تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1262 از 3017 اولاول ... 26276211621212125212581259126012611262126312641265126612721312136217622262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,611 به 12,620 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

الان کسی هست که بتونه بیشتر از پهنای باند اسمیش دانلود کنه ؟
    خیر روز ها اسمی شبها یک پله پایینتر از اسمی بجز انهایی که 20گیگ هستند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خیر روز ها اسمی شبها یک پله پایینتر از اسمی بجز انهایی که 20گیگ هستند

من که گفتم دیگه اون دوران تموم شد که بشینید با سرعت فضایی دانلود کنید .راستی این کارمندای مخابرات که گفتی میان توی تاپیک کیا هستن ؟

پروفشنال S.A.M.S.U.N.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

من که گفتم دیگه اون دوران تموم شد که بشینید با سرعت فضایی دانلود کنید .
    برای این طرز تفکر متاسفم ... کدوم سرعت فضایی ؟؟؟ قبلا که قیمت 512 نامحدود 25 تومن بود حداکثر میشد باهاش 120 گیگ در ماه که اون هم اگر سیستم 24 ساعته روشن بود استفاده کرده !!! محدود ها هم که هر گیگ 4000 تومن ! توی آلمان نت 10 مگ با پینگ عالی بدون محدودیت و قطعی ماهی 5 یورو اون وقت ما داشتیم بیشتر از اون می دادیم و فقط سرعت دانلود حداکثر 64 !! الان 2 مگ شده 147 تومن که میشه باهاش یک خط گوگل فایبر با سرعت 1 گیگ خرید توی بقیه جاهای دنیا ... اگر سرعت دانلود 200 - 300 کیلوبایتی که مخابرات با چندین برابر قیمت و قطعی ها مکرر به ما میداد فضایی هست پس حتما سرعت بقیه جاهایی دنیا زمینی هست ؟؟ الان هم که معلوم نیست چه خیر ندیده ای افتاده به جون تعرفه ها و داره لعنت رمین و زمان رو برای خودش با افزایش قیمت می خره !! توی این شرایط حداقل کاری که میتونستن بکنن این بود که قیمت های رو ثابت نگه دارن نه این که ...
    Last edited by S.A.M.S.U.N.G; 19-07-2014 at 17:04.

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من که گفتم دیگه اون دوران تموم شد که بشینید با سرعت فضایی دانلود کنید .راستی این کارمندای مخابرات که گفتی میان توی تاپیک کیا هستن ؟
    خودت که بهتر میشناسیشون

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان کسی میدونه قضیه withfree و nofree تو ibs چیه؟
    چرا برا بعضیا withfree و برا بعضیا nofree

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

برای این طرز تفکر متاسفم ... کدوم سرعت فضایی ؟؟؟ قبلا که قیمت 512 نامحدود 25 تومن بود حداکثر میشد باهاش 120 گیگ در ماه که اون هم اگر سیستم 24 ساعته روشن بود استفاده کرده !!! محدود ها هم که هر گیگ 4000 تومن ! توی آلمان نت 10 مگ با پینگ عالی بدون محدودیت و قطعی ماهی 5 یورو اون وقت ما داشتیم بیشتر از اون می دادیم و فقط سرعت دانلود حداکثر 64 !! الان 2 مگ شده 147 تومن که میشه باهاش یک خط گوگل فایبر با سرعت 1 گیگ خرید توی بقیه جاهای دنیا ... اگر سرعت دانلود 200 - 300 کیلوبایتی که مخابرات با چندین برابر قیمت و قطعی ها مکرر به ما میداد فضایی هست پس حتما سرعت بقیه جاهایی دنیا زمینی هست ؟؟ الان هم که معلوم نیست چه خیر ندیده ای افتاده به جون تعرفه ها و داره لعنت رمین و زمان رو برای خودش با افزایش قیمت می خره !! توی این شرایط حداقل کاری که میتونستن بکنن این بود که قیمت های رو ثابت نگه دارن نه این که ...

درست متوجه منظور من نشیدید .اگه یادتون باشه سرویس های حجمی قبلا سرعت روزانه 2 برابر میدادن و برای بعضی ها هم به دلیل باگ در سیستم خیلی خیلی بیشتر میرفت گاهی هم که سیستم ها از کار میافتادن و سرعت ها همه باز میشدن و کاربرا تا خرخره دانلود میکردن .هر کسی هم صبح وقتی از خواب بلند میشد اولین کاری که میکرد مینشست مودم رو اینقدر ریست میکرد تا یه گیت وی خوب گیرش بیاد .اما الان روی سیستم جدید این اشکالات برطرف شده و دیگه کاربرا نمیتونن به دلخواه خودشون گیت وی تنظیم کنن و ..... .منظور من این بود نه اونی که شما فکر میکنی .به عبارتی اینترنت مخابرات نسبت به قبل بسیار محدودتر شده و خواهد شد به طوری که همه حسرت همون سرعت های به قول شما واقعی رو خواهند خورد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خودت که بهتر میشناسیشون

والا من همه رو به عنوان کاربر عادی میشناسم اما اگه تو میگی هست لابد میشناسیشون .میشه یه چند تاشون رو بهم معرفی کنی ؟ نکنه خودتی ؟

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

درست متوجه منظور من نشیدید .اگه یادتون باشه سرویس های حجمی قبلا سرعت روزانه 2 برابر میدادن و برای بعضی ها هم به دلیل باگ در سیستم خیلی خیلی بیشتر میرفت گاهی هم که سیستم ها از کار میافتادن و سرعت ها همه باز میشدن و کاربرا تا خرخره دانلود میکردن .هر کسی هم صبح وقتی از خواب بلند میشد اولین کاری که میکرد مینشست مودم رو اینقدر ریست میکرد تا یه گیت وی خوب گیرش بیاد .اما الان روی سیستم جدید این اشکالات برطرف شده و دیگه کاربرا نمیتونن به دلخواه خودشون گیت وی تنظیم کنن و ..... .منظور من این بود نه اونی که شما فکر میکنی .به عبارتی اینترنت مخابرات نسبت به قبل بسیار محدودتر شده و خواهد شد به طوری که همه حسرت همون سرعت های به قول شما واقعی رو خواهند خورد.
    یعنی اگر نشه گیت وی خوب گرفت، من میدم یکی تو رو Assassinate کنه...
    بعدش هم میرم وایرلس فارانت میگم... سگ تو روح مخابرات...

9. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

گیت وی های مسیر آذربایجان رو میخوان بدن به کدوم شرکت؟ همون گیت وی های معروف...
    نمیشه با پشتیبانی صحبت کرد که ما رو بندازه رو همون مسیر و قفلش کنه؟

قبلا اگر یادت باشه تمام گیت وی ها با 2.185 شروع میشدن، اگر بخواد همونطور بشه که بهترم میشه(البته با وجود گیت وی های خوب).

من همین الان روی یکی از گیت وی های خوب هستم

11. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

الان مخابرات خوزستان دانلود شبانه رایگانش فعاله یه نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •