قابل توجه:
مدير عامل شركت مخابرات خراسان رضوي:
هم اكنون امكان رديابي سارقين ADSL فراهم شده و اين افراد بلافاصله شناسايي و به مراكز قضايي معرفي مي شوند .
قابل توجه:
مدير عامل شركت مخابرات خراسان رضوي:
هم اكنون امكان رديابي سارقين ADSL فراهم شده و اين افراد بلافاصله شناسايي و به مراكز قضايي معرفي مي شوند .
داد من الان 2-3 ماهه دو طرفه قعطه هنوز قعط نکردن ولی سریس دهیشون خوب نیست وقتی قعط باشه
دوست من شما چرا گیر دادین توضیح دادم که مگه چند تا سایت هست خیلی ها را میشناسم که میگن سایت 2030 کمتر کسی مثل شما گیر میده که باید حتما www هم گفته بشه!!!! مثلا نیومدن بگم سایت فلان که بحث عوض بشه بعد شما مثلا آدمی هستین که میگه بحث را الکی عوض نکنید، البته باید به شما بگم که الکی بحث را عوض کرده اید و ما با چند نفر داشتیم در مورد اعتراض به طرح ها صحبت میکردیم شما اومدین به این قضیه گیر میدین همه داریم فکر میکنیم چطوری با کارهای که این نامردها با طرحهای مسخره دارن انجام می دهند بکنیم بعد شما اومدی گیر الکی میدین واقعا کاره من اینجا اشتباه هست یا شما که شدین دایره المعارف.
هیچ کسی نیومد بگه که سایت 2030 چیه چون همه میدونند اما ببخشید ولی شما دارین گیر الکی میدین و بحث های الکی ایجاد میکنید. خوش و سلامت باشید. امیدوارم که اینقدر به ما گیر ندین و بجای این کار فکری برای طرح های جدید که قیمتهای دوبل دارن میگیرن انجام دهیم!!!
خوب دوستان من رفتم مخابرات و میگه فقط همین طرح ها شبانه با مودم رایگان هست آیا کس دیگری رفته مخابرات و طرحهای که خودشون زدن به دیوار غیر از اون پی دی اف که یکی از دوستان قرار داده بود؟
که به نام طرح کمپین تابستان 93 با مودم رایگان
درضمن هزینه طرحها بر روی قبض میاد
یعنی از خنده مرده بودم با این قیمتها حالا میگن مودم رایگان که وسوسه بشی بگیری!!!
![]()
Last edited by hosseinfery429; 16-07-2014 at 17:57.
قیمتا که طبق پی دی اف خیلی کاهش داشته یه 2مگ میگیری 4مگ میدن با 3 گیگ که اگه مودم نخوای میشه 5گیگ 14تومان.یعنی 4مگ با 5گیگ و شبانه فقط 14تومان در صورتی که پاییزه طلایی با 2گیگ بود 26 تومن.و ملت میرفتن میخریدن بدون هیچ اعتراضی .الان میبینید چقدر مخابرات دزدی میکرده.تازه همین 14 تومنم اگه براشون سود نداشت نمیددن.آدم کمی فکر کنه به عمق فاجعه پیمیبره که چطور مردمو میچاپیدن.
طرحاش خوبه قیمتش![]()
اینا همه ترفندای [حذف] و ملک جعفریان بود.
ادرس نمایندگی هایی که ارائه مدین رو باس از کجا در اورد من میخوام برم بگیرم لازمم میشه
والا این طرحها را خوده مخابرات با مودم رایگان میده نامه اش دیروز اومده بود منم رفت مچ گیری.
ولی بقیه طرح ها میگن دفترهای مخابراتی میدن فکر کنم.
بله نامرد که هستن ولی الان فعلا اینترنت دسته همین نامردها هست حتی بقیه شرکتهای هم به این مخابرات وابسته هستند....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)