تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1263 از 1320 اولاول ... 26376311631213125312591260126112621263126412651266126712731313 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,621 به 12,630 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

میزان مصرف منصفانه رو که مشخص کرده 450 گیگ در ماه ولی از همون ابتدا محدود کردن من حدود 50 گیگ مصرف کرده بودم. درسته در پنل کاربری مصرف رو نشون نمیده اما برای اونها مشخصه و اپراتور میتونه میزان مصرف رو ببینه و این محدود کردن هیچ ربطی به میزان مصرف نداره در هر حال شکایت در 195 کار خوبیه باید یه جوابی بدن دیگه

2. 2 کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام

متاسفانه سیمکارت منم محدود کردن .. دقیقا یک روز بعد از فعالسازی بسته شبانه.. به پشتیبانی هم زنگ زدم انگار بهشون گفته شده که بگن سرعت محدود نشده و مشکل از سمت شماست .. بهشون گفتم لینک دانلود من تا ساعت 11 محدوده از ساعت 11 سرعت میره بالا !!! .. یه تیکت ثبت کرد اما مطمئنم که اصلا پیگیری نمیشه

4. 2 کاربر از ronin63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_cd2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بی خودی خودتونو خسته نکنید . طبق تجربیاتی که من دارم که از تاریخ عضویتم مشخصه از کی تو نت هستم اینجوری بوده هروقت اصلاح طلبا دولت شدن اینترنت باز شده هروقت اصولگراها بودن بسته شده . هیچ وقت یادم نمیره زمان احمدی نژاد چقدر سر نت ما کاربرها رو اذیت می کردن

6. 3 کاربر از mehdi_cd2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

میدونین چرا محدود کردن ؟ به خاطر اینکه رایتل الان رو همراهه ، شاتل موبایل رو همراه و رایتله ، مبین نت 360 رو همراهه ، بقیه هم رو همراهن تازه مشترکای خودشونم هستن ، والا من خودم هر ساعت از شبانه روز که تست سرعت رو همراه گرفتم زیر 2 3 مگابیت بود ولی از وقتی محدود کردن راحت تا 120 150 میره بالا ، عملا برای مشترکینی که بسته شب نداشتن عذاب بود مخصوصا مشترکای رایتل و مبین نت و به خاطر دانلودرا سرعت افتضاح شده بود در حال حاضر هم هیچ روش جایگزینی هم نیست برای دانلودای سنگین فقط رایتله که میشه یه حرکتایی روش زد
    Last edited by soheilsh; 13-01-2022 at 10:23.

8. 2 کاربر از soheilsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2021

پيش فرض

میدونین چرا محدود کردن ؟ به خاطر اینکه رایتل الان رو همراهه ، شاتل موبایل رو همراه و رایتله ، مبین نت 360 رو همراهه ، بقیه هم رو همراهن تازه مشترکای خودشونم هستن ، والا من خودم هر ساعت از شبانه روز که تست سرعت رو همراه گرفتم زیر 2 3 مگابیت بود ولی از وقتی محدود کردن راحت تا 120 150 میره بالا ، عملا برای مشترکینی که بسته شب نداشتن عذاب بود مخصوصا مشترکای رایتل و مبین نت و به خاطر دانلودرا سرعت افتضاح شده بود در حال حاضر هم هیچ روش جایگزینی هم نیست برای دانلودای سنگین فقط رایتله که میشه یه حرکتایی روش زد
    والا ما هرچی یاسین میخونیم بعضی از این عزیزان تو گوششون نمیره

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دقیقا از این جیب به اون جیب شده. من حساب کردم دیدم بسته های رایتلی که میخوام بگیرم بین 60-100 تومان ماهی تموم میشه. در صورتی که قبلا با 20 تومان جمع میشد. قبلا هم گفتم مملکت نه نفتی میتونه بفروشه نه صنعتی داره که تولید ثروت کنه ، بودجه مملکت رو هم که نمیتونن پایینتر از اینی که هست بیارن برای همین از حلقوم ملت دارن میکنن.

11. این کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آخه دوست عزیز روز چکارش به شب! این‌که شب زیاد دانلود کنند که باعث نمیشه سرعت روز شما هم خراب شده باشه بار شبکه لحظه ای هست اگر بنا بود دانلود شبانه باعث بار بیش از حد شده باشد میباید در همون ساعت شبانه مشترکین از افت سرعت شاکی بودن که تا جایی که اینجا در کامنتها دیدیم تقریبا همه از سرعت عالی پیش از محدود شدن راضی بودن پس اصلا بحث کمبود پهنای باند و این حرفها نیست فقط همونه که بقول دوستمون تندروها سرکار اومدن و دید منفی و عقب مانده به مقوله نت و فضای مجازی دارند و عمدا محدود می‌کنند اینکه فعلا همراه اوله چون این مجموعه نیمه دولتی و زیر نظر نهادهای وابسته به سپاه هست پیش قدم شده شک نکنید بقیه هم دنبالش خواهند بود اینترنت هم گرون میشه هم کند میشه هم مختل. یاد آذری جهرمی هم بخیر

13. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

آ پس اصلا بحث کمبود پهنای باند و این حرفها نیست
    البته من فکر میکنم میزان پهنای باند خریداری شده و بررسی اون با سالهای قبل همه چیز رو در این مورد مشخص کنه . البته جریان لنگرها و ... هم که در جریان هستین

اینم از امروز مثلا

۴۳۰ گیگابایت پهنای باند بین‌الملل به اینترنت ایران بازگشت

15. 2 کاربر از dvb55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آخه دوست عزیز روز چکارش به شب! این‌که شب زیاد دانلود کنند که باعث نمیشه سرعت روز شما هم خراب شده باشه بار شبکه لحظه ای هست اگر بنا بود دانلود شبانه باعث بار بیش از حد شده باشد میباید در همون ساعت شبانه مشترکین از افت سرعت شاکی بودن که تا جایی که اینجا در کامنتها دیدیم تقریبا همه از سرعت عالی پیش از محدود شدن راضی بودن پس اصلا بحث کمبود پهنای باند و این حرفها نیست فقط همونه که بقول دوستمون تندروها سرکار اومدن و دید منفی و عقب مانده به مقوله نت و فضای مجازی دارند و عمدا محدود می‌کنند اینکه فعلا همراه اوله چون این مجموعه نیمه دولتی و زیر نظر نهادهای وابسته به سپاه هست پیش قدم شده شک نکنید بقیه هم دنبالش خواهند بود اینترنت هم گرون میشه هم کند میشه هم مختل. یاد آذری جهرمی هم بخیر
    خوب از یک به بعد تا 11 صبح سرعت پایین بود حداقل تو کرج اینوطوریه ، میدونی داستان کلی چیه ؟
    ارز 4200 قراره حذف بشه و ظاهرا بخشی از ترافیک بین الملل با ارز 4200 تامین میشه ، با این وضعیت مصرف اینترنت تصمیم گرفتن محدود کنن و ترافیک کمتری از بین الملل مصرف بشه

17. 2 کاربر از soheilsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب از یک به بعد تا 11 صبح سرعت پایین بود حداقل تو کرج اینوطوریه ، میدونی داستان کلی چیه ؟
    ارز 4200 قراره حذف بشه و ظاهرا بخشی از ترافیک بین الملل با ارز 4200 تامین میشه ، با این وضعیت مصرف اینترنت تصمیم گرفتن محدود کنن و ترافیک کمتری از بین الملل مصرف بشه
    من در جریان این ارز نبودم ولی تو پستهای قبلی هم گفتم مشکل نه پهنای باند هست نه خواب دانش اموز، میخوان از مردم پول بکشن به هر طریقی. مالیات رو هم با این وضعیت افزایش میدن. انقدر افزایش میدن تا مثل کشورهای کمونیستی هیچ کس جز دولت صاحب چیری نباشه.
    Last edited by GHAGHALEELEE; 13-01-2022 at 20:13.

19. 3 کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •