تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1263 از 1291 اولاول ... 2637631163121312531259126012611262126312641265126612671273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,621 به 12,630 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

شبانه رایگان دیگه وجود نداره؟
    خیر ، وجود نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

تا اول تیر هم صبر کردم ولی دانلود رایگان شبانه برنگشت و‌ بعد از تموم شدن این دوره دیگه شارژ نمیکنم.الان ماهی بیست و دو هزار تومن میدم برای پنج گیگ با سرعت نهایت ۱۲۸ ، ولی دیگه بسته پنج‌گیگی ماهیانه میگیرم به علاوه پنج گیگ شبانه ماهی بیست و پنج و برای دانلود فیلم و سریال ها بسته نامحدود سه ساعته میگیرم دو هزار تومان که با سرعت من تا ده گیگ میشه دانلود کرد و اگر فورجی باشه تا بیست گیگ هم ظرفیت دارد. بهترین جایگزین برای ما که امکان استفاده از ADSL نداریم .

3. 2 کاربر از vidav بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

تا اول تیر هم صبر کردم ولی دانلود رایگان شبانه برنگشت و‌ بعد از تموم شدن این دوره دیگه شارژ نمیکنم.الان ماهی بیست و دو هزار تومن میدم برای پنج گیگ با سرعت نهایت ۱۲۸ ، ولی دیگه بسته پنج‌گیگی ماهیانه میگیرم به علاوه پنج گیگ شبانه ماهی بیست و پنج و برای دانلود فیلم و سریال ها بسته نامحدود سه ساعته میگیرم دو هزار تومان که با سرعت من تا ده گیگ میشه دانلود کرد و اگر فورجی باشه تا بیست گیگ هم ظرفیت دارد. بهترین جایگزین برای ما که امکان استفاده از ADSL نداریم .
    من هم شارژ نکردم ، از همراه اول استفاده میکنم .
    یه طرح شبانه داره همراه اول ( 2 تا 7 ، 1000 تومان ، نامحدود ) که در تاپیک همراه اول میگن تا 20 گیگ تونستن دانلود کنن .
    من دو مگ وایمکس ایرانسل میگرفتم سرعت آپلود از 35 کیلوبایت در ثانیه بیشتر نمیشد ، حالا همراه اول تست زدم سرعت آپلود 200 بود ! تازه منطقه ای که هستم همراه اول آنتن دهی خوبی نداره .

5. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من هم شارژ نکردم ، از همراه اول استفاده میکنم .
    یه طرح شبانه داره همراه اول ( 2 تا 7 ، 1000 تومان ، نامحدود ) که در تاپیک همراه اول میگن تا 20 گیگ تونستن دانلود کنن .
    من دو مگ وایمکس ایرانسل میگرفتم سرعت آپلود از 35 کیلوبایت در ثانیه بیشتر نمیشد ، حالا همراه اول تست زدم سرعت آپلود 200 بود ! تازه منطقه ای که هستم همراه اول آنتن دهی خوبی نداره .
    سرعت دانلودت در وایمکس ایرانسل روی ای دی ام چند بود وچطور تونستی سرعت 2 مگ بگیری؟ سوال دوم همراه اول سرعت دانلودت روی ای دی ام چند بود و3g هست؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

سرعت دانلودت در وایمکس ایرانسل روی ای دی ام چند بود وچطور تونستی سرعت 2 مگ بگیری؟ سوال دوم همراه اول سرعت دانلودت روی ای دی ام چند بود و3g هست؟
    سلام داداشم
    سرعت دانلود تعرفه 2 مگ وایمکس ایرانسل نهایت 250 کیلوبایت در ثانیه هست . شما بین 200 تا 250 در نظر بگیرید ، چون منطقه به منطقه فرق داره .
    با همراه اول دانلود نزدم چون حجمی گرفتم ، اون هم بستگی زیادی به آنتن گوشی داره . اگر جایی باشید که آتتن خوب باشه تا 2.5 مگابایت در ثانیه سرعت دانلود دارید ( به گفته ی کاربران همراه اول در این فروم )
    از نظر سرعت که اصلا قابل قیاس نیستند ، الان نت گرفتن از وایمکس هیچ توجیهی نداره .

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad azad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

من برای اینکه مودم رو دستم باد نکنه فروختم رفت تا یک ماه دیگه TD-LTE میاد

9. این کاربر از milad azad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

من برای اینکه مودم رو دستم باد نکنه فروختم رفت تا یک ماه دیگه TD-LTE میاد
    من دارمش سه ماهه کنارش گذاشتم 350 خرج وایرلس کردم . اگه روی اون تخفیف بدن خوبه احتمالا وایمکس و بگیرن تخفیف بدن .

11. این کاربر از fafool70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

آنتن دهي ضعيف شده و تا سه هفته پيش به محض روشن كردن مودم تو منطقه مشخص كانكت ميشد ولي الان شايد تا يكساعت طول ميكشه تا به شبكه وصل بشه.پشتيباني هم فقط ميگه جاي مودم رو عوض كن.ميگم تا دو سه هفته پيش مودم همينجا بود و مشكلي نداشت.ميگه اميدي نداشته باش كه شبكه روتوسعه بدن.سعي كن بري سراغ 4G

13. این کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

آنتن دهي ضعيف شده و تا سه هفته پيش به محض روشن كردن مودم تو منطقه مشخص كانكت ميشد ولي الان شايد تا يكساعت طول ميكشه تا به شبكه وصل بشه.پشتيباني هم فقط ميگه جاي مودم رو عوض كن.ميگم تا دو سه هفته پيش مودم همينجا بود و مشكلي نداشت.ميگه اميدي نداشته باش كه شبكه روتوسعه بدن.سعي كن بري سراغ 4G
    صبر کن تا یکی دو هفته ببین tdd که میخاد جایگزین وایمکس بشه جریانس چطوره تعرفه هاش چطوره ..شاید مودم های وایمکس رو گرفتن یخورده تخفیف دادن با مودم های جدید جایگزین کردین

15. 3 کاربر از fafool70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behzad83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

صبر کن تا یکی دو هفته ببین tdd که میخاد جایگزین وایمکس بشه جریانس چطوره تعرفه هاش چطوره ..شاید مودم های وایمکس رو گرفتن یخورده تخفیف دادن با مودم های جدید جایگزین کردین
    خود ایرانسل اعلام کرده تا دو هفته دیگه میخواد td-lte رو ارائه بده؟
    اگه لینک یا اطلاعاتی دارید قرار بدید ببینیم جریان چیه.
    با سپاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •