دوست عزيز بيشتر طبيعت ميخام گه گداري هم عكسهاي خانوادگي زوم هم مهمه و هم چنين عكس برداري توي شرايط نوري كم و كيفيت خوب و يه سوال زوم كدومشون تو فيلمبرداري كم صداتره و زوم زياد با كيفيت خوب ميخام
دوست عزيز بيشتر طبيعت ميخام گه گداري هم عكسهاي خانوادگي زوم هم مهمه و هم چنين عكس برداري توي شرايط نوري كم و كيفيت خوب و يه سوال زوم كدومشون تو فيلمبرداري كم صداتره و زوم زياد با كيفيت خوب ميخام
کسی نیست نظری بده
این دو با هم قابل مقایسه نیستن، sx40 یه دوربین نیمهحرفهایه و d5100 یه DSLR ـه، حرفهایه!
نه قیمتاشون قابل مقایسهس نه قابلیتهاشون
SX40 رو با دوربینایی مثل Sony Cybershot HX100v و Fujifilm HS20 و Nikon P510 و ... مقایسه میکنن.
D5100 رو هم با دوربینایی مثل EOS 600D، EOS 550D، Nikon D3200 و ... مقایسه میکنن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین، اگر ندیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو حتما ببین.
سلام
من یک دوربین دیجیتال کاکرده نیاز دارم که شرایط زیر رو داشته باشه مارکش هم برام فرقی نداره فقط کیفیت خیلی هم بد نباشه
1-زوم اپتیکال داشته باشه
2-فیلمبرداری کنه و کیفیتش نه زیاد باشه متوسط خوبه
3-رم خور باشه
4-صد در صد صفحه ال سی دی داشته باشه
از دوستان هر کس داره عکس و مدل و قیمت هم بزاره ممنون
سلام؛
نوش از 130 هست به بالا که اگر شما بتونی دسته دوش رو پیدا کنی ممکنه بعضیهاش بیافته زیر 100 تومن. معمولا توی بازار قیمتهای پایینتر از اینترنت هم پیدا میشه.
اینجا رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، اینها تمام مشخصاتی که مد نظر شماست رو دارند.
سایتی رو که گذاشتی خرابه
بازار کجا برم؟
جمهوری گیرم میاد؟
Last edited by mehrradg23; 25-04-2012 at 15:33.
نمیدونم دست دوم کجا فروخته میشه. لینک زیر رو ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by J U N I P E R; 25-04-2012 at 17:14.
اساتيد محترم لطفا راهنمايي نمايد
1- Fujifilm FinePix F770EXR
2- Nikon Coolpix S9300
3- Canon PowerShot SX260 HS
4- (Panasonic Lumix DMC-TZ30 (ZS20
5- Sony Cyber-Shot DSC-HX10V
6- Sony Cyber-Shot DSC-HX20V
كدومش رو پيشنهاد ميكنيد واسه خريد و اگه ميشه قيمتهاشونو لطف كنين واسم كيفيت مهمه هم تو عكس هم تو فيلم و هم چنين كيفيت عكس تو شرايط نوري كم و زوم با كيفيت ميخام حالا اگه نقد و بررسي هم فرمودين چه بهتر؟
Last edited by 1clik; 26-04-2012 at 12:43.
دوستان تا 400 چی پیشنهاد میدین؟
فیلمبرداری برام مهم نیست فقط عکس
دوستان بین sx260 و hx20v گیر کردم.
حس میکنم شفافیت عکس های سونی خیلی بیشتر از کنونه و رنگ های زنده تری داره و کلا سونی عکسهای جذابتری داره ولی خوب اگه رو عکس هاش زوم کنی خیلی بهم ریختس
ولی کنون در صورت زوم روی عکس جزئیات عکس تقریبا حفظ میشه ولی عکس هاشو حس میکنم ماتن و اصلا اون سرزندگی سونی رو ندارن و شفاف نیستن و یه حالت برفکی روی عکسهاش وجود داره و عکس هاش کسل هستن.
حالا به نظر شما واقعا اینطوریه؟
من بیشتر واسه عکاسی از طبیعت و خانواده و این چیزا دوربنو میخوام ولی دوست دارم عکس های خلاقانه هم بعضی اوقات و در اولویت دوم با تنظیمات دستی بگیرم.
حالا نظر شما چیه؟کدومو بخرم؟بقیه امکاناتشون هم هر دوشونو قبول دارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)