مثل اینکه مرغای مخابرات رسیده...
سگ سانان همگی تو روح مخابرات![]()
مثل اینکه مرغای مخابرات رسیده...
سگ سانان همگی تو روح مخابرات![]()
امشب که کلا مخابرات تعطیله پیچ هم باز نمیکنه چه برسه به دانلود
سرعت که خوبه خداییش : دی
+
انصافا این دوره از مخابرات راضی بودم، تقریبا همیشه سرعت بالای 100-110 و پینگ هم تقریبا مناسب بوده.
خیلی دوست دارم باز هم این سرویس یک مگ نامحدودم رو تمدید کنم اما وقتی قیمتش رو میبینم پشیمون میشم، ماهیانه 94 تومن آخه؟ :|
مگه قرار نبود اینترنت 20 درصد ارزونتر بشه چرا اینجور شد پس؟! طبق کدوم قانون مخابرات سرویس هاش رو گرون کرد؟
اصلا دوست ندارم سرویس محدود بگیرم از طرفی سرویس نامحدود با این قیمت هم نمیصرفه !
حالا اوضاع بقیه ISPها چطوره؟ اون جاها هم همینجور بچاپ بچاپ راه انداختن یا فقط مخابراته که اینجور شده؟!
مخابرات که نامحدود هارو جمع کرد دوباره... به نظر من سرویس 10مگ بگیر شبا سرعتش میاد رو 5 مگ میتونی شبی 10گیگ دانلود کنی تو ساعت رایگان که به نظر من تنها سرویسی که الان صرف میکنه پول بدیم واسش همینه... بقیه شرکتا فقط اسمشون نا محدوده و بعد از یه حجم خاصی از دانلود سرعتو به قدری میارن پایین که پشیمون میشی از خریدنش... با 10مگ میتونی ماهی 300گیگ رایگان دانلود کنی...
Last edited by ___vampire___; 20-07-2014 at 02:34.
من رو گیت وی 8 هستم، سرعت خوبه![]()
من هم از سرویس 20 گیگ 1مگ راضیم روزها سرعت 140 شبا 115 اینا اگه شب سرعتش بیشتر بود خیلی بهتر میشد..
مخابرات ترخدا اگه میشنوی سرعت شب رو بیشتر کناینجا امیدیس خیلی گرمه میبینی همش اخبار هم اسمش رو میگه تنها سرگریمون همین اینترنته
بابا ماه رمضون یه تخفیفی یه جایزه ای این همه مناسبت میاد این مخابرات نه تخفیف میده نه جایزه میده بابا افت کلاس داره
ماه بعد 2مگ 5 گیگ میگیرم اگه شبانه داشته باشه......
Last edited by ali_phd71; 20-07-2014 at 05:37.
مخابرات ها شنیدن![]()
دوست عزیز لطفا رعایت کنید.
دارم میرم مخابرات تخلیه کنم . نامحدود صبانت خوبه ؟ مصرف ساعات روز من بالای 1 گیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)