دوستان یه سوال :
وقتی بازی را روی هارد نصب میکنیم و بعد dvd را داخل دستگاه میزاریم . آیا لازم هست به قسمت خاصی بریم تا بازی را اجرا کنیم یا بازی خود به خود از روی هارد اجرا میشه ؟
نه مهدی جان
فقط کافیه بازی روی هارد نصب بشه
بعد از ورود به بازی خودبخود از روی هارد اجرا میشه
من کرمانشاه هستم .جالبه که فقط این دو نوع دیسک تو بازار هست وفروشگاه معتبری هم به اون صورت نداریم..یا شایدم داریم و من خبر ندارم..
.gif)
در مورد اون بازی هایی هم که نوشته xbox 360 راهی نیست که بشه هنگام خرید فهمید که جنسش خوب هست؟؟؟؟
این سایت هایی هم که بازی می فروشن اگه کسی ازشون خریده وراضی هستش بگه ما هم بخریم ...جنس دیسک منظورمه..
.gif)
خیلی ممنون از زحمات دوستان
.gif)
برای شناخت دیسک ها راه های مختلفی هست
شما می تونید با برنامه هایی مثل Img Burn و Nero نوع دیسک رو بفهمید
و یا از طریق زیر

این یک دیسک Verbatim هست و مرغوب رتین نوع دیسک
در صورتی که دیسک چاپ دشات به حلقه ی داخلی دیسک نگاه می کنید باید با فنت سفید نوشته باشه Verbatim
عکس زیر هم راه تشخیص دیسک های T-Gate هست (به دور حلقه ی دیسک توجه کنید )
چند روز پیش شهاب عزیز این عکس رو گذاشت و باید واقعا ازش تشکر کنم که با دقت تمام این عکس رو به طور واضح برای ما گذاشت
ممنون شهاب جان

تصویر در لینک زیر واضح تره
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راه دیگه هم سوال از فروشندگان هست که البته از کسانی که به دیسک Play Box میگن خوب انتظار نمیره راست بگن .
در باره ی تصویه هم من فروشگاه Pinata رو توصیه میکن.معمولا از دیسک های Ridata و Etek استفاده میکنه و من راضی بودم.جنس کاور و چاپ روی جلد و دیسک هم بسیار خوبه
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مهمترین نکته در تضمین سلامتی درایو Xbox 360 استفاده از دیسک مناسب و نصب بازی بر روی هارد هست.