والا شرمنده که دخالت میکنم. نمیدونم دوستان چی هر روز دانلود می کنند که بخاطر این چند روز و ایام درمانده شدند.
یکم ول کنید دانلود را, خودش ممکنه چند روز بعد براتون درست بشه. کلا چون همه چی آشفته بازاره این مسائل کاملا طبیعی هست.
والا شرمنده که دخالت میکنم. نمیدونم دوستان چی هر روز دانلود می کنند که بخاطر این چند روز و ایام درمانده شدند.
یکم ول کنید دانلود را, خودش ممکنه چند روز بعد براتون درست بشه. کلا چون همه چی آشفته بازاره این مسائل کاملا طبیعی هست.
والا. بعضیا مث چی خوابیدن رو دکلا نمیذارن بقیه استفاده کنن![]()
چند تا خوره رو میشناسم شب تا صبح مشغول دانلود فیلم ناجورن ، یه سری دانلود بازی پلی استیشن ، یه سری هم فیلم 4k انبار میکنن ، از همه بدتر یه خوره تو فامیل داریم که ۱۲۰۰ تا هارد ۱ تا ۵ ترا داره و تا سقف اطاق چیده همشم فیلم ناجور بالای ۱۸ سال و 4k و کلا هرچی فیلم تو اینترنت باشه و ارشیو میکنه والا اگر یه دونشم دیده باشه ، ۴ تا مودم همراه اول رو میکروتیک لود بالانس کرده هرکدوم رو یه دکل ست کرده تازه از تورنت هم دانلود میکنه با اون ترافیک وحشتناکش ، والا اسم این کار به مظرم جنونه هارد هاشو بفروشه میتونه یه ماشینی خونه ای چیزی پیزی بخری
یکم ول کنید دانلود را, خودش ممکنه چند روز بعد براتون درست بشه. کلا چون همه چی آشفته بازاره این مسائل کاملا طبیعی هست.والا. بعضیا مث چی خوابیدن رو دکلا نمیذارن بقیه استفاده کنن
تو کشوری که نتش به گوز بند هست انبار کردن فایل خیلی هم غیرمنطقی نمیاد. ولی مساله محدود کردن سرعت نفعی برای بقیه کاربرایی که از شبانه استفاده نمیکنند نداره فقط جیب اقایون رو پر میکنه.چند تا خوره رو میشناسم شب تا صبح مشغول دانلود فیلم ناجورن ، یه سری دانلود بازی پلی استیشن ، یه سری هم فیلم 4k انبار میکنن ، از همه بدتر یه خوره تو فامیل داریم که ۱۲۰۰ تا هارد ۱ تا ۵ ترا داره و تا سقف اطاق چیده همشم فیلم ناجور بالای ۱۸ سال و 4k و کلا هرچی فیلم تو اینترنت باشه و ارشیو میکنه والا اگر یه دونشم دیده باشه ، ۴ تا مودم همراه اول رو میکروتیک لود بالانس کرده هرکدوم رو یه دکل ست کرده تازه از تورنت هم دانلود میکنه با اون ترافیک وحشتناکش ، والا اسم این کار به مظرم جنونه هارد هاشو بفروشه میتونه یه ماشینی خونه ای چیزی پیزی بخری
اونی که 1200 هارد داره باید قبلا درمان میشد الان گذشته از درمانش. هیچ سرگرمی نباید زندگی ادم رو غرق کنه.
والا به خدا اینها الاف هستند، سنشون کمه حتما بیکار و مشغله کاری و زندگی هم ندارند، از تفریح فقط دانلود رو فهمیدند، ذهنشون با سنشون رشد میکنه میخندند به این روزهاشون.
زندگی فقط شده دیدن. فقط چشم کار میکنه براشون. یا میبینند میان میگند من زودتر این و اون را دیدم که نشانه الافی هست یا نمیبینند که نشانه دیوانگی (منظور اعتیاد دانلود الکی بدون هیچ و پوچ) هست.
اتفاقا طرف رو میبینی فکر میکنی از اون اطلاعات سپاهاست ، ریش بلند و نماز سر وقت و ... متولد ۵۷ هستش ، اصلا هم بچه نیست ، میخواست بره کربلا زنگ زد وصیعت میکرد اگر مغقود شدم سریع برم خونشون هارد هارو خارج کنم محتویات رو پاک کنم ، چون اکثر مثب ۱۸ از نوع فتیش
بعد چند روز اومدم ببینم درست شده یانه
مثه قبله و نهایت سرعت ۲۵۰
حالا مشت شد نمونه خروار؟ یعنی هر کسی که دانلود نامحدود داشته فقط فیلم های بزرگسالان اونم نوع متنوعشرو دانلود می کنه و آرشیو می کنه برای دفعه ی بعد و این کار باعث شده زیر ساختار شهری نتونن به بقیه سرویس بدن؟ یعنی استفاده از یک چیزی که اسمی نامحدود بود نشانه ای از بیماری وسواس فکری هست؟ وقتی بحث سر این هست که همراه اول طبق قرار خودش این سرویس رو قرار می ده این چطور استدلالی هست که می گید به خاطر استفاده نامناسب (همه) بهتر شد که تعطیل شد رفت؟ جواب گویی شرکت همراه اول چطور؟ می تونست از قبل اعلام کنه و با مردم مثله بچه ها رفتار نکنه. البته به قول هدایت اینجا هممون ته چاهیم و یه سری مگس فقط وزوز می کنن اما یکم حیا هم بد نیست برای یه شرکت بزرگی مثل همراه اول.خیلی از دوستان من همین روال 2-3 ماه یه بار دانلود رو داشتن، کمتر کسی 450 گیگ رو مصرف می کرد و بیشتر هم دانلود و به روز رسانی نرم افزار و شایدم چند تا فیلم و سریال بود.
من خودم برای مسائل کاری مجبور به دانلود و آپلود هستم چون شبانه حداقل باید ۱۰۰ گیگ دانلود و آپلود داشته باشم برای دانشجویام و نمیصرفه که بسته روزانه و محدود خریداری کنم
دوست عزیز کسی نباید به شما جواب پس بده که چی می خواد دانلود کنه یا نکنه . یه مساله خصوصیه که به خودشون ربط داره ولی متاسفانه عادت کردید که همه چیز باید طبق روال و اعتقادات و ... که شما درست می دونید پیش بره . و اینکه خوره دانلودن یعنی چی ؟ من این همه هزینه کردم سیستم صوتی و تصویری روز بستم که از نهایت تکنولوژی استفاده کنم مثلا چون شما علاقه ندارید که فیلم فورکی 70 گیگ ببینید دلیل نمیشه که مهم نباشه . و اینکه ارشیو می کنند چون حتی تو تورنتهای خصوصی مثلا سریال لاست با کیفیت ریموکس دیگه گیر نمیاد پس طرف تا فایلش هست ذخیره می کنه و سر وقتش تماشا می کنه . این بحث نت نامحدود با وجود افکار پوسیده ی شما هنوز خیلی تعجب برانگیزه وگرنه همین نت نامحدود ماهواره ای که می خواد بیاد یا نت های نامحدود زیاد دیگه که تو کره و غرب ... به راحتی در دسترسه و مردمش بدون استرس تموم شدن حجم روزمره دارن استفاده می کنند . در کل حرفم اینه رو این طرز فکر کار کنید که چیزی که به من مربوطی نیست نباید دخالت کنم . شما وکیل وصی مردم نیستی که چی باید دان کنند یا نکنن![]()
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)