرده و پرسپولیس با پیروانی قهرمان می شود.

نبی اله باقری ها روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز، خاطرنشان کرد: پیروانی تجربه زیادی دارد و سال ها در تیم پرسپولیس و تیم ملی باز ی کرده است. فوتبال را می فهمد و از دانش بالای فوتبالی نیز برخوردار است.
    وی ادامه داد: تمرینات ما روز به روز بهتر شده و در روزهای اخیر روی نقاط ضعف خود بسیار کار کردیم . دید من نسبت به عملکرد تیم مثبت است و حرکت رو به جلو خوبی را آغاز شده است.
    وی در خصوص بازی با پیکان عنوان کرد: در بازی با پیکان این تیم حرفی برای گفتن در مقابل پرسپولیس نداشت و به جرات می توان گفت که پیکانی ها در مقابل پرسپولیس خیلی خوش شانس بودند که موقعیت های ما به گل تبدیل نشد.
    باقری ها درباره آخرین وضعیت خود به ایسکانیوز گفت: در آمادگی کامل به سر می برم و تمرینات خوبی را نیز انجام دادم . امیدوارم که بتوانم در بازی مقابل استقلال اهواز عملکرد خوبی از خود به نمایش بگذارم.
    مدافع پرسپولیس در خصوص روند پرپولیس افزود: در ابتدای فصل امتیازات مهمی را از دست دادیم اما اکنون شرایط فرق می کند و در هر بازی فقط به دنبال کسب پیروزی هستیم مطمئن باشید پرسپولیس در این فصل دوباره به اوج خواهد رسید.
    باقری ها در پایان بازی با استقلال اهواز را دیداری حساس خواند و به ایسکانیوز گفت: بازیکنان استقلال از انگیزه بالایی برخوردار هستند اما در تهران به آنها اجازه خود نمایی را نمی دهیم و مطمئن باشید این تیم دست خالی تهران را ترک خواهد کرد

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آشوبی: از کسب نتایج تساوی خسته شده ایم // گذشت زمان موفقیت
    پیروانی را مشخص می کند

تهران-خبرگزاری ایسکانیوز: متأسفانه این چندمین بازی است که پیروزی را با تساوی عوض می کنیم و دیگر از کسب نتایج تساوی خسته شده ایم.

فرزاد آشوبی روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز، خاطر نشان ساخت: در بازی با داماش برای چندمین بار در لیگ هشتم بازی برده را با تساوی عوض کردیم و این نتایج بازیکنان را خسته کرده است.
    وی ادامه داد: فکر می کنم علت این امر بی توجه بازیکنان ما به کار گروهی است و در مقابل اکثر آنها به فکر بازی فردی هستند.
    وی بیان داشت: بازیکنان مس فکر می کنند پس از به ثمر رساندن یکی دو گل بازی به پایان رسیده است که این طرز تفکر کاملاً غیر حرفه ای است.
    وی تصریح کرد: دیگر از کسب نتایج تساوی خسته شده ایم و من فکر می کنم تیم مس در تبدیل و یا تعویض پیروزی با تساوی تخصص پیدا کرده است.
    آشوبی در خصوص دیدار این هفته با صبا به ایسکانیوز گفت: صبا تیم بسیار خوبی است ، تیمی که فوتبال را زیبا و تاکتیکی بازی می کند البته باید گفت که تیم هایی که کریمی مربیگری آنها را بر عهده داشته همیشه بدنبال ارائه فوتبالی زیبا بوده اند.
    هافبک تیم مس همچنین اظهار داشت: صبا بازیکنان خوب و با تجربه ای دارد که هر یک می توانند در نتیجه دیدار تغییر ایجاد کنند اما امیدوارم تیم مس بتواند در مقابل صبا متفاوت ظاهر شود و شکل و نحوۀ بازی اش را تغییر دهد.
    وی در خصوص تغییر و تحولات صورت گرفته در کادر فنی تیم پرسپولیس به ایسکانیوز گفت: در جایگاهی نیستم که بخواهم در مورد رفتن قطبی اظهار نظر کنم اما به عقیده من او حتماً دلایل محکم و قانع کننده ای داشته که چنین تصمیم را اتخاذ کرده چراکه هیچ مربی دوست ندارد سرمربیگری تیم بزرگ و پرطرفداری مثل پرسپولیس را از دست دهد.
    آشوبی همچنین در خصوص سپردن سرمربیگری پرسپولیس به پیروانی بیان داشت: پیروانی جزو مربیان جوان، با شخصیت و تحصیل کرده فوتبال ایران است که مدارج مربیگری در فوتبال را هم گذرانده است اما به اعتقاد من گذشت زمان نشان خواهد داد که او می تواند با پرسپولیس به موفقیت دست یابد یا نه!/

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پیروانی توانایی هدایت پرسپولیس را دارد

پژمان نوری: قطبی خودش خواست از پرسپولیس برود

تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: هافبک تیم پرسپولیس درباره تغییر در کادر فنی این تیم گفت: به اعتقاد من قطبی مربی بزرگی بود و برای پرسپولیس زحمت بسیاری کشید اما خودش خواست از پرسپولیس برود.

پژمان نوری روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز ،خاطرنشان کرد: درست است که نباید از کارهایی که قطبی برای تیم انجام داد به سادگی گذشت اما پیروانی مربی خوبی است و تا کنون نیز توانسته تیم را به خوبی هدایت کند.
    وی در این رابطه افزود: پیروانی تا کنون تمرینات بسیار خوبی را برای سرخپوشان تدارک دیده و به هر فرد وظیفه خاصی داده است و می خواهد بازیکن با تمام وجودش برای پرسپولیس بازی کند.
    وی ادامه داد: همه ما راه سختی را برای موفقیت پرسپولیس در پیش داریم و اگر می خواهیم در هر سه جام موفق باشیم باید بر تلاش خود بیافزاییم.
    هافبک تیم پرسپولیس در خصوص بازی با پیکان به ایسکانیوز گفت: بازی راحتی نداشتیم و باید 3 امتیاز این دیدار را از آن خود می کردیم که اگر اینطور می شد می توانستیم فاصله خود را با صدر جدول کمتر کنیم .
    وی افزود: اما هنوز چیزی را از دست نداده ایم و می توانیم با کسب امتیازات لازم ضمن جبران امتیازات از دست رفته دوباره به صدر جدول بازگردیم و هواداران را خشنود سازیم.
    پژمان نوری درمورد بازی با استقلال اهواز اضافه کرد: به دلیل 3 اخطاره بودن نمی توانم بازی کنم. درمورد استقلال اهواز هم باید بگویم تیم قدرتمند است و بازی قبل خود رانیز واگذار کردند پس برای آنان نیز برای کسب امتیاز به آزادی می آیند.
    نوری در پایان گفت: اما با تمرینات خوبی که توسط پیروانی انجام شد مطمئن هستم تک تک بازیکنان با تمام وجود به دنبال کسب پیروزی در این دیدار حساس خواهند بود

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در گفتگو با ایسکانیوز

دکتر زرینه: واعظی به بازی با راه آهن می رسد

تهران - خبرگزاری ایسکانیوز: پزشک تیم پرسپولیس در خصوص آخرین وضعیت واعظی گفت: درمان لازم در مورد وی صورت گرفته و واعظی در بازی با راه آهن می تواند بازی کند.

دکتر زرینه روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز ،خاطرنشان کرد: واعظی مدتی است که از دیسک گردن رنج می برد و نتوانسته تیمش را در مسابقات همراهی کند اما با توجه به معالجات صورت گرفته او می تواند پرسپولیس را در مقابل راه آهن همراهی کند.
    وی افزود: اگر تست های واعظی خبر از بهبودی وی دهد او از اواخر همین هفته می تواند تمرینات خود را با تیم آغاز کند.
    وی اضافه کرد: حضور واعظی در تیم به این معنی نیست که او به طور کامل خوب شده باشد بلکه وی همچنان دست به گریبان این مصدومیت است و ما سعی می کنیم سلامتی واعظی را حفظ کنیم . اما مطمئن هستیم او به زمان بیشتری برای معالجه نیاز دارد.
    پزشک تیم پرسپولیس همچنین به ایسکانیوز گفت: البته در خصوص واعظی بی گدار به آب نمی زنیم و سعی می کنیم طول درمان وی را کامل کرده تا مشکلی برای وی پیش نیاید.
    دکتر زرینه در پایان در خصوص الحایی بازیکن جوان پرسپولیس به ایسکانیوز گفت: او مشکل خاصی ندارد و فقط از ناحیه کشاله ران کمی احساس درد می کرد که آن هم با فیزیوتراپی برطرف شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

هفته شانزدهم لیگ برتر/ روز سرنوشت‌ساز مصطفوی و پیروانی / انصاریان مقابل پرسپولیس

هفته شانزدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور در حالی از امروز با برگزاری یک دیدار آغاز می شود که فردا در یکی از جذاب ترین دیدارهای هفته تیم پرسپولیس در ورزشگاه آزادی از استقلال اهواز پذیرایی می کند. به گزارش خبرنگار مهر، بازی پرسپولیس - استقلال اهواز یک مسابقه خاص است، خاص از آن جهت که افشین پیروانی برای اولین بار در ورزشگاه آزادی تیم پرسپولیس را هدایت می کند، علی انصاریان با پیراهن استقلال اهواز مقابل پرسپولیس می ایستد، پرسپولیس پس از دو تساوی و یک شکست در سه بازی اخیر برای پیروزی لحظه شماری می کند، اکبر میثاقیان، سرمربی تیم استقلال اهواز به دنبال ناکامی‌های اخیر روی لبه تیغ راه می رود و...تمام موارد یاد شده می تواند بازی تیم‌های ششم و هفدهم جدول لیگ برتر را جذاب کند.
    مدعی دیروز، قعرنشین امروز
    استقلال اهوازی که همیشه در تهران برای استقلال و پرسپولیس حریفی قدرتمند به شمار می آمد، این بار در حال و هوایی متفاوت به تهران می آید. تحمل هشت شکست در 16 بازی و دریافت 27 گل در همین تعداد مسابقه از این تیم، تیمی ضعیف و انتهای جدولی ساخته است که به دنبال معجزه ای برای فرار از بحران می اندیشد.
    روز سرنوشت ساز مصطفوی و پیروانی
    افشین پیروانی برای دومین بار در فصل جاری پرسپولیس را هدایت می کند. او فردا در ورزشگاه آزادی و مقابل دیدگان تماشاگران پرسپولیس این تیم را هدایت می کند. طرفداران پرسپولیس که در یک سال و نیم گذشته تیم‌شان را با افشین قطبی دیده بودند و با او مونس شده بودند فردا این تیم را با افشین پیروانی خواهند دید. نتیجه این تیم در بازی فردا تاثیر بسزایی در آینده پیروانی و مصطفوی در پرسپولیس خواهد داشت. بدون شک سکونشین‌های ورزشگاه آزادی فردا به اندازه معدود هواداران این تیم در قزوین طاقت ندارند.
    - برنامه دیدارهای هفته شانزدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور به شرح زیر است:
    سه شنبه - 5/9/87
    * فولاد خوزستان - راه آهن شهرری، ساعت 14:15، ورزشگاه تختی اهواز
    داور: قاسم واحدی، کمک‌ها: حسین خانبان و حمید نظری، داور چهارم: مهرداد ذهبی
    چهارشنبه - 6/9/87
    * پاس همدان - پیکان قزوین، ساعت 14، ورزشگاه قدس همدان
    داور: البرز حاجی پور، کمک‌ها: صادق نوری و بهرام نقوی، داور چهارم: جمشید دانشمهر
    * پرسپولیس - استقلال اهواز، ساعت 15، ورزشگاه آزادی تهران
    داور: سعید مظفری زاده، کمک‌ها: رضا سخندان و محمد رضا ابوالفضلی، داور چهارم: امیر حسین فتاحی
    شنبه - 9/9/87
    * پیام مشهد - مقاومت سپاسی شیراز، ساعت 14، ورزشگاه ثامن الائمه مشهد
    داور: سعادت باغبان، کمک‌ها: رامین عرفانیان و مهدی عالیقدر، داور چهارم: سید حسین زرگر
    * برق شیراز - دماش گیلان، ساعت 14، ورزشگاه حافظیه شیراز
    داور: نوید مظفری، کمک‌ها: حسین معتمدی و حجت رضایی تبار، داور چهارم: عبدالحسین ایازی
    * ملوان انزلی - ذوب آهن، ساعت 14:15، ورزشگاه تختی انزلی
    داور: رحیم رحیمی مقدم، کمک‌ها: نیکفر نیک نهاد و محمد رضا منصوری، داور چهارم: رسول رهبرفام
    * فولاد مبارکه سپاهان - ابومسلم مشهد، ساعت 14:15، ورزشگاه ذوب آهن فولاد شهر
    داور: تورج حق وردی، کمک‌ها: مجید ویشگاهی و بابک داوری، داور چهارم: محمدکمانی
    * سایپا - استقلال تهران، ساعت 15، ورزشگاه آزادی تهران
    داور: هدایت ممبینی، کمک‌ها: اسماعیل صفیری و داوود رفعتی، داور چهارم: محمد ملکی
    یکشنبه - 10/9/87
    مس کرمان - صبای قم، ساعت 14، ورزشگاه باهنرکرمان
    داور: رحیم مهر پیشه، کمک‌ها: صفدر احمدی و غلام آموزگار، داور چهارم: عباس نام بخش

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در انتظار اولين بازي هستم
    رحمان رضايي در گفت وگو با ايپنا: مي خواهم دوباره خودم را ثابت كنم

مدافع جديد تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در انتظار اولين بازي براي پرسپوليس هستم تا خيلي از مسايل را ثابت كنم و مهره اي قابل اتكا براي پرسپوليس شوم

مسئولان باشگاه پرسپوليس در انتظار پاسخ سازمان ليگ برتر در خصوص بازي كردن رحمان رضايي هستند. به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، براساس قوانين ليگ برتر در صورتيكه در ميانه فصل يك بازيكن جديد جايگزين بازيكن مصدوم يك تيم شود نيازي به دو هفته بيرون ماندن بعد از ثبت قرار داد ندارد و در صورت آماده بودن مداركش مي‌تواند بازي كند.
    در راستاي همين قانون مسولان باشگاه پرسپوليس اعتقاد دارند كه رحمان رضايي چون جايگزين ميثاق معمارزاده مصدوم شده است مي تواند مقابل استقلال اهواز به ميدان برود.
    باشگاه پرسپوليس مكاتبات اوليه را با سازمان ليگ برتر انجام داده و در انتظار پاسخ اين سازمان براي صدور مجوز بازي كردن مقابل استقلال اهواز است.
    گفتني است تااين لحظه سازمان ليگ برتر هيچ پاسخي ارائه نكرده است و اين درحالي است كه پرسپوليس فردا چهارشنبه در ورزشگاه آزادي به مصاف استقلال اهواز مي رود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در انتظار اولين بازي هستم
    رحمان رضايي در گفت وگو با ايپنا: مي خواهم دوباره خودم را ثابت كنم

مدافع جديد تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در انتظار اولين بازي براي پرسپوليس هستم تا خيلي از مسايل را ثابت كنم و مهره اي قابل اتكا براي پرسپوليس شوم.

مدافع جديد تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در انتظار اولين بازي براي پرسپوليس هستم تا خيلي از مسايل را ثابت كنم و مهره اي قابل اتكا براي پرسپوليس شوم.
    رحمان رضايي در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، عنوان كرد: اميدوارم سازمان ليگ هر چه زودتر مجوز بازي‌ام را صادر كند تا در ديدار مقابل استقلال اهواز به ميدان بروم. به نظر مي رسد مداركم كامل باشد و مشكلي هم نداشته باشم.
    وي ادامه داد: اگر براي پرسپوليس بازي كنم انگيزه هاي زيادي دارم كه خودم را ثابت كنم و به نوعي پاسخ خوبي براي منتقدانم دارم.
    رضايي خاطر نشان كرد: احساس مي كنم در كنار ساير مدافعانا پرسپوليس مي توانيم يك خط دفاع قدرتمند را در ليگ برتر تشكيل دهيم و جزو بهترين ها باشم.
    مدافع پرسپوليس گفت: هم اكنون ما احتياج به يك پيروزي در ورزشگاه آزادي داريم تا از زير بار فشار و استرس خارج شويم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ه دليل حركت انسان‌دوستانه؛
    امتياز مثبت در پرونده نيكبخت واحدي ثبت شد!

عليرضا نيكخت واحدي حركت انسان‌دوستانه اي انجام داده كه باعث درج امتياز مثبت در پرونده وي شده‌است

عليرضا نيكخت واحدي حركت انسان‌دوستانه اي انجام داده كه باعث درج امتياز مثبت در پرونده وي شده‌است. به گزارش خبرگزاري ورز ايران(ايپنا)، سازمان ليگ برتر جهت حمايت از كودكان بي سرپرست اقدام به گرفتن امضاي ستارگان ليگ برتر روي كتابهاي قصه كرده اند كه يكي از اين ستارگان ، عليرضا نيكبخت واحدي است كه با مسئولان سازمان ليگ برتر همكاري داشته است. همين حركت انسان‌دوستانه او باعث شده تا سازمان ليگ گزارشي به كميته انضباطي ارسال كند و از اين كميته درخواست كند تا امتياز مثبتي در پرونده وي درج كند.
    در حال حاضر نيكبخت واحدي 120امتياز منفي دارد و در صورت رسيدن اين امتياز به 150 منفي وي بايد در رقابتهاي ليگ دسته اول مشغول به بازي شود.
    لازم به ذكر است در اين حركت انسان‌دوستانه علي كريمي، كريم باقري و احمدرضا عابدزاده نيز حضور داشته اند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

حكم برائت افشين قطبي صادر شد

كميته انضباطي حكم برائت افشين قطبي را صادر كرد.
    به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، در حالي كه افشين قطبي از سمت سرمربيگري تيم فوتبال پرسپوليس استعفا كرده و هم اكنون در ايران حضور ندارد، حكم برائت وي پس از شكايت رئي هيات فوتبال استان تهران امروز از سوي كميته انضباطي صادر شد.
    گفتني است، محمد هادي آيت اللهي، رئيس هيات فوتبال استان فارس به دنبال حركت قطبي كه باعث تحريك هواداران شده بود از افشين قطبي شكايت كرده بود كه قطبي پس از برگزاري دو جلسه در كميته انضباطي از تخلف تبرئه شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •