سلام
من طرح زرین رو دارم طرح بهتری نسبت به زرین هست ؟ پارسال زنگ زدم 2020 گفت باید بری مخابرات اما الان میگین تلفنی هم میشه تغییرش داد
من میخوام روی قبض پولی نیاد و خود به خود ماهانه شارژ نشه (زرین اینجوریه)
سلام
من طرح زرین رو دارم طرح بهتری نسبت به زرین هست ؟ پارسال زنگ زدم 2020 گفت باید بری مخابرات اما الان میگین تلفنی هم میشه تغییرش داد
من میخوام روی قبض پولی نیاد و خود به خود ماهانه شارژ نشه (زرین اینجوریه)
طرح حرفه ای.شبانه رایگانم داره زرین اصلا طرح خوبی نیست نمیدونم ملت برای چی زرین استفاده میکنند
دوستان ما قراره یک سالی اجاره نشین بشیم با توجه به این که خط خانه اجاره ای به نام خودم یا پدرم نیست چی جوری میشه سرویس مخابرات رو خرید یا حتی سرویس فعلی که دارم رو انتقالش بدم به آدرس جدید ؟ چقدر طولش میدن ؟
اصلا کاری ندارن مالک کیه اونا فقط میخوان سرویس بدن پول بگیرن شماره تلفن بهشون میدی اگه رانژه مخابرات نباشه رانژش میکنن بعد میگی میخوام یوزرمو اینجا استفاده کنن همون پشتیبانی برات ریست میکنه بعد مودمو وصل میکنی تمام
قدیم حتی احتیاج به این کاره اخری نبود هرخطی رانژه مخابرات بود میتونستی هر یوزری که داری بزنی استفاده کنی ولی الان هر یوزری رو هرخطی استفاده بشه رو همون خط قفل میشه و باید برای جابه جاییش زنگ بزنی پشتیبانی لامصب![]()
سلام ، بنظرتون این طرح یلدا چطوره ؟ کسی امتحان کرده ؟
Last edited by MohammadFatehi; 15-07-2017 at 02:51.
وقتی یه طرح ثبت نام کنیم از طریق سامانه و به صورت پیش پرداخت باشه ، و یوزنیم و پسورد بگیریم ، باز هم نیاز به مراجعه حضوری هست ؟
من طرح گرفتم ولی اون یوزرنیم و پسوردی که داده رو نمیتونم باهاش وصل شم به اینترنت.
قبلا یوزر پسورد فقط حضوری میدادن.کپی کارت ملی هم نیاز بود.
سلام آدرس سایت را میشد بهم بدید؟
سایت خرید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس سامانه سرویس دهی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
قصد دارم طرح حرفه ای ۲۴ گیگ رو به خاطر شبانش بگیرم، میخواستم ببینم چطوره به نظرتون، دزدی توش می کنن؟ ممکنه شب بذارم دانلود صبح بیدار شم ببینم ۲۴ گیگ پریده؟
بعد یه سوال دیگه اگه از شبانش خیلی استفاده کنی محدودیت ایجاد می کنن برات؟ اگه ایجاد می کنن ترفند دور زدنش چیه؟
Last edited by vahid javani; 17-07-2017 at 14:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)