خیر روز ها اسمی شبها یک پله پایینتر از اسمی بجز انهایی که 20گیگ هستند
خیر روز ها اسمی شبها یک پله پایینتر از اسمی بجز انهایی که 20گیگ هستند
من که گفتم دیگه اون دوران تموم شد که بشینید با سرعت فضایی دانلود کنید .راستی این کارمندای مخابرات که گفتی میان توی تاپیک کیا هستن ؟
برای این طرز تفکر متاسفم ... کدوم سرعت فضایی ؟؟؟قبلا که قیمت 512 نامحدود 25 تومن بود حداکثر میشد باهاش 120 گیگ در ماه که اون هم اگر سیستم 24 ساعته روشن بود استفاده کرده !!! محدود ها هم که هر گیگ 4000 تومن ! توی آلمان نت 10 مگ با پینگ عالی بدون محدودیت و قطعی ماهی 5 یورو اون وقت ما داشتیم بیشتر از اون می دادیم و فقط سرعت دانلود حداکثر 64 !! الان 2 مگ شده 147 تومن که میشه باهاش یک خط گوگل فایبر با سرعت 1 گیگ خرید توی بقیه جاهای دنیا ... اگر سرعت دانلود 200 - 300 کیلوبایتی که مخابرات با چندین برابر قیمت و قطعی ها مکرر به ما میداد فضایی هست پس حتما سرعت بقیه جاهایی دنیا زمینی هست ؟؟ الان هم که معلوم نیست چه خیر ندیده ای افتاده به جون تعرفه ها و داره لعنت رمین و زمان رو برای خودش با افزایش قیمت می خره !! توی این شرایط حداقل کاری که میتونستن بکنن این بود که قیمت های رو ثابت نگه دارن نه این که ...
![]()
Last edited by S.A.M.S.U.N.G; 19-07-2014 at 17:04.
خودت که بهتر میشناسیشون![]()
دوستان کسی میدونه قضیه withfree و nofree تو ibs چیه؟
چرا برا بعضیا withfree و برا بعضیا nofree
درست متوجه منظور من نشیدید .اگه یادتون باشه سرویس های حجمی قبلا سرعت روزانه 2 برابر میدادن و برای بعضی ها هم به دلیل باگ در سیستم خیلی خیلی بیشتر میرفت گاهی هم که سیستم ها از کار میافتادن و سرعت ها همه باز میشدن و کاربرا تا خرخره دانلود میکردن .هر کسی هم صبح وقتی از خواب بلند میشد اولین کاری که میکرد مینشست مودم رو اینقدر ریست میکرد تا یه گیت وی خوب گیرش بیاد .اما الان روی سیستم جدید این اشکالات برطرف شده و دیگه کاربرا نمیتونن به دلخواه خودشون گیت وی تنظیم کنن و ..... .منظور من این بود نه اونی که شما فکر میکنی .به عبارتی اینترنت مخابرات نسبت به قبل بسیار محدودتر شده و خواهد شد به طوری که همه حسرت همون سرعت های به قول شما واقعی رو خواهند خورد.
والا من همه رو به عنوان کاربر عادی میشناسم اما اگه تو میگی هست لابد میشناسیشون .میشه یه چند تاشون رو بهم معرفی کنی ؟ نکنه خودتی ؟
یعنی اگر نشه گیت وی خوب گرفت، من میدم یکی تو رو Assassinate کنه...
بعدش هم میرم وایرلس فارانت میگم... سگ تو روح مخابرات...
گیت وی های مسیر آذربایجان رو میخوان بدن به کدوم شرکت؟ همون گیت وی های معروف...
نمیشه با پشتیبانی صحبت کرد که ما رو بندازه رو همون مسیر و قفلش کنه؟
قبلا اگر یادت باشه تمام گیت وی ها با 2.185 شروع میشدن، اگر بخواد همونطور بشه که بهترم میشه(البته با وجود گیت وی های خوب).
من همین الان روی یکی از گیت وی های خوب هستم![]()
الان مخابرات خوزستان دانلود شبانه رایگانش فعاله یه نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)