تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1266 از 4105 اولاول ... 26676611661216125612621263126412651266126712681269127012761316136617662266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,651 به 12,660 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان من آموزشی 01 که بودم تجاربی که توی این مکان پیدا کردم این ها بود
    گوشی:
    1) دوستان وقت ورود برای پذیرش موبایل رو نگرفتن ولی اگر بچه شهرستان هستید کسی رو هم تهران ندارید بذارید توی دکه طرف در جنوب. اگر بچه تهران هستید که گوشی نیارید همراهتون توی خدمت دردسر واسه خودتون درست نکنید. هستند کسایی که گوشی میارن ولی به دردسرش نمی ارزه!

2) هفته های اول مخصوصا بعضی دژبان ها سو استفاده می کنند از بی اطلاعی شما! مثلا دوست خودم گوشی همراهش بوده حواسش نبوده خودش رفته به دژبان گفته آقا من حواسم نبوده گوشی آوردم خدمت شما! اون ها هم کلی تشکر که بعد رفتی بیرون بیا تحویل بگیر. بعد فرداش نامه اش اومد برای فرمانده یگان! رفیق ما اضاف خورد! دژبان گوشی رو کشف شده گزارش کرده بود چون هر گوشی رو که دژبان کشف کنه 48 ساعت مرخصی می گیره! پس حواستون باشه اگر دژبان گفت گوشیت رو اگر داری تحویل بده اینه به هر که حویل می دی بده به دژبان نده که بعدش دردسر ساز می شه! اصلا گوشی نیارید یا تحویل همون دکه بدید

مدارک:

1) اطلاعات خودتون رو داشته باشید مثل کد پستی و کد ملی و شماره حساب سپه( نه شماره عابر بانک!) این شماره حساب رو بعد باز یکسری فرم می دن و برگ سبز و آبیتون رو هم تحویل گرفتن بعد خیلی ها شماره حسابشون رو نداشتن

دژبان ها:

1) وقتی بهتون مرخصی دادن ممکنه بگن با دژبانی هماهنگ شده که هر موقع رسیدید اجازه بدن بیاید داخل! آقا باور نکنید! ورود تا قبل ساعت 9 شبه! 9 شب به بعد اومدی دژبانی برگه مرخصیت رو می گیره می گه برو. هفته اول دقبقا یک عده کثیری این جوری شدن! برگه هاشون رو گرفتن اون ها هم که خبر نداشتن رفتن! بعد نامه هاتون میاد فرماندهی یگان که آقا ایشون در ساعت خاموشی تردد داشته واست تاخییر می زننو فرمانده هم تنبیه می کنه مثل بازداشت در یگان! پس حواستون باشه دژبانی برگتون رو نگیره!

لباس:

1) لباسی که می گیرید همون جا قبل اینکه برید بیرون اگر کوچیک بزرگه با بچه های یگان تعویض کنید. رفتید بیرون میدون امام حسینم که دیگه همه جوره تیغتون می زنند! یادتون باشه لباس گشاد رو می شه تنگ کرد یا کوچیک کرد لباس کوچیک دردسر داره! به نظرم پوتین ارزش عوض کردن داره ولی لباس نه! قیمت اتیکت نویسی چاپی 1000 و نستعلیق 1500 البته نستعلیق 1000 هم پیدا می شه! رسته هم نهایت هر جفت 500 تومنه! سرتون کلاه نذارند

رفت و آمد:

1)مسیر رفت و آمد هم وقتی روز برگ هستید اگر قیل 9 میایید راحت ترین راهش مترو هوا نیرو هست! این ایستگاه پیاده شید پیاد برید به سمت بزرگراه. خیلی طولانی نیست 10 دقیقه شاید پیاده روی داره تا در شمال. اگر از در جنوب میاید که با BRT راحت ترین راهه.

بچه های تهران:

1) بچه های تهران در بدو ورود نگهبان می شدند! نگهشون هم می داشتند! آقا اگر بچه تهرانی ساعت 6 صبح پا نشی بری اون جا! ظهر برو ساعت های 11 12.

استحقاقی:

1) کیسه استحقاق بهتون می دن چک کنید همه چیز داشته باشه! افسر آموزش یا فرمانده بالا سرت گفت بریز بیرون بعد سریع جمع کن خیلی هول نشو! حتما چک کن ببین کامل باشه! کسری داشتی حتما بگو! نگی فردا سرت منت می ذارن می گن خالی بستی اگر داشتی همون موقع می گفتی!

وسال مورد نیاز:

1) وسایل مورد نیازتون این هاست : نخ سوزن.
    قیچی کوچیک.
    قرص سرما خوردگی مسکن و ویتامین.
    قاشق چنگال و لیوان ( این قاشق چنگال و لیوان رو حتما داشته باشید).
    لیف.
    2 دست لباس زیر اضافه اگر حموم زیاد می رین.
    یک پتو سبک ( علتش رو نکته بعدی می گم)
    یک چند تا روزنامه یا یک مقوا ( اگر حال مسجد رفتن ندارید برای نماز به عنوان زیر انداز استفاده کنید).
    یک کیسه پلاستیکی دسته دار با سایز متوسط ( آقا وضعیت ناقص که می گن بکنید برید مسجد باید دمپایی پات کنی بعد وارد مسجد می شی اگر دمپاییت رو تحویل کفشدار ها دادی وقت برگشتن پدرت در میاد تا تحویل بگیری! این کیسه بذار همیشه تو جیبت باشه گفتن مسجد دمپایی هات رو بذار داخلش همرات بیار داخل مسجد به کفشدار نده دیگه).
    ناخن گیر.
    یک دست لباس راحتی.
    اگر اهل فوتبال هستید کتونی و لباس ورزشی.
    یک اسپری خوشبو کننده.
    ژل ضدعفونی کننده دست ( جیبی).
    ژیلت برای اصلاح.
    قفل 808 برای در کمد ( البته بوفه داره خوش شانس باشید بچه های سری قبل هم روی کمد هاشون قفل گذاشتند با کلید برای شما).
    دستمال.
    خودکار دفترچه یاداشت.
    صابون مایع ( بوفه هم داره مایع بهتره! چون این جامد دردسر داره! کثیف تر هم هست نسبت به مایع!).
    ساعت مچی چراغ دار! ( مثل کاسیو های معمولی)
    کارت تلفن به میزان کافی
    مسواک خمیر دندان و شماپو می دن اگر یک مدل خاص استفاده می کنی که همراتون باشه نخواستی هم که هیچی هست!
    واکس فوری ( برای تنبل ها)
    بوفه:
    1) چیز هایی که از بوفه باید بگیرید: یک اتیکت برای پوتین. لوازم واکس. کتاب رزم مقدماتی و جا صابونی برای صابون جامد که حمام میرید استفاده کنید اگر صابون میاع ندشاتید از این جا می توید بگیرید! ( هفته اول میان سری کامل می فروشند الکی پول می گیرند! یک چیزهایی که به دردتون نمی خوره. این هارو تکی بیگیرید)

بار همراه:

1) چمدون نیارید! چیزی بیارید که بشه جمعش کرد بکنید تو کیسه انفرادی مثل کوله پشتی چون کیفتون باید ره توی کیسه انفرادی . وسیله اضافی نیارید! جا دادنش دردسره

آنکارد:

1) اگر حس انکارد ندارید هر روز! ساده ترین راهش همون پتو نازک که گفتم! تخت رو یک بار انکارد کن شب همون جوری بخواب پتویی که آوردی بنداز روی خودت دیگه هر روز مجبور نیستی انکارد کنی. کلی هم وقت اضافه میارد

2) حس واکس پوتین نداشتید یک دونه واکس فوری همراهتون باشه

داوطلب:
    1) نکته بعدی اصلا سعی نکنید توی چشم باشید! اصلا هر چی گم نام تر باشی راحت ترید! اصولا داوطلب شدن اشتباه محضه! روز اول سعی کنید مخ فرمانده رو بزنید که منشی شید! هیچ کس اندازه منشی حال نمی کنه! بقیه جا ها دردسره! ارشد جا دیگه نشید

معاف از رزم
    1) اگر معاف از رزم دارید همیشه سعی کنید نامه معاف از رژه رو هم بگیرید از دکترتون!

افسر آموزش:

1) افسر آموزش خیلی شاخ شد واستون زنگ بزنید بازرسی! یادتون باشه حق ندارند سینه خیز ببرند! کلاغ پر حق ندارند بدند! پا مرغی حق ندارند بدن! توهین حق ندارند بکنند! بشین پاشو نهایتش 10 تا! کار دست جمعی هم نکنید مثلا با هم نامه ننویسید واسه بازرسی یا حفاظت اطلاعات! تک تک کار کنید!

اگر امریه نداری:

1) امریه نگرفتی سعی کن هر جور شده خودتو جا بدی توی عقیدتی سیاسی! کویته اونجا! راهشم دیگه باید یک کم استعداد ذاتی داشته باشی!
    نظافت:
    1) گندترین جا های نظافت اول دستشویی بعد هم نظافت عمومی!
    تلو:
    1) برای تلو اگر کیسه خواب خوب دارید ببرید اگر نه بهتون کیسه خواب می دن ولی سرده لباس گرم داشته باشید
    صف:
    توی صف نه سر صف باشید نه ته صف! و همیشه سعی کنید وسط صف باشید! توی رژه راحت ترید. در ضمن اگر با دوستون می خواهید در یک گروه قرار بگیرید و در اردوگاه توی یک چادر باشید. اصطلاحا می گند سازمان رژه یا رزم. کنار هم وای ناستید بگید پشت یا جلوی شما تو سازمان رژه باشه چون گروه ها بر اساس ستونه نه صف!

---------------------------------------------------------------

زود می گذره ولی باید بگذرونید
    اقا اول باید تشکر کنم از نوشته های بسیار مفیدت

بعد چند تا سوال ؟

1-اقا واسه ما موقع پذیرش تو همون سالن گوشی های بچه ها رو جمع کردن و رسید دادن تا 5 شنبه تحویل بدن و ببریم خونه ! اینکه مشکلی پیش نمیاره و بدون دردسر می تونیم گوشی رو تحویل و از پادگان خارجش کنیم ؟

2- این موردی که در مورد دژبانی و ورود خروج و برگه فرمودی شامل الان ما که نمیشه که اومدیم خونه و سیه شنبه باید برای شروع دوره بریم ؟ برگه هم دست خودمونه !

3- در مورد لباس ها هم برای تعویض لباس و شلوار و اورکت و پوتین و کمر بند و کلاه و چاپ اسم و دوخت و دوز و ... البته همگی با جنس اعلا و خوب 90 تومن برام اب خورد حالا رفته تو پاچه مون یا نه همین حدود ها باید در میومد ؟

4- اما در مورد رفت و امد : من از میدون راهن اهن با اتوبوس اومدم به چهار اره ولیعصر از اونجا سوار بی ار تی شدم به ایستگاه ایت ! از اونجا با بی ارتی دیگه از ایت رفتم سمت افسریه و کمی بعد از پل تختی پیدا شدم و از اونجا هم پیاده از اون سمت خیابون که حالا پارک مانند داره اومدم تا رسیدم به یه دکه که از اون پرسیدم که این درش کجاست گفت اون چراغ پور نوره که روشنه همونجا درشه !! حالا برای برگشت باید چیکار کنیم تا راحت باشیم و مقصد هم میدون راه اهن هستش

5- در مورد استحقاقی به ما این موارد داده شد : لباس یک دست - اور کت - پوتین - کلاه - جوراب - کمربند - پلیور - و همون گونی که اینا رو بریزیم توش !! دیگه همینا رو تحویل گرفتم و چون دیدم سر و صدای پست وایستادن میاد زودی زدم از 01 بیرون

6- از بوفه فقط اتیکت و کتاب رو میگیرم بقیه رو خودم میبرم . راستی دفترچه مرخصی رو هم باید از اونجا بگیریم ؟

7- اقا من یه ساک اضافه بر این کیسه می برم با خودم باید بزارمش تو کیسه ؟ بعد میشه درش قفل زد و گذاشت زیر تخت ؟ کسی نیاد بدزده ؟

8- راستی من خطم بد نیست ( عینا کتابی می نویسم و هر کی میبینه میگه این خط چاپی کتابی هستش یا دست نویس ؟ سواد در حد فوقش لیسانس هم داریم ممنون میشم مفصل بگی چطور دمفرمانده رو ببینم تا بتونم منشی بشم ( مورادی مثل اینکه کجا بشینم تا تو دیدش باشم ؟ وقتی پرسید چی بگم و... رو مفصل در این مورد توضییح بده )

9- تو زمستون هم تلو میبرن ؟ اگه اره این کیسه هایی که میدن مطمئنا کوچیک خواهد وبد چیکار کنیم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

من 02 آموزش دیدم...بخور و بخواب و البته در این بین بعضی وقتا یه کلاسی هم میرفتیم

چند هفته قبل یکی از سربازای ستاد مشترک رو دیدم...میگفت من نامه های زیادی رو دیدم از داخل پرونده بچه ها که خدمتشون 18 ماهه...با اینکه 91 رفتند خدمت...راسته یا دروغ؟؟؟یکی بیاد بگه بالاخره چقدر باید خدمت کنیم؟؟آخه من دفترچه بیمه سربازی رو هم که نگاه کردم،18 ماه اعتبار داشت

داره خودمونی میشه 37598's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان منم دلم رو زدم به دریا رفتم فرستادم این دفترچه رو
    من با دیپلم دارم میرم
    میدونم که پدرم در میاد و به بدبختی میافتم، البته حقمه باید درس میخوندم که نخوندم
    بعد از 5 سال انصراف دادم و اینقدر خریت کردم که واسه فوق دیپلم هم خودمو نرسوندم

به نظرتون کی اعزام میشم؟
    فقط امیدوارم که لب مرز نیوفتم...راستی تک پسرم فرقی به حالم میکنه؟پاهام هم پرانتزیه و میتونم معاف از رزم بگیرم

لطفا دوستانی که تجربه دارند کمک کنند...(گرچند میدونم که اینجا به بچه با سوادا بیشتر جواب میدند تا ما بی سوادا)

4. این کاربر از 37598 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام

دوستان من شنیدم 01 و 02 روز برگ هستن ، درسته ؟

اگه درسته ، میشه با موتور بریم بیاییم ؟ جای موتور سیکلت داره که پارک کنیم ؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

از ما به شما موتورها نصیحت دوستان
    تو آموزشی هر حرف یا حرکتی بر خلاف قوانین به شما زده شد و انجام داده شد بیخودی خودتون رو درگیر نکنید
    یکسرات برید اول بازرسی یگان آموزشی دوم عقیدتی
    هر یگان یه سازمان عقیدتی داخلی داره ، اون عقیدتی یه رییس ملا داره که برشش از فرمانده پادگان بیشتر هست ! جدی میگما
    آموزشی ما 06 خورد به ماه رمضون ، یکی از روزا سحری تن ماهی دادن ، یکی از بچه ها رفت پیش عقیدتی اعتراض کرد که ما تشنمون میشه حالا هیشکی روزه نبودا ! کلا تن ماهی از برنامه غذایی حذف شد جاش چلو مرغ دادن
    در مورد گوشی موبایل ، شما تو نظام هر کاری میخواین انجام بدین یادتون باشه در قبالش رسید بگیرین ، مثال میزنم
    اسلحه خونه رو میخوان تحویل نفر بعدی بدین باید صحیح و سالم تحویل بدین رسید بگیرین که مشکلی پای شما نباشه
    وقتی هم که گوشی به دژبان میدین رسید بگیرین ، اگه دژبان خواست تیز بازی در بیاره آمار شما رو بده حفاظت که مثلا گوشی آوردین داخل اون رسید حکم آزادی شماس ! قانون اینو میگه
    با تحویل رسید ثابت میکنین گوشی رو مخفیانه داخل نیاوردین که دژبان بگیره خودتون تحویل دادین
    سلام

شما خودت موتوری عزیزم موتور میخوای بیاری ؟! ( معنی این حرف رو رفتی یگان میفهمی ! )
    آره 01 روز برگ هست

7. 5 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام..
    من افتادم 02 و الان سه روزه که گذشت
    وقتی لباسامو گرفتم و داشتم خارج میشدم..یه سرباز صفر رو دیدم تو همون پادگان که داشت نگهبانی میداد..
    میگفت بعد از ساعت 2 دیگه باهاتون کاری ندارن....این حقیقت داره؟؟؟؟؟
    راستی..من افتادم گردان نصر گروهان سوم...اگه کسی هست پیغام خصوصی بده تا سه شنبه صبح که امدیم پادگان همو ببینیم...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام راستي تونستم از شيراز يه جورايي خودمو بكشم نامه گرفتم واسه جابه جايي كه منو اداره بهداشت نياز داره به نظرتون قبول ميكنه جاي قبلي اماد پش

کاربر فعال انجمن MaFia_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خواب و رویا

پيش فرض

من 02 آموزش دیدم...بخور و بخواب و البته در این بین بعضی وقتا یه کلاسی هم میرفتیم

چند هفته قبل یکی از سربازای ستاد مشترک رو دیدم...میگفت من نامه های زیادی رو دیدم از داخل پرونده بچه ها که خدمتشون 18 ماهه...با اینکه 91 رفتند خدمت...راسته یا دروغ؟؟؟یکی بیاد بگه بالاخره چقدر باید خدمت کنیم؟؟آخه من دفترچه بیمه سربازی رو هم که نگاه کردم،18 ماه اعتبار داشت
    بله دوست عزیز یکی از دوستان من هم در مورد نامه ای برای 18 ماه اومده بود صحبت می کرد یعنی خودش نامه ها رو دیده بود ولی از هر جا می پرسیم هیچ کسی خبر نداره کلا بلا تکلیفیم

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

بله
    02 که حتی آموزشی ها هم روز برگ بودن چه برسه به بقیه
    برای موتور هم پارکینگ داره

سلام..
    من افتادم 02 و الان سه روزه که گذشت
    وقتی لباسامو گرفتم و داشتم خارج میشدم..یه سرباز صفر رو دیدم تو همون پادگان که داشت نگهبانی میداد..
    میگفت بعد از ساعت 2 دیگه باهاتون کاری ندارن....این حقیقت داره؟؟؟؟؟
    راستی..من افتادم گردان نصر گروهان سوم...اگه کسی هست پیغام خصوصی بده تا سه شنبه صبح که امدیم پادگان همو ببینیم...
    ساعت 2 اکثر سربازای تهرانی می تونن برن خونه ولی خب باز بستگی به فرمانده هر فرد داره
    شما هم که فعلا آموزشی هستین فکر نکنم ساعت 2 بتونید برین و روزایی که نگهبان نیستین حدود ساعت 4 می تونید برید البته به جز پنج شنبه ها که حتی من می دیدم ساعت 11 هم بعضی ها می رفتن!

والا 02 من با اون مسئول مستقیم اینجور قضیه ها خیلی رفیق بودم و کلا آمار اینو همیشه ازش می گرفتم و اونم می گفت فعلا همین 21 ماهه و هنوز هیچ بخش نامه ای نیومده که 18 ماه شده
    یه چیزی هم مهمه اینه که توی کامپیوتر برای شما چی ثبت شده و موقع تسویه حساب ملاک اونه و ممکنه توی شعبه رایانه پادگان شما 21 ماه ثبت شده باشه یا 18 ماه و اونا می تونن بعضی وقتا زیرآبی برن و دستکاری کنن ...

سلام
    دوستان منم دلم رو زدم به دریا رفتم فرستادم این دفترچه رو
    من با دیپلم دارم میرم
    میدونم که پدرم در میاد و به بدبختی میافتم، البته حقمه باید درس میخوندم که نخوندم
    بعد از 5 سال انصراف دادم و اینقدر خریت کردم که واسه فوق دیپلم هم خودمو نرسوندم

به نظرتون کی اعزام میشم؟
    فقط امیدوارم که لب مرز نیوفتم...راستی تک پسرم فرقی به حالم میکنه؟پاهام هم پرانتزیه و میتونم معاف از رزم بگیرم

لطفا دوستانی که تجربه دارند کمک کنند...(گرچند میدونم که اینجا به بچه با سوادا بیشتر جواب میدند تا ما بی سوادا)

زیاد نگران نباشید و توکل کنید به خدا
    منم که فوق دیپلم داشتم حداقل توی نیروی زمینی ارتش که خیلی فرق نداشت و فقط آموزشی ما نسبت به سربازای دیگه یکمی راحتر بود وگرنه من در طول دوران خدمتم حتی فوق لیسانسی رو دیدم که بهش خیلی زیاد ظلم شد!
    راستش بیشتر به شانس شما بستگی داره و ممکنه بالاترین مدرک رو داشته باشید و بدترین جاها بیافتید
    تا اون جایی که من می دونم اگه شرایط دار باشید یعنی مثلا یکیش همین تک پسریه حداقل بعد آموزشی رو توی شهر خودتون می افتین که البته باید مدارک شرایط دار بودن خودتون رو ارائه کرده باشین

12. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اقا اول باید تشکر کنم از نوشته های بسیار مفیدت

بعد چند تا سوال ؟

1-اقا واسه ما موقع پذیرش تو همون سالن گوشی های بچه ها رو جمع کردن و رسید دادن تا 5 شنبه تحویل بدن و ببریم خونه ! اینکه مشکلی پیش نمیاره و بدون دردسر می تونیم گوشی رو تحویل و از پادگان خارجش کنیم ؟

2- این موردی که در مورد دژبانی و ورود خروج و برگه فرمودی شامل الان ما که نمیشه که اومدیم خونه و سیه شنبه باید برای شروع دوره بریم ؟ برگه هم دست خودمونه !

3- در مورد لباس ها هم برای تعویض لباس و شلوار و اورکت و پوتین و کمر بند و کلاه و چاپ اسم و دوخت و دوز و ... البته همگی با جنس اعلا و خوب 90 تومن برام اب خورد حالا رفته تو پاچه مون یا نه همین حدود ها باید در میومد ؟

4- اما در مورد رفت و امد : من از میدون راهن اهن با اتوبوس اومدم به چهار اره ولیعصر از اونجا سوار بی ار تی شدم به ایستگاه ایت ! از اونجا با بی ارتی دیگه از ایت رفتم سمت افسریه و کمی بعد از پل تختی پیدا شدم و از اونجا هم پیاده از اون سمت خیابون که حالا پارک مانند داره اومدم تا رسیدم به یه دکه که از اون پرسیدم که این درش کجاست گفت اون چراغ پور نوره که روشنه همونجا درشه !! حالا برای برگشت باید چیکار کنیم تا راحت باشیم و مقصد هم میدون راه اهن هستش

5- در مورد استحقاقی به ما این موارد داده شد : لباس یک دست - اور کت - پوتین - کلاه - جوراب - کمربند - پلیور - و همون گونی که اینا رو بریزیم توش !! دیگه همینا رو تحویل گرفتم و چون دیدم سر و صدای پست وایستادن میاد زودی زدم از 01 بیرون

6- از بوفه فقط اتیکت و کتاب رو میگیرم بقیه رو خودم میبرم . راستی دفترچه مرخصی رو هم باید از اونجا بگیریم ؟

7- اقا من یه ساک اضافه بر این کیسه می برم با خودم باید بزارمش تو کیسه ؟ بعد میشه درش قفل زد و گذاشت زیر تخت ؟ کسی نیاد بدزده ؟

8- راستی من خطم بد نیست ( عینا کتابی می نویسم و هر کی میبینه میگه این خط چاپی کتابی هستش یا دست نویس ؟ سواد در حد فوقش لیسانس هم داریم ممنون میشم مفصل بگی چطور دمفرمانده رو ببینم تا بتونم منشی بشم ( مورادی مثل اینکه کجا بشینم تا تو دیدش باشم ؟ وقتی پرسید چی بگم و... رو مفصل در این مورد توضییح بده )

9- تو زمستون هم تلو میبرن ؟ اگه اره این کیسه هایی که میدن مطمئنا کوچیک خواهد وبد چیکار کنیم ؟

1)واسه ما که این کا رو نکردن ولی نه مشکلی پیش نمیاد! در ضمن تحویل هم نمی دادی بازم جیزی نمی شد! چون برش می گردوندی!

2)چرا اتفاقا! دقیقا هم منظورم همین موقعست! بعد از 9 شب نرو داخل!

3) پوتین 10 تومن. لباس 10 تومن. اتیکت 1000 تومن. هر دوخت هم 1500. که می شه 2 تا اتیکت با 2 تا عدد که در کل می شه 6 تومن. اور هم نمی دونم چند می گیرن عوض می کنن .... فکر کنم کردن تو پاچت! طوری نیست عادت می کنی! تهران همینه

4) مسیر ها رو آشنایی کامل ندارم نمی دونم!

5) به ما استحقاق این ها رو دادن
    1 دست لباس- اور کت- 1 جفت پوتین- دست کش-کلاه کشی- 3 جفت جوراب- 2 تا تاید-3 عدد واکس- 2 عدد شامپو- 2 عدد صابون جامد- 2 عدد پتو- 2 عدد ملحفه- 2 عدد رو بالشی- لباس گرم سفید ( کفنی)-یک دست لباس زیر- با کیسه

6) آره یادم رفته بود بنویسم اون رو هم از اون جا باید بگیری . در ضمن کش هم برای شلوارت همراهت باشه

7) آره باید بره تو کیسه! می تونی بزنی ولی بچه های ما دزد نبودن! ماشالله تحصیل کرده اید سرباز 0 که نیستین- دزدی هست ولی اون قدر نیست ولی در کل مالت رو سفت بچسب همسایت رو دزد نکن

8) همون اول بهش بگو. التبه فرمانده ما هر چی ارشد و دکتر بود جمع کرد بین اون ها تقسیم کرد به لیسانس ها چیز زیادی نرسید. ولی یک گروهان دیگه فرماندشون پرسیده بود که می خواد منشی شه داوطلب می شدن بچه ها! با فرماندت صحبت کن احتمالا قبول کنه بگو من اگر می شه منشی شم.

9)100% هنگ 2 ما رو خیلی اذیت کردن! ولی ما مثلا خوردیم توی آلودگی هوا صبح روز سوم برگشتیم ولی هنگ 2 رو 3 شب و 4 روز نگه داشتند

14. 2 کاربر از T_L_O_T_D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •