اگه بخوایم برعکس این کارو بکنیم یعنی مودم adsl کار dhcp رو بکنه و dhcp وایمکس خاموش باشه، چکار کنیم
اگه بخوایم برعکس این کارو بکنیم یعنی مودم adsl کار dhcp رو بکنه و dhcp وایمکس خاموش باشه، چکار کنیم
درود
دوستان من یه مشکلی دارم شایدم واستون خنده دار باشه
شب و ظهر وقتی کولر رو روشن میکنیم چراغ status یا adsl قطع میشه و دوباره وصل میشه بنظرتون چیکار کنم تا درست بشه؟
فبلا که شاتل داشتم این مشکل نبود ولی الان که سرویسو عوض کردم اینطوری شده
سلام
فکر نمی کنم کولر تاثیری روی اینترنت بزاره! فقط یه نکته داره و اون اینه که شما در ساعات اوج مصرف که کولر رو روشن می کنید، جریان عبوری افت شدیدی پیدا میکنه و باعث ایجاد نوسان میشه. این نوسان هم روی کامپیوتر و ایضاً برق ورودی به مودم تاثیر میزاره.
به جز این دلیلی به ذهنم نمیرسه.
تا نظر دوسان دیگه چی باش.
حامد
سلام
من مودم TD-W8950ND دارم و سرویس دهنده (مخابرات خوزستان) میگفت که مودم شما با سرویس ما رو حالت pppoe تنظیم نمیشه و باید مودم زایکسل بگیری - من هم هر کاری کردم با pppoe وصل نمیشد - با نمایندگی tp-link هم تماس گرفتم نتونستن مشکل رو حل کنن - برم سر اصل مطلب :
امروز صبح برنامه DSL Speed V6.0 رو نصب و بعد سیستم رو ریستار کردم ( مودم روشن بود ) و قبلا هم مودم را روی pppoe تنظیم کرده بودم - سیستم بالا اومد و چراغ اینترنت مودم روشن شد و مستقیما به اینترنت وصل شدم ( pppoe فعال شد !!!!! )
عجیبه نه ؟؟؟؟!!!!
به نظر شما برنامه DSL Speed V6.0 مشکلم رو حل کرد یا سرویس دهنده در این لحظه سرویسش رو اصلاح کرد ؟
سلام
همونطور که حامد جان گفت، با روشن شدنِ کولر جریان زیادی کشیده میشه. اگه از بدشانسی سیم تلفن از کنار کابل کولر رد شده باشه ، به راحتی میدان مغناطیسیِ بوجود آمده در اطراف سیم برق روی سیگنال ها تاثیر میذاره.
اینجا کیفیتِ سیگنال هایی که ISP به شما میرسونه اهمیت پیدا میکنه که کاملا بستگی به تجهیزات مربوط به اون ISP در مرکز مخابرات محلهء شما داره.
شما حتی اگه کابل جدایی هم برای مودم بیارید بعید میدونم درست بشه ، چون تمام سیم های تلفن در دیوار بهم وصلن و نویز سرتاسری پخش میشه.
البته مودم هم تاثیر گذاره. خیلی از مودم ها در تفکیک فرکانس های نویز از سیگنال های مفید خوب عمل نمیکنن و به نویز حساس هستن. که خوب دست کاربر نیست.
شاید فکر بدی نباشه که مودم یکی از دوستان یا آشنا ها رو تست کنی. شاید قدرت تفکیک نویزش بالاتر باشه.
اگه امتحان کردی ، ممنون میشم ما رو هم از نتیجه باخیر کنی
------------------------
این برنامه ها خیلی از پارامترها رو تنظیم میکنن و در بیشتر مواقع جواب هم میدن. از به اشتراک گذاشتنِ تجربه تون ممنون . . .
موفق باشید . ..
Last edited by a6l3i; 21-08-2011 at 14:33.
سلام دوستان
من به دلیل نوع کاری که دارم، تقریبا همیشه در سفر هستم و به خیلی از اطلاعاتی که روی کامپیوتر خونه است نیاز دارم. برای همین یه IP Static گرفتم از شرکت.
حالا 2 تا مشکل دارم.
یکی نمیدونم چجوری این IP روی مودم ست کنم ( مودم linksys WAG-54G2)
مشکل بعدی، مودم من به یک Access point TP-LINK WA601G هم متصل است، که خود همین access point به 3 تا کامپیوتر در ارتباط است.
تمام IP ها به صورت اتوماتیک تنظیم شدن. من این شبکه رو چجوری تنظیم بکنم که تمام سیستم ها دسترسی به اینترنت و فایل ها رو داشته باشند، هم اینکه خودم بتونم از طریق IP Static به سیستمم دسترسی داشته باشم
دوستان من بعد از چنـــــــــــــدین سال مودم ADSL رو ام رو عوض کردم و الان یه tp-link 8811 گرفتم
اونوقت الان این تنظیم شد رو حالتی که خودش وصل میشه ! میخوام کاری کنم که از کانکشن خود من کانکت شه . چون صبانت دارم و میخوام از شبانه صبانت استفاده کنم ...اصلا میشه به همین صورت که هست هم شبانه وصل شمم..ا؟؟؟گه توضیح بدین ممنون میشم
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
دوستان من الان هیچ کانکشنی روی ویندوز ندارم و این الان انگار از رو هوا وصل شده به نت کمک لطفا
سلام
دوست من فایل زیر حاوی آموزی ساخت کانکشن هست. کافیه دانلودش کنی![]()
![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حامد
علی جان سلام
مثل همیشه کامل و دقیق.
توضیحات خوبی دادی داداش.ممنونم.
مخلصت.حامد![]()
ممنون
بله منم همین فکر رو داشتم که حالا مطمین شدم مودم من asus am602 است و isp ام پیشگامان(قبلا شاتل داشتم)
به پیشتیبانی هم تماس نگرفتم بعید میدونم جواب درستی بدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)