از داخل پنل هیچ کدوم شبانۀ رایگان نداره. شما باید بری مخابرات و بگی میخوام «سرویس کمپین» داشته باشم. (کمپین تابستانه)
ازشون بپرس که سرویس چندماهه باید بگیری که شبانۀ رایگان داشته باشه. 1 ساله رو میدونم شبانه رایگان داره.
از داخل پنل هیچ کدوم شبانۀ رایگان نداره. شما باید بری مخابرات و بگی میخوام «سرویس کمپین» داشته باشم. (کمپین تابستانه)
ازشون بپرس که سرویس چندماهه باید بگیری که شبانۀ رایگان داشته باشه. 1 ساله رو میدونم شبانه رایگان داره.
این طرح فقط تابستانه هست یا مثلا دو ماه دیگه هم میشه گرفت؟
اگه بخوام 2 مگ بگیرم، لطفا میشه مشخصات کامل سرویس و قیمتشو هم بگین ممنون میشم.
Last edited by starstarmaryam; 24-08-2014 at 16:20.
من سرویس 1 مگ سالانه با 5 گیگ ترافیک ماهیانه + ماهی 2 گیگ هدیه گرفتم 200 .
فکر کنم 2 مگ با 7گیگ ترافیک +2گیگ ماهانه هدیه از 250 260 تومن بیشتر نباشه سرعتش بالا 220 هست فکر کنم
اگر املی برو مخابرات امل طبقه چهارم پیش خانم سرمدی از پله ها میای بالا سمت راستت اولین درب
تابستون تموم بشه کمپین پاییزه میاد![]()
سرمدییه زمانی منشی یکی از بهترین مهندسای آمل و الان بابل هست بود از وقتی که مهندس رو فرستادن 2020 این اومده رئیس شده بابا از همون دو سال پیش مردم از خنده که این زنه اومده نامرد مدرکش رواشناسی اومده مخابرات کلی باهاش دعوا افتادم
سلام. دوستان امروز سرویس 512 - 5 گیگ تمدید کردم. تو پنل کاربریم حجم باقیمانده رو زده 999 گیگ. مثل نامحدود.
الان یعنی میتونم هر چه قد استفاده کنم یا اینکه سر 5 گیگ قط میشه ؟
برا شما هم اینطور شده ؟
![]()
اوه اوه شانسو !!!
واسه منم 29 ام تمدید شد تمدید بعدی رو 1 شهریور نوشت !!!
29 ام صفر بود مصرف میتونستم 5گیگ تو 3 روز استفاده اما ریسک نکردم
1شهریور دوباره تمدید شد و دوباره صفر شد تمدید هم شد 1 مهر :|
اگه مودم نگرفتی باید بگم که اون 2 گیگ هدیه نبوده![]()
به نظر میرسه نا محدوده
برا ما اینجوری نیست!!!!!!
-------------------------
الان من اگر اخر ماه حجم اضافه بیارم برای ماه بد میتونم بندازم یا میسوزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سرعت شدیدا افت کرده .کسی مشکلی نداره؟
بی نا مو ............ برین............. ه دیگه!
سلام.
بله ظاهرا سرعت افت کرده. موقع دانلود و وبگردی قط و وصل میشه ! دوستان برا شما هم اینطور شده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)