باورش سخته بدون عکس. نه تنها شبانه حتی روزانه.
باورش سخته بدون عکس. نه تنها شبانه حتی روزانه.
عکس تو همین فروم و تو تایپیک های مختلف زیاد گذاشتم
نمونه خدمت شما
اگر اشتباه نکنم برای هفته گذشته و 2-3 روز قبل از محدود کردن نت
کف سرعت تو جایی که هستم تو باند 7- 25-30 مگابایت هست
![]()
nighthawk m1
خوش به حالت. برای من که اصلا به 4G وصل نمیشد فقط 3G بود اونهم ماکزیم 20 مگابیت. تازه به همونم راضی بودماین عکسها رو یادگاری نگه دار. با این وضعی که مملکت داره میره، گذشته آرزو میشه.
آخه 250 کیلوبایت؟؟؟ اونم این دوره زمونه با فورجی ؟بعد اسمشو گذاشتن نامحدود ! نامحدود واسه چی؟ واسه دانلود عکس یا آهنگ؟ نه آقا اینجوری نمیشه
تا میتونید اعتراض کنید دوباره برگردونن سرعتا رو یا حداقل بیشترش کنن..
داره پیشرفت هم میکنه ما منو ابتدا روی یک مگ محدود کردن ده روزی اینجوری بود الان سه روزه اومده روی دویست کیلوبایت میترسم فردا بیان دم در بگن بابت بسته ای که خریدی یه چیزی هم باید دستی بدی! این وضع مملکتیه که بجای قانون و سیستم سلیقه شخصی برش حاکمه چند سالی آذری جهرمی وزیر بود خودش جوان بود تو شبکه های اجتماعی حضور مستقیم داشت گیم و پینگ میشناخت همه چیز تقریبا خوب بود اکنون یکی آمده حتی اکانت اینستا نداره و این شبکه هارو رو نعوذبالله شیطانی میدونه پیش از تصویب طرح صیانت در مجلس خودش دست بکار شده داره در همراه اول اجراش میکنه
سلام. نمیدونم اطلاع دارید یا نه. همراه اول در بسته های ترکیبی، سقف اینترنت درخواستی رو از 25 گیگ در ماه به 15 گیگ در ماه کاهش داده و احتمالا قیمت رو هم افزایش داده
اگه اسمش دزدی نیست پس چیه؟
دارن سیاست مشتری پرون رو پیاده میکنن
اول شبانه حالا بسته ها
بعد هم افزایش قیمت بسته ها
خود من به شخصه دیگه ازشون استفاده نمیکنم
دیدم یه سری از دوستان به سامانه 195 شکایت کرده بودن
که جواب گرفتن مصرف منصفانه رو رعایت نکردن
منم یه چور دیگه سوالم رو مطرح کردم
حالا ببینیم چی جواب میدن
![]()
Last edited by m.b.z; 12-01-2022 at 15:49.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)