خیر ، وجود نداره
خیر ، وجود نداره
تا اول تیر هم صبر کردم ولی دانلود رایگان شبانه برنگشت و بعد از تموم شدن این دوره دیگه شارژ نمیکنم.الان ماهی بیست و دو هزار تومن میدم برای پنج گیگ با سرعت نهایت ۱۲۸ ، ولی دیگه بسته پنجگیگی ماهیانه میگیرم به علاوه پنج گیگ شبانه ماهی بیست و پنج و برای دانلود فیلم و سریال ها بسته نامحدود سه ساعته میگیرم دو هزار تومان که با سرعت من تا ده گیگ میشه دانلود کرد و اگر فورجی باشه تا بیست گیگ هم ظرفیت دارد. بهترین جایگزین برای ما که امکان استفاده از ADSL نداریم .
من هم شارژ نکردم ، از همراه اول استفاده میکنم .
یه طرح شبانه داره همراه اول ( 2 تا 7 ، 1000 تومان ، نامحدود ) که در تاپیک همراه اول میگن تا 20 گیگ تونستن دانلود کنن .
من دو مگ وایمکس ایرانسل میگرفتم سرعت آپلود از 35 کیلوبایت در ثانیه بیشتر نمیشد ، حالا همراه اول تست زدم سرعت آپلود 200 بود ! تازه منطقه ای که هستم همراه اول آنتن دهی خوبی نداره .
سرعت دانلودت در وایمکس ایرانسل روی ای دی ام چند بود وچطور تونستی سرعت 2 مگ بگیری؟ سوال دوم همراه اول سرعت دانلودت روی ای دی ام چند بود و3g هست؟
سلام داداشم
سرعت دانلود تعرفه 2 مگ وایمکس ایرانسل نهایت 250 کیلوبایت در ثانیه هست . شما بین 200 تا 250 در نظر بگیرید ، چون منطقه به منطقه فرق داره .
با همراه اول دانلود نزدم چون حجمی گرفتم ، اون هم بستگی زیادی به آنتن گوشی داره . اگر جایی باشید که آتتن خوب باشه تا 2.5 مگابایت در ثانیه سرعت دانلود دارید ( به گفته ی کاربران همراه اول در این فروم )
از نظر سرعت که اصلا قابل قیاس نیستند ، الان نت گرفتن از وایمکس هیچ توجیهی نداره .
من برای اینکه مودم رو دستم باد نکنه فروختم رفت تا یک ماه دیگه TD-LTE میاد
من دارمش سه ماهه کنارش گذاشتم 350 خرج وایرلس کردم . اگه روی اون تخفیف بدن خوبه احتمالا وایمکس و بگیرن تخفیف بدن .
آنتن دهي ضعيف شده و تا سه هفته پيش به محض روشن كردن مودم تو منطقه مشخص كانكت ميشد ولي الان شايد تا يكساعت طول ميكشه تا به شبكه وصل بشه.پشتيباني هم فقط ميگه جاي مودم رو عوض كن.ميگم تا دو سه هفته پيش مودم همينجا بود و مشكلي نداشت.ميگه اميدي نداشته باش كه شبكه روتوسعه بدن.سعي كن بري سراغ 4G
صبر کن تا یکی دو هفته ببین tdd که میخاد جایگزین وایمکس بشه جریانس چطوره تعرفه هاش چطوره ..شاید مودم های وایمکس رو گرفتن یخورده تخفیف دادن با مودم های جدید جایگزین کردین
خود ایرانسل اعلام کرده تا دو هفته دیگه میخواد td-lte رو ارائه بده؟
اگه لینک یا اطلاعاتی دارید قرار بدید ببینیم جریان چیه.
با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)