نه دوست عزیز مشکلی باهاش نخواهی داشت . اگه بخوای یه دوربین پایینتر بگیری بعدا حسرتش رو خواهی خورد.
550 دوربین بسیار خوبی در رده ی entry level محسوب میشه. اندکی تلاش کنی و کار رو باهاش یاد بگیری اطمینان داشته باش که ازش لذت میبری.
موفق باشی
نه دوست عزیز مشکلی باهاش نخواهی داشت . اگه بخوای یه دوربین پایینتر بگیری بعدا حسرتش رو خواهی خورد.
550 دوربین بسیار خوبی در رده ی entry level محسوب میشه. اندکی تلاش کنی و کار رو باهاش یاد بگیری اطمینان داشته باش که ازش لذت میبری.
موفق باشی
جوهر شركتي توش هست (جوهري كه داخل كارتون پرينتر بود )
جوهر مخصوص ميشناسيد شما ؟
كاغذ چاپ چي پيشنهاد ميديد ؟ ( 3 4 جور متنوع )
مرسي![]()
سلام دوستان
میخوام یه دوربین بخرم
برند مهم نیست
تا 400.000 تومن
باتری داخلی داشته باشه
GPS مهم نیست
امکانات دوربین های حرفه ای رو داشته باشه
لنز واید تر و زوم خوب
و توی نور کم خوب جواب بده
چند تا مدل تو دهنم هست ولی نمیدونم چی بگیرم
Fujifilm FinePix F500EXR یا 550
Sony Cyber-Shot DSC-HX7V
Nikon Coolpix S6200
Nikon Coolpix S8000
Canon IXUS 220 HS
fujifilm s4000
سلام بر دوستان.
من میخوام یه دوربین عکاسی تا این قیمت(350تومان)بخرم اگه میشه منو راهنمایی کنید که چه مدلی خوب است.
و همچنین بین سه برند سونی،کانون یا فوجی کدوم از همه بهترند اگه میشه با دلیل بیان کنید.
.
.
.
.
ممنون از همه ی دوستان.
سوال من هم هست
سلام
می خوام یه دوربین دوروبر 200 بگیرم واسه یکی از فامیلا
مدل مد نظر خودم این هست چطوره؟
Canon PowerShot A2200
هم فیلمبرداری hd داره و هم مشخصاتش بد نیست
حالا چیز بهتر یا جدیدتری می شه خرید؟
لطفا زودتر بگید فردا می خوام بگیرم
اساتيد محترم لطفا راهنمايي نمايد
1- Fujifilm FinePix F770EXR
2- Nikon Coolpix S9300
3- Canon PowerShot SX260 HS
4- (Panasonic Lumix DMC-TZ30 (ZS20
5- Sony Cyber-Shot DSC-HX10V
كدومش رو پيشنهاد ميكنيد واسه خريد و اگه ميشه قيمتهاشونو لطف كنين واسم كيفيت مهمه هم تو عكس هم تو فيلم حالا اگه نقد و بررسي هم فرمودين چه بهتر؟
گزینه اولتون سونی اچ ایکس 7
گزینه دومتون فوجی فیلم اف 550
در ضمن توی هر مورد یک برند بهتر عمل کرده مثلا توی کامپکت کنون - توی حرفه ای نیکون
---------- Post added at 03:32 AM ---------- Previous post was at 03:29 AM ----------
معمولا توی چه شرایطی عکس میگیرید؟
سریع - زوم زیاد - عادی و ... ؟
من بین دو انتخاب 550D و D5100 گیر کردم. مشخصه که اولین دوربین نیمه حرفه ای هست که میخوام بگیرم. با تحقیقاتی که کردم تفاوت دو دوربین نیکون و کنون رو در ادیت عکس ها یافتم. یعنی نیکون عکس ها رو خودکار ادیت میکنه واسه همین شارپ تر و عمق رنگ ها بیشتر به نظر میاد. که نمیدونم از لحاظ عکاسی این کار درستی هست یا نه. یک سری میگن ادیت باید بعد از عکاسی باشه و از طرفی هم این ادیت خودکار واسه مبتدی ها و عکاسی تفریحی خیلی خوبه. از طرفی این افکت های Selective Color و Miniatures و ... که این مدل نیکون داره دلم رو برده! از طرف دیگه اندازه کوچیک نیکون در قیاس با ارگونومی استاندارد کنون اذیت کننده خواهد بود. نیکون 250 تومن گرون تر از کنون هست!
خلاصه اینکه کم کم دارم خسته میشم از مقایسه و انتخاب خیلی سخت شده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)