اقا اول باید تشکر کنم از نوشته های بسیار مفیدت
بعد چند تا سوال ؟
1-اقا واسه ما موقع پذیرش تو همون سالن گوشی های بچه ها رو جمع کردن و رسید دادن تا 5 شنبه تحویل بدن و ببریم خونه ! اینکه مشکلی پیش نمیاره و بدون دردسر می تونیم گوشی رو تحویل و از پادگان خارجش کنیم ؟
2- این موردی که در مورد دژبانی و ورود خروج و برگه فرمودی شامل الان ما که نمیشه که اومدیم خونه و سیه شنبه باید برای شروع دوره بریم ؟ برگه هم دست خودمونه !
3- در مورد لباس ها هم برای تعویض لباس و شلوار و اورکت و پوتین و کمر بند و کلاه و چاپ اسم و دوخت و دوز و ... البته همگی با جنس اعلا و خوب 90 تومن برام اب خورد حالا رفته تو پاچه مون یا نه همین حدود ها باید در میومد ؟
4- اما در مورد رفت و امد : من از میدون راهن اهن با اتوبوس اومدم به چهار اره ولیعصر از اونجا سوار بی ار تی شدم به ایستگاه ایت ! از اونجا با بی ارتی دیگه از ایت رفتم سمت افسریه و کمی بعد از پل تختی پیدا شدم و از اونجا هم پیاده از اون سمت خیابون که حالا پارک مانند داره اومدم تا رسیدم به یه دکه که از اون پرسیدم که این درش کجاست گفت اون چراغ پور نوره که روشنه همونجا درشه !!

حالا برای برگشت باید چیکار کنیم تا راحت باشیم و مقصد هم میدون راه اهن هستش
5- در مورد استحقاقی به ما این موارد داده شد : لباس یک دست - اور کت - پوتین - کلاه - جوراب - کمربند - پلیور - و همون گونی که اینا رو بریزیم توش !!

دیگه همینا رو تحویل گرفتم و چون دیدم سر و صدای پست وایستادن میاد زودی زدم از 01 بیرون
6- از بوفه فقط اتیکت و کتاب رو میگیرم بقیه رو خودم میبرم . راستی دفترچه مرخصی رو هم باید از اونجا بگیریم ؟
7- اقا من یه ساک اضافه بر این کیسه می برم با خودم باید بزارمش تو کیسه ؟ بعد میشه درش قفل زد و گذاشت زیر تخت ؟ کسی نیاد بدزده ؟
8- راستی من خطم بد نیست ( عینا کتابی می نویسم و هر کی میبینه میگه این خط چاپی کتابی هستش یا دست نویس ؟

سواد در حد فوقش لیسانس هم داریم

ممنون میشم مفصل بگی چطور دمفرمانده رو ببینم تا بتونم منشی بشم ( مورادی مثل اینکه کجا بشینم تا تو دیدش باشم ؟ وقتی پرسید چی بگم و... رو مفصل در این مورد توضییح بده )
9- تو زمستون هم تلو میبرن ؟ اگه اره این کیسه هایی که میدن مطمئنا کوچیک خواهد وبد چیکار کنیم ؟