الان با موزیلا رفتم فیسبوک هیلتر بود اما با کروم هنوز دارم میرم... فک کنم دیگه بسته نشه چون باگ داخلیه
الان با موزیلا رفتم فیسبوک هیلتر بود اما با کروم هنوز دارم میرم... فک کنم دیگه بسته نشه چون باگ داخلیه
ﻣﯿﺸﻪ ﺑﮕﯼ ﺍﺯ ﮐﺠﺎ ﺑﯿﮕﯾﺮ شم
راهی هست بشه روی یک مودم دوتا اکانت گرفت؟
با سلام.
خواستم طرح اشتراک و عوض کنم اشتباهی این 2mg و زدم حالا در انتظاره نمیزاره طرح مورد نظرمو انتخاب کنم راهی هست از انتظار در بیاد بره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه سوال دارم : اگر من از این طرح ویژه یک ساله یک مگ با 25 گیگ حجم استفاده کنم و سر یک ماه تمام این 25 گیگ تموم بشه . می تونم سر اون ماه طرحم رو عوض کنم یا باید 11 ماه بنشیم که این طرح به آخر برسه؟
بله میتونید.
تست سرعت من
چند روز سفر بودم، برگشتم سرعتم یه مقدار بهتر شده![]()
دوستان سلام امروز رفته بودم نمایندگی ببینم قیمتاش چجوریاس طرف گفت 1 ساله با سرعت 514 کیلو بیت با 20 گیگ حجم + مودم 220000 تومن قیمتش همینقدر درمیاد دقیقا ؟ اصلا شما از وایمکس مبین نت راضی هستین؟ یعنی سرعتش خوبه؟ یه سوال میگفت مودم پورت تلفن هم داره یعنی برای استفاده از اینترنت باید مثل adsl خط تلفن بهش وصل باشه ؟ ممنون
رضایت یا عدم رضایت رو نمیشه با قطعیت اعلام کرد. هر کی یه چیز میگه. باید منطقه و ترافیکشو مد نظر داشت. قیمتی که به شما اعلام شده ام به نظر من مناسبه. قیمت مودم سابقاً 110 تومن بود که الان شده 165. ارزش 512 کیلوبیت 20 گیگ ام حدود 100 تومنه. پورت تلفن هم برای تلفن اینترنتی در نظر گرفته شده که فعلاً هنوز فعال نیست. شما هیچ نیازی به خط تلفن ندارید.
دوستان ارائهIPثابت که تو سایت زده واسه چیه؟؟؟؟
به چه دردی میخوره؟
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)