سلام دوستان، یه سوال داشتم. در صورتی که بسته چندکاربره جدید بگیرم حجم بسته قبلی چند کاربره که داشتم بهش اضافه میشه؟ اعتبار بسته قبلیم یک روز هست!
سلام دوستان، یه سوال داشتم. در صورتی که بسته چندکاربره جدید بگیرم حجم بسته قبلی چند کاربره که داشتم بهش اضافه میشه؟ اعتبار بسته قبلیم یک روز هست!
اعتبار خیر.
فقط حجم باقیمانده دوره قبلی اضافه میشه.
اقا رضا اسلامشهر و منطقه باغ فیض یه چه صورت هست برای 3 جی و 4 جی ...
الان محلات دیگه کم و بیش دارن و این وسط ما هنوز نسل قبلی موندیم و هیچ انتنی نداریم
سلام آقا رضا
شما میدونید چرا یه هفته س دیتای ایرانسل اینقدر افتضاح شده (بجنورد) ؟
تست سرعت نسل سه و چهار رو میذارم ببینید . نسل سه که عملا تعطیله . پینگ هم زیر ۳۰۰۰ نمیاد و سرعت هم به شدت نوسان داره
![]()
نه s4 من هم همینطوریه.. این برمیگرده به شلوغی و خلوتی دکل ها... تنظیمات دستگاه ها جوریه که وقتی از اینترنت بدون وقفه استفاده بشه بره رو حالت H+ و زمان بیکاری بیاد رو H یا 3G ( بستگی داره چجوری از شمت اپراتور تنظیم شده باشه ) وقتی پکت لاس زیاد باشه عملا گوشی نمیتونه مدام از اینترنت استفاده کنه به این دلیل هی میره رو حالت Standby که رو حالت H هست!
اونطوری که من فهمیدم وقتی بیکاره میره روی حالت تری جی معمولی و وقتی که ازش استفاده می کنی میره روی بالاترین استانداری که دستگاه ساپرت می کنه
برای من بین wcdma و dc-hspa+ تغییر می کنه ( مودم)
در تایید اقا رضا
مصاحبه امروز وزیر ارتباطات
وزیر ارتیاطات در پاسخ به این سؤال که آخرین اقدامات برای راهاندازی شبکه ملی اطلاعات چیست؟ گفت: برنامههای محکمی برای راهاندازی شبکه ملی اطلاعات در دستورکار است. راهاندازی این شبکه تکلیف برنامه پنجم و دولت به وزارت ارتباطات است و در بیست و هفتم اردیبهشت ماه خواهید دید که شبکه ملی اطلاعات نسبت به سالهای گذشته تا چه میزان پیشرفت در اجرا داشته است.
دوستان چی شد یهو ؟!!!!!
الان چند تا تست با فیلترشکن گرفتم خشکم زد (بجنورد)
همین چند دقیقیه پیش پست گذاشتم که پینگ داغونه ، سرعت داغونه (بدون فیلترشکن) اما حالا
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه تست با کامپیوتر و idm هم بگیر.
speedtest ممکنه اشتباه ثبت کرده باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)