تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1265 از 4751 اولاول ... 26576511651215125512611262126312641265126612671268126912751315136517652265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,641 به 12,650 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه orkideh07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Esf

پيش فرض

یعنی پینگش چنده بازی انلاین میشه کرد یا نه
    شما حداقل 300 - 400 حساب کن ...اونایی که اهل بازیند میگن بازی آنلاین شاتل خوب نیست ..من نیدونم

بعدم عزیز شما توجه داشته باش اون نامحدودی که میخواهی بگیری(Art Home) سرعتش روزانه و شبانه با فرض این که خیلی عالی باشه و مشکلات فنی پیش نیاد 9-10 ه ...حساب کن با این سرعت میتونی دو گیگ در روز بگیری ؟
    من قبلا آرت 1 داشتم ..خوره دانلود نبودم ولی ماکزیمم مقداری که تونستم در یه ماه دانلود کنم جمع رایگان و غیر رایگانش 28 گیگ بود یکی رو هم دیدم (از ارت 1 ها) تا 32 گیگ رو در ماه دانلود کرده بود ولی فکر نکنم بیشترش راه داشته باشه!!

مگه سرویس دو مگ بگیری و مشکل شبانه هم واست پیش نیاد (!!) بتونی 6 ساعت شبانه یه 3-4 گیگ رو دانلود کنی(من از جزئیات این سرویس بی خبرم فقط میدونم که ترافیک روزانش کمه فوقش 3-4 گیگ در ماهه)

بقیه اش هم همونی که دوست قبلی گفت ...
    در حال حاضر فقط سرویس های اکو 128 شاتله که رو 512 بسته شده (از اونایی که اسم سرویسشون کمتر از 512 هست)...بقیه همون مقداری هست که توی روزه ، شایدم کمتر
    قطعی هم من زیاد نداشتم شاید توی کل 9 ماهه استفاده ام 10 بار بوده...تازه شاید!! ولی این رضایت همگانی نیست ظاهرا!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

چرا وارد این سایت نمیشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

بستگی به مرکز مخابراتیت داره ...
    اگه ترافیک توی مرکز مخابراتی شما بالا باشه پینگت هم بالاست!
    باید ببینی دوستانی که توی مرکز شما هستن و از شاتل سرویس میگیرن وضعیت پینگشان چطوره....

4. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال omidtb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینجا کسی هست که از مرکز مخابرات شهید فرشچی شهر مشهد سرویس از شاتل داشته باشه اگه کسی هست بگه که پینگش چقدره

تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

کسی میدونی شاتل دوباره ترافیکی اشانتیون میده یا نه؟؟؟ آخه من ترافیکم تموم شده !!!
    اگه بخواهد بده عید قربان یا عید غدیر خم میده! که یکی دو هفته ای باید صبر کنی ببینی میده یا نه!

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اه اه, اینقدر کفرم میاد هر بار که با پشتیبانی تماس میگیرم خودشون رو مثل چیز به نفهمی میزنن.

کفر آدم رو در میارن. اصلا فکر کنم آدم نیستن شاید روبات هستن. بهش میگی سلام, جواب میده: آیا شما از نرم افزار مدیریت دانلود استفاده میکنی؟

خوب این دوستمون که عکس از چت گذاشت رو دیدید. این دوستمون نوشته بود که من همه نرم افزارها و براوزرها رو امتحان کردم ولی اون باز نوشته: آیا از نرم افزار مدیریت دانلود استفاده میکنید؟ آدم چیز هم که باشه میفهمه داره از نرم افزار مدیریت دانلود استفاده میکنه.

فقط یاد گرفتن همین جملات رو تکرار کنند. بهشون دارم میگم بابا به پیر به پیغمبر هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه, میگه شما برو تو سایت PHP اون نرم افزارشون رو دانلود کن. میگم بابا PHP که هیچی گوگل رو هم باز نمیکنه چی برسه به اینکه من بخوام چیزی هم دانلود کنم. میگه نه شما برو...

حالا به فرض که من به هزار زحمت به اون لینک برسم و بخوام دانلودش کنم. سرعتش مثلا 4 کیلوبایت هست طرف میاد میگه نه, من دارم اینجا میبینم شما داری با سرعت 67 دانلود میکنی. الان دانلود شما فول هست. میگم بابا, تو چی داری برا خودت میگی. این من هستم که جلوی کامپیوتر هستم و من دارم میبینم که سرعتم 4 هست. میگه نه.... آخرش هم وقتی نمیدونه چی بگه, میگه ویندوز شما ویروسی هست. (در حالیکه من 200% درصد مطمئنم نیست)

درست مثل بعضی ها که مثلا وقتی ازشون میپرسی چرا رنگین کمان هفت تا رنگ داره, میگه آخه خدا خواسته.
    دوست عزيز ميدونم الآن عصباني هم ميشين چون به خودتون مطمئن هستين با توجه به اينكه اطلاعات كامپيوتريتون بالاست از جواب هايي كه مدت ها قبل خودتون تست كردين عصبي ميشين! (مثل خودم)

ولي به شما پيشنهاد ميكنم نرم افزار NetLimiter يا DU Meter را نصب كنيد و لحظه دانلود سرعتتون رو با اون چك كنيد چون بعضي از ويروس ياب ها از جمله f-secure كه خودم تست كرده بودم و حالا هم برادرم با Kasper گاهي وقتي نميدونم حالا با ويندوز 7 مشكل داشت يا خود IDM وقتي دانلود ميكردي چيزي دانلود نميكرد يا با سرعت كم دانلود ميكرد ولي در اصل با برنامه چك ميكردي پهناي باند شما در اصل پر ميشد!

حالا شما اگه با يه برنامه كنترل ترافيك اينترنت چك نكردين اون لحظه يه چك كنيد ضرر نداره

8. 2 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

می‌شه اما نه در هر ساعتی مثلاً الان پینگ من 640 است!

پروفشنال armin15000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

یعنی به اون اندازه میتونی مصرف کنی!!!
    خوب همینه دیگه باید میفهمیدی!!!!
    هیچی از دست میره!!!!!!

سلام

من زنگ زدم و از خودشون پرسيدم و گفتند كه اين ترفيك به دوره بعد منتقل ميشه ولي اينطوري نشد پس با اين حساب من چقدر مصرف نكردم؟چون فقط ميتونم 12 گيگ تو هر دوره مصرف كنم حد اكثر تا 18 گيگ و اگه 6 گيگ اضافي مصرف بشه پول اون رو جدا ميگيرند با اين حساب ظا هرا من از 12 گيگ با اون 2 گيگ رايگان حدود 13 گيگ مصرف كردم خيلي هم ضرر نكردم. اگر كسي از دوستان آرت داره و در اين خصوص اطلاعاتي داره مو ضوع رو روشن كنه .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

چرا وارد این سایت نمیشه
    کد:
    میشه
    الان تست شد

تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

چرا وارد این سایت نمیشه
    کد:
    اون موقع خراب بود سرورش! الان درست شده!
    تایید میشه الان درسته!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •