تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1266 از 1805 اولاول ... 2667661166121612561262126312641265126612671268126912701276131613661766 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,651 به 12,660 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad azad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

قابل توجه:

مدير عامل شركت مخابرات خراسان رضوي:

هم اكنون امكان رديابي سارقين ADSL فراهم شده و اين افراد بلافاصله شناسايي و به مراكز قضايي معرفي مي شوند .

داره خودمونی میشه (((ASN)))'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال؟
    تلفن خونه مون به علت نپرداختن یه طرفه شده بود و امروز یکی از مخابرات زنگ زد گفت که بدهی تون رو بپردازین اگه نپردازین در صورت دوطرفه قطع شدن adsl تون هم قطع میشه.
    می خواستم بدونم همینطوره؟
    ممنون
    داد من الان 2-3 ماهه دو طرفه قعطه هنوز قعط نکردن ولی سریس دهیشون خوب نیست وقتی قعط باشه

3. این کاربر از (((ASN))) بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hosseinfery429's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

آخه آدرس غلط می دید کجا تو سایت ۲۰۳۰ از طرح ماه رمضان نوشته؟؟؟!!!!!!!!! بعد می خواهی سوال نکنیم که کدوم سایته که همه خبر دارن من خبر ندارم!!!!!!!!!!!!
    دوست من شما چرا گیر دادین توضیح دادم که مگه چند تا سایت هست خیلی ها را میشناسم که میگن سایت 2030 کمتر کسی مثل شما گیر میده که باید حتما www هم گفته بشه!!!! مثلا نیومدن بگم سایت فلان که بحث عوض بشه بعد شما مثلا آدمی هستین که میگه بحث را الکی عوض نکنید، البته باید به شما بگم که الکی بحث را عوض کرده اید و ما با چند نفر داشتیم در مورد اعتراض به طرح ها صحبت میکردیم شما اومدین به این قضیه گیر میدین همه داریم فکر میکنیم چطوری با کارهای که این نامردها با طرحهای مسخره دارن انجام می دهند بکنیم بعد شما اومدی گیر الکی میدین واقعا کاره من اینجا اشتباه هست یا شما که شدین دایره المعارف.
    هیچ کسی نیومد بگه که سایت 2030 چیه چون همه میدونند اما ببخشید ولی شما دارین گیر الکی میدین و بحث های الکی ایجاد میکنید. خوش و سلامت باشید. امیدوارم که اینقدر به ما گیر ندین و بجای این کار فکری برای طرح های جدید که قیمتهای دوبل دارن میگیرن انجام دهیم!!!

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خوب دوستان من رفتم مخابرات و میگه فقط همین طرح ها شبانه با مودم رایگان هست آیا کس دیگری رفته مخابرات و طرحهای که خودشون زدن به دیوار غیر از اون پی دی اف که یکی از دوستان قرار داده بود؟
    که به نام طرح کمپین تابستان 93 با مودم رایگان
    درضمن هزینه طرحها بر روی قبض میاد
    یعنی از خنده مرده بودم با این قیمتها حالا میگن مودم رایگان که وسوسه بشی بگیری!!!

Last edited by hosseinfery429; 16-07-2014 at 17:57.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

قیمتا که طبق پی دی اف خیلی کاهش داشته یه 2مگ میگیری 4مگ میدن با 3 گیگ که اگه مودم نخوای میشه 5گیگ 14تومان.یعنی 4مگ با 5گیگ و شبانه فقط 14تومان در صورتی که پاییزه طلایی با 2گیگ بود 26 تومن.و ملت میرفتن میخریدن بدون هیچ اعتراضی .الان میبینید چقدر مخابرات دزدی میکرده.تازه همین 14 تومنم اگه براشون سود نداشت نمیددن.آدم کمی فکر کنه به عمق فاجعه پیمیبره که چطور مردمو میچاپیدن.

7. 2 کاربر از [ Ehsan ] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

خوب دوستان من رفتم مخابرات و میگه فقط همین طرح ها شبانه با مودم رایگان هست آیا کس دیگری رفته مخابرات و طرحهای که خودشون زدن به دیوار غیر از اون پی دی اف که یکی از دوستان قرار داده بود؟
    یعنی از خنده مرده بودم با این قیمتها حالا میگن مودم رایگان که وسوسه بشی بگیری!!!

طرحاش خوبه قیمتش

9. این کاربر از amo.reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

قیمتا که طبق پی دی اف خیلی کاهش داشته یه 2مگ میگیری 4مگ میدن با 3 گیگ که اگه مودم نخوای میشه 5گیگ 14تومان.یعنی 4مگ با 5گیگ و شبانه فقط 14تومان در صورتی که پاییزه طلایی با 2گیگ بود 26 تومن.و ملت میرفتن میخریدن بدون هیچ اعتراضی .الان میبینید چقدر مخابرات دزدی میکرده.تازه همین 14 تومنم اگه براشون سود نداشت نمیددن.آدم کمی فکر کنه به عمق فاجعه پیمیبره که چطور مردمو میچاپیدن.

اینا همه ترفندای [حذف] و ملک جعفریان بود.

11. این کاربر از amo.reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه (((ASN)))'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ادرس نمایندگی هایی که ارائه مدین رو باس از کجا در اورد من میخوام برم بگیرم لازمم میشه

13. این کاربر از (((ASN))) بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ادرس نمایندگی هایی که ارائه مدین رو باس از کجا در اورد من میخوام برم بگیرم لازمم میشه
    والا این طرحها را خوده مخابرات با مودم رایگان میده نامه اش دیروز اومده بود منم رفت مچ گیری.
    ولی بقیه طرح ها میگن دفترهای مخابراتی میدن فکر کنم.

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بله نامرد که هستن ولی الان فعلا اینترنت دسته همین نامردها هست حتی بقیه شرکتهای هم به این مخابرات وابسته هستند....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •