قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
در گفت و گو با فارس
هدايتي: استيل آذين انتقام پرسپوليس را از مقاومت سپاسي گرفت
خبرگزاري فارس: مالك باشگاه استيل آذين و رئيس هيئت مديره پرسپوليس گفت: استيل آذين با پيروزي مقابل مقاومت سپاسي انتقام پرسپوليس را از تيم شيرازي گرفت.
حسين هدايتي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: خوشحالم كه تيم فوتبال استيل آذين با سعي و تلاش زياد در بازي مقابل مقاومت سپاسي به برتري رسيد و به مرحله بعدي صعود كرد.
وي افزود: اين تيم انتقام شكست پرسپوليس را از مقاومت سپاسي گرفت و با اين پتانسيل حرفهاي زيادي براي گفتن دارد.
هدايتي ادامه داد: به كادر فني و بازيكنان استيل آذين تبريك ميگويم چون بازي مقابل مقاومت سپاسي در شيراز با توجه به كادر فني و بازيكن خوبش بسيار سخت بود.
در گفت و گو با فارس
انصاريان: هنوز هم با پرسپوليس زندگي ميكنم
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال اهواز گفت: هنوز با پرسپوليس زندگي ميكنم و بازي كردن مقابل اين تيم برايم بسيار سخت است.
علي انصاريان در گفت و گو با خبرنگار فارس ،درباره شرايط تيم استقلال اهواز قبل از رويارويي با پرسپوليس اظهار داشت: چيزي براي از دست دادن نداريم. فشار روحي روي تيم ما نيست و ما هم مثل همه تيمهاي ديگر دوست داريم مقابل پرسپوليس بازي خوبي انجام دهيم.
وي كه قرار است دوباره مقابل تيم سابق خود به ميدان برود، عنوان كرد: از بازي كردن دوباره در ورزشگاه آزادي خوشحالم، البته قرار گرفتن مقابل تيمي كه همه زندگيام را مديون آن هستم سخت است. دلم براي هواداران پرسپوليس بسيار تنگ شده است.
انصاريان با بيان اينكه نميتواند هرگز روزهاي خوبي كه با پيرواني، عابدزاده، كريمي و باقري داشت را فراموش كند، ادامه داد: يك بار با پيراهن سايپا و 2 بار با پيراهن استقلال مقابل پرسپوليس بازي كردم؛ ولي هنوز بازي كردن مقابل اين تيم برايم سخت است. نميتوانم 9 سال زحمتي كه براي اين تيم كشيدهام را فراموش كنم.
اين بازيكن تصريح كرد: من فردا تلاش ميكنم بهترين بازي را براي تيم خودم انجام دهم؛ اما به هر حال ما ايرانيها عاطفي هستيم و نميتوانم پرسپوليسيها را فراموش كنم. حتي بعد از جدايي از اين تيم هرگز عليه آنها صحبت نكردم چرا كه جدايي ام از اين تيم تقصير من نبود.
مدافع تيم استقلال اهواز در باره شرايط اين تيم و مشكلات داوري كه براي آنها به وجود آمده است گفت: نميخواهم بگويم مشكلات داوري بيتاثير نبوده است، به هر حال آنها هم جزو فوتبال هستند؛ اما در برخي از بازيها ميتوانستيم بازنده نباشيم.
انصاريان تاكيد كرد: بازي در ورزشگاه آزادي شرايط خاص خود را دارد. ما با پرسپوليسيي بازي داريم كه با توجه به تماشاگرانش و با اين فشارهاي چندين روزه روبرو بوده است.
وي در باره جدايي قطبي از پرسپوليس افزود: مشكلاتي وجود داشت كه او از اين تيم جدا شده است؛ اما كساني كه اين تيم را دوست دارند روزي متوجه همه چيز ميشوند و ميفهمند آنهايي كه اداي آدمهاي خوب را در ميآورند، چه شخصيتي دارند.
انصاريان با اشاره به مربيگيري پيرواني در اين تيم و حمايت از او ادامه داد: پيرواني بازيكن بزرگي بوده است و بايد به او وقت داد، امثال او عابدزاده، استيلي، اسطورههاي اين تيم هستند. وقتي پشت سر آنها وارد ميدان مي شدم افتخار ميكردم. پيرواني بايد تلاش كند از اين مسئوليتي كه دارد به خوبي برآيد.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا براي نيمكت نشينان پرسپوليس دسته گل ميبرد، گفت: حتما اين كار را انجام ميدهم و براي هواداران اين تيم نيز دسته گل خواهم برد. من هر چه دارم مديون آنها هستم. روزهايي كه در بيمارستان بودم و آنها به عيادتم مي آمدند را فراموش نمي كنم.
انصاريان در ادامه صحبتهاي خود با اشاره به وضعيت عليرضا نيكبخت واحدي و مشكلاتي كه براي اين بازيكن پيش آمد، اظهار داشت: اينكه كميته انضباطي بازيكني را تنبيه ميكند خوب است؛ اما نبايد يك بازيكن را از بين برد. نبايد روزهاي خوبي كه او در تيم ملي داشت و گلزني مي كرد را فراموش كنيم. نميخواهم از رفتار او حمايت كنم؛ اما بايد شرايط او را هم درك كرد.
در گفتوگو با فارس
زارع: وظيفه ام در پرسپوليس حمايت از باقري و كريمي است
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: برخلاف ملوان كه همه براي من بازي مي كردند، در تهران بايد براي ديگر هافبك هاي تيم بازي كنم.
مازيار زارع در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: در زمين فقط وظيفه خود را انجام ميدهم و برايم مهم نيست كه آيا به چشم ميآيم يا خير و اگر غير از اين بود، عضو تيم ملي نبودم.
زارع خاطرنشان شد: در ملوان مانند پرسپوليس به اين شكل در خدمت تيم نبودم. در انزلي بازيكنان تيم براي من بازي ميكردند؛ اما در پرسپوليس بايد براي كريمي و باقري بازي كنم تا به راحتي در كارهاي هجومي شركت كنند. معتقدم تا امروز وظيفه ام را خوب انجام داده ام.
زارع در مورد بازي فردا گفت: استقلال اهواز تيم خوبي است كه از مربي كاربلدي چون ميثاقيان بهره مي برد؛ اما تحت هر شرايطي بايد پيروز شويم و تساوي نيز براي ما در حكم شكست است.
وي در پايان يادآور شد: رفتن قطبي خوشحالكننده نيست؛ اما پيرواني نشان داده كه ميتواند جايگزين خوبي براي او باشد و بايد به آينده پرسپوليس اميدوار باشيم، هر چند هرگز نمي توان تلاش قطبي براي موفقيت تيم را ناديده گرفت.
حاشيه ديدار استقلال و داماش گيلان/
هواداران استقلال خواستار پنالتي زدن نيكبخت شدند
خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال استقلال تهران در جريان ديدار امروز اين تيم مقابل داماش گيلان، با سر دادن شعارهايي مهاجم تيم پرسپوليس را به سخره گرفتند.
به گزارش خبرگزاري فارس، در دقيقه 43 نيمه اول هنگامي كه داور مسابقه به سود استقلال اعلام ضربه پنالتي كرد، هواداران اين تيم با سر دادن شعارهايي اعلام كردند پنالتي را به نيكبخت بدهيد و به اين ترتيب بازيكن پرسپوليس را كه روز جمعه و در ديدار با پيكان دو پنالتي را از دست داد به سخره گرفتنتد.
* تماشاگران در هنگام ضربه پنالتي سوم استقلال خواستار اين بودند كه وحيد طالب لو اين ضربه را بزند؛ اما آرش برهاني پشت توپ ايستاد و ضربه را از دست داد.
* حسين عبدي سرمربي داماش، هادي طباطبايي و بهشاد ياورزاده از جايگاه ويژه بازي را تماشا كردند.
* ورزشگاه آزادي تقريبا خالي از تماشاگر است و حدود 2 هزار نفر تماشاگر در ورزشگاه حضور دارند.
از ساعت 15 امروز
جلسه هيئت مديره باشگاه پرسپوليس برگزار شد
خبرگزاري فارس: جلسه هيئت مديره باشگاه پرسپوليس تهران بعدازظهر امروز در دفتر باشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس ، جلسه ويژه هئيت مديره باشگاه پرسپوليس از ساعت 15 امروز در محل باشگاه برگزار شد.
برگزاري اين جلسه در دستور كار اعضا قرار نداشت؛ اما ساعت 12 امروز در تماس تلفني به اعضاي هيئت مديره اعلام شد براي تشكيل جلسه در باشگاه حاضر شوند.
استعفاي افشين قطبي و حواشي پيرامون آن، مبحث اصلي جلسه امروز است.
در گفتوگو با فارس
نيكبختواحدي: به اندازه كافي اشتباه كردهايم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: در ديدارهاي گذشته به اندازه كافي اشتباه كرده ايم و بايد مقابل استقلال اهواز نتيجه بگيريم.
عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: خوشبختانه در شرايط خوبي هستم و با كمك بازيكنان و كادر فني اتفاقات ديدار مقابل پيكان را فراموش كردهام؛ هر چند هرگز خود را به خاطر از دست دادن 2 پنالتي نمي بخشم.
وي ادامه داد: در ديدارهاي گذشته به اندازه كافي اشتباه كرده ايم و مقابل استقلال اهواز حق اشتباه نداريم. شخصا انگيزه بسياري دارم تا در اين ديدار گلزني كرده و اشتباه گذشته ام را جبران كنم.
مهاجم پرسپوليس ادامه داد: استقلال اهواز اين فصل برخلاف فصول گذشته نتايج خوبي كسب نكرده است؛ اما شاگردان ميثاقيان كه يك مربي كاربلد است، قطعا براي متوقف كردن ما به ميدان مي آيند و بايد هوشيار باشيم.
عابديني در گفت و گو با فارس:
مصطفوي بايد شأن پرسپوليس را با نرفتن دنبال قطبي حفظ كند
خبرگزاري فارس: مدير ورزش باشگاه داماش گيلان گفت: مصطفوي شأن مديرعاملي پرسپوليس را حفظ كند و تا دبي به دنبال قطبي ندود.
امير عابديني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در خصوص نحوه جدايي افشين قطبي از اين تيم اظهار داشت: احساس ميكنم برخي زواياي شخصيتي او مورد بررسي قرار داده نشده بود. فقط به وجهه آناليزوري و مربيگري او توجه شده بود؛ درحالي كه يك مربي بايد ظرفيت مديريت كلان داشته باشد. اين ظرفيت به خصوص در استقلال و پرسپوليس به شدت مورد نياز است.
وي ادامه داد: در نامهاي كه قطبي نوشت، به نكاتي اشاره شده بود كه قابل توجه است. گاهي اوقات به خانهاي مهماني ميروم، نبايد به صاحبخانه بگويم فشار آب دستشويي شما كم است. آن موقع صاحبخانه نيز خواهد گفت، به خاطر احترام به مهمان به شما نگفتم كه چرا با كفش روي فرشم آمديد.
عابديني افزود: در نامهاي كه افشين قطبي نوشته بود، از تعامل خبري نبود. او ميتوانست بنويسد كه مسائل ريز و درشت ديگري وجود دارد كه قابل ذكر نيست. بعضي از بحثها اخلاقي است و حتي به رخ كشيدن آنها ضد اخلاق محسوب ميشود. قطبي براي يك بازيكن خارجي فرهنگ ميزباني ايرانيها را زير سوال ميبرد.
مدير ورزش باشگاه داماش خاطر نشان ساخت: زماني كه ماركو دستيار وي به داور توهين ميكند، سزاي اين توهين در همه جاي دنيا كارت قرمز و اخراج از روي نيمكت است؛ اما زماني كه داور ايراني دستيار قطبي را اخراج ميكند او در مقابل جامعه ورزش ايران ميايستد و از دستيارش حمايت ميكند. اين اجازه را به خود ميدهد كه به حد و مرز اخلاق ما نيز تجاوز كند.
وي افزود: افشين قطبي بايد اخلاق را رعايت ميكرد و داريوش مصطفوي مديرعامل باشگاه پرسپوليس نيز بايد شأن مديرعاملي خود را حفظ كرده و به دنبال او تا امارات ندود
ابراهيم توره در گفت و گو با فارس:
اميدوارم از پرسپوليس به پيراهن تيم ملي سنگال و جامجهاني برسم
خبرگزاري فارس: مهاجم سنگالي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: سرمربي سنگال براي ديدن عملكردم به تهران ميآيد و اميدوارم پيراهن تيم ملي كشورم را در جام جهاني بر تن كنم.
ابراهيم توره در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره آخرين شرايط خود درآستانه ديدار با استقلال اهواز اظهار داشت: در وضعيت خيلي خوبي قرار داريم و اميدوارم مانند ديدار برابر پيكان بتوانم به تيم استقلال اهواز هم گل بزنم.
وي ادامه داد: در روزهاي اخير تمرينات خوبي را پشت سر گذاشته ايم و خيلي خوشبين هستم كه برابر استقلال اهواز گلزنيام را تكرار كنم.
توره درباره حريف پرسپوليس در هفته شانزدهم ليگ برتر خاطر نشان كرد: هيچ شناختي از تيم استقلال ندارم؛ اما كادر فني بازي هاي اخير آنها را براي آناليز بهتر به ما نشان خواهند داد تا با اطلاعات كافي به مصاف تيم استقلال اهواز برويم.
مهاجم پرسپوليس درباره استعفاي افشين قطبي تاكيد كرد: وي مربي خوبي بود و اگر دوباره به پرسپوليس برگردد با همه توان در خدمت وي خواهم بود. مدتي كوتاه به دليل مسايل شخصي به سنگال رفتم و بر خلاف شايعات منتشره هيچ مشكلي با وي نداشتم، با اين حال در وهله اول تيم پرسپوليس برايم اهميت دارد و اميدوارم با تداوم گلزني بتوانم دل هواداران را شاد كنم.
توره درباره احتمال دعوت به تيم ملي سنگال گفت: مسئولان كادر فني تيم ملي كشورم تعدادي از بازي هايم را زير نظر دارند. سرمربي سنگال تاكيد كرد براي تماشاي يكي از مسابقات پرسپوليس و عملكردم در ايران به تهران سفر خواهد كرد و اميد زيادي دارم كه از طريق پرسپوليس، پيراهن تيم ملي كشورم را در جام جهاني 2010 بر تن كنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)