من الان 64 3 گیگ شارژکردم
منو برد به قدیم سال 2000
اینجا ایران مازندران................گلوگاه ....................سرعت 6 کیلو......................اشک مرور گرم در اومده
من الان 64 3 گیگ شارژکردم
منو برد به قدیم سال 2000
اینجا ایران مازندران................گلوگاه ....................سرعت 6 کیلو......................اشک مرور گرم در اومده
من یک مگ کمپین دارم ازش راضیم دانلود زیر100 نیست حداکثر 140
من هرشب 2.5 گیگ دانلود میکنم شبا هم همین 100-140 هست قطعی هم زیاد نداره خیلی خوب شده قبلنا نامحدود 512 داشتم یا قطع بود یا ته دانلود تو روز 2 گیگ بود اونم شب تا صبح کامپیوتر روشن
من از کمپین راضیم قیمتش 200 تومنه از نامحدود 512 ارزون تره سالانه 512 میشه 300 تومن اونم همش قطع
خیلی خوبه
اگر میگیرید 1 یا 2 بگیرید 2 مگ دانلود 240 هست خیلی خوبه
جشنواره تابستانی آشنای اول ؟
سلام. من ماه پیش سرویسم 256 نامحدود بود. الان برای تمدید سرویس 512 - 5 گیگ یک ماهه رو تمدید کردم. سوالم اینه که آیا شبانه رایگان هست؟
سلام دوستان
من چهارشنبه رفتم مخابرات و تخلیه کردم ولی هنوز اینترنتم وصله میدونید مشکل از کجاست؟
مخابرات چون پورت ها از خودشه بازی میاره احتمالا میتونه یه روزه هم تخلیه کنه ولی نمیکنه ..شما حتما زنگ بزن و پیگیر باش ...
خیر شبانه نداره ...مثل اینکه در حال حاضر فقط سرویس های کمپین یکساله شبانه دارن ...
من اول یک مگ از خود سایت گرفتم فقط شبانه برام مهم بود این سرویسایی که تو سایته اصلا شبانه نداره چه یکساله چه یکماهه چه شش ماهه
من رفتم مخابرات گفتم این سرویس شبانه نداره جواب داد اره فقط کمپین تابستانه شبانه داره به خاطر این طرح رو همونجا عوض کرد
باید بری از مخابرات سرویس بگیری از سایت نگیر
1 یا 2 مگ بگیر خیلی خوبه من راضیم با 1مگ شبی 2.5 گیگ حتما با 2 مگ شبی 4 5 گیگ میشه دانلود کرد
پس چرا سرعت دانلودت واقعی و اسمیه ؟؟ بر طبق نوشته های این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید دو برابر باشه![]()
پس الان بهترین سرویس که شبانه رایگان داره چه سرویسیه ؟ که ماه بعد اونو تمدید کنم .
سرویس نامحدود هم که دیگه ظاهرا نیست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)