کسانی که میخوان کامپیوترشون رو به Xbox360 وصل کنند و بتونند فایل های صوتی و تصویری داخل کامپیوترشون رو از طریق xbox تماشا کنند تاپیک زیر را بخونند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسانی که میخوان کامپیوترشون رو به Xbox360 وصل کنند و بتونند فایل های صوتی و تصویری داخل کامپیوترشون رو از طریق xbox تماشا کنند تاپیک زیر را بخونند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جدید ترن بازی xb360 چیه ؟
راستی می خواستم بدونم که گرافیک ps بیشتره یاxb360 ؟
برای xbox360 بهترین گزینه اتصال با media center میباشد.
نگران نباشید پچ هاش میاد ! بعدش خیلی ها هستند که دسترسی به اینترنت ندارند ! این مساله صدای اونها رو که اویج میخرند رو هم در میاره و البته اساسین کرید و اسپلینتر سل مگه اصلا ارزش بازی کردن هم داره ؟![]()
بی چاره دستگاهت .
ما که روزی 2 ساعت بیشتر پاش نمی شینیم . اونم اگه بازی Top باشه .
توی این عیدی باید دعا کنیم خدا کنسول شما رو نجات بده .
من میخوام یه 360 بگیرم اینجور که معلومه ارزون ترینش مدل arcade هست که جدیدن هم مینشون جاسپر شده میخوام بدونم مین تقلبی هم بینشون هست ؟ اگه هست چجوری میشه تشخیص داد ؟ اگه لطف کنید نکته ی مهم دیگه ای هم هست که موقع خرید باید دقت کنم بهم بگید ممنون میشم
راستی من که تو اهواز هستم و گرمای هوا تا 50 درجه هم میرسه واسه این کنسول باید فن تهیه کنم ؟
تقلبی که نداره ولی باید هم هنگام خرید مطمعن بشید که مادربوردتون jasper باشه و بهترین راهش هم شناسایی از طریق سوکت پاور در پشت کنسول هست :
به هیچ وجه همیچ کدام از روشهای cooling به جز 12 ولت کردن فنهای داخلی کنسول توصیه نمیشه که اون هم اگه مادربوردتون jasper باشه نیازی بهش نیست.راستی من که تو اهواز هستم و گرمای هوا تا 50 درجه هم میرسه واسه این کنسول باید فن تهیه کنم ؟
اما سعی کنید مکانی که کنسول درش قرار داره از نظر تهویه هوا مناسب باشه و به هیچ وجه در مقابل جریان مستقیم پنکه و کولر کنسول را قرار ندین مخصوصا پشتش رو.
Last edited by shab_2008; 23-03-2010 at 13:06.
shab_2008 جان مرسی از توضیحاتت
وقتی دستگاه 3 چراغه میشه دیگه نمیشه از دستگاه استفاده کرد ؟ این که میگن مین های جاسپر 3 چراغه نمیشه واقعیت داره ؟
خواهش میکنم!
ببینید 3 چراغ چندین نوع و معنی داره که بدترین RROD یا E74 هست که خوب تقریبا میشه گفت قابل تعمیر نیست.
من قبلا چندین بار گفتم که احتمال سه چراغ شدن کنسول در مادربوردهای jasper تقریبا صفر هست ولی دقیقا صفر نیست!میگن مین های جاسپر 3 چراغه نمیشه واقعیت داره ؟
و تا الان هم هیچ موردی مبنی بر سه چراغ شدن مادربوردهای jasper گزارش نشده و جای هیچ گونه نگرانی نیست و شما میتونید با خیال راحت از بازی کردن با این کنسول لذت ببرید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)