تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1262 از 4105 اولاول ... 26276211621212125212581259126012611262126312641265126612721312136217622262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,611 به 12,620 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

به سلامتی
    نمیدونم والا. شاید اذیتت کنن برای دیر رسیدن !!!
    مو که نمیخواد کوتاه کنی برای پذیرش. وسایلم نمیخواد ببری (به جز یه سری جیزای خیلی ضروری). البته اگه روز اول نگهبان نشی مثل من احتمالاً تا شنبه مرخصی میدن بهتون
    کار پذیرش 3 4 ساعتی طول میکشه معمولاً (تا توجیحتون کنن و لباس بدن و فرم پر کنید و ...)
    روز اول به ما گفتن باید با نظامی بیایم

موفق باشی
    والا در مورد دیر رسیدن تقصیر من نیست !!! چون کد ما رو دیر دادن !! ساعت 2 ظهر امروز کد رو به من دادن ! و گفتند بیاید شب بفرستیموتون برید و فردا ساعت 7 اونجا باشید برای پذیرش بر همین اساس گفتم خودم می تونم اونجا باشم 7 صبح که گفت اره !

در مورد مو فکر کنم خودم تو خونه بزنم با ماشین بالاخره دیر یا زود باید زد

ایول پس نهایتا امکان داره تا ساعت 1یا 2 ظهر تموم بشه و بذارن بریم ؟ ( چون شهرستانی هستم فکر کنم مرخصی بدن تا برگردیم )

بازم اگر موردی در مورد این مرکز هست که باید بدونم ممنون میشم راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه omidox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

والا در مورد دیر رسیدن تقصیر من نیست !!! چون کد ما رو دیر دادن !! ساعت 2 ظهر امروز کد رو به من دادن ! و گفتند بیاید شب بفرستیموتون برید و فردا ساعت 7 اونجا باشید برای پذیرش بر همین اساس گفتم خودم می تونم اونجا باشم 7 صبح که گفت اره !

در مورد مو فکر کنم خودم تو خونه بزنم با ماشین بالاخره دیر یا زود باید زد

ایول پس نهایتا امکان داره تا ساعت 1یا 2 ظهر تموم بشه و بذارن بریم ؟ ( چون شهرستانی هستم فکر کنم مرخصی بدن تا برگردیم )

بازم اگر موردی در مورد این مرکز هست که باید بدونم ممنون میشم راهنمایی کنید
    اگه اینجوریه که پس گیر نمیدن
    آره تا 1 2 تمومه
    نگهبان هم فقط از تهرانی ها میذارن
    در کل بگم که جای خیلی خوبی افتادی. با دوستای جدیدت خوش بگذرون که شاید 19 ماه بقیه شو مثل من جای بدی بیفتی !!!
    کلاً سعی کن ارشد هیچ بخشی نشی. تابلو نشو که افسرا اسمتو یاد بگیرن. سرت به کار خودت باشه کسی کاریت نداره.

3. این کاربر از omidox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    دوستان یک سوال تخصصی!
    واسه تسویه حساب چند تا عکس پرسنلی لازم دارن؟

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام رفیق

من 30 آذر رفتم ، پلیس +10 ، گفتن نیومده !!! تعجبه ، چجوری برای شما یه روزه صادر شده !!!!
    حالا فردا ( شنبه ) میرم دوباره میپرسم .

دمت گرم .

امروز رفتم المثنی رو گرفتم ، افتادم 1 اسفند .

آموزشی ما هم تموم شد
    فوق دیپلم بودم 04 ارتش اموزشگاه امام رضا بیرجند
    امریه هم خورده: ستاد کل نیروهای مسلح رسته : رایانه

من کاردانیم رو بیرجند خوندم ، 04 رو از شهر بردن بیرون ؟ قبلا حرفش خیلی بود ، نصفه بیرجند پادگان بود .

شما یحتمل اواسط دی ماه برگ سبزت میاد که توش تاریخ اعزامت رو زده ، 1/12
    برگه سفیدت هم اواسط ماه بهمن میاد که توش محل آموزش ات رو زده
    برگه سفید من 25 روز مونده به اعزام تو +10 خورده بود خودم رفتم المثنی گرفتم هفته بعدش هم اصلش اومد در خونه
    شما وارد بهمن ماه شدی پیگیر برگه اعزامت باش که اگه خواستی حرکتی بزنی دیر نباشه
    آخه میگن ، وقتی محل آموزشیت مشخص بشه دیگه نمیشه تغییرش داد و تاریخشو بندازی عقب !!!
    اگه 25 روز قبل از 1 اسفند محل آموزشیه من مشخص شده باشه که دیگه نمیشه کاری کنم !!!!
    Last edited by Mr.Mazmamfi; 22-12-2012 at 18:15.

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اگه اینجوریه که پس گیر نمیدن
    آره تا 1 2 تمومه
    نگهبان هم فقط از تهرانی ها میذارن
    در کل بگم که جای خیلی خوبی افتادی. با دوستای جدیدت خوش بگذرون که شاید 19 ماه بقیه شو مثل من جای بدی بیفتی !!!
    کلاً سعی کن ارشد هیچ بخشی نشی. تابلو نشو که افسرا اسمتو یاد بگیرن. سرت به کار خودت باشه کسی کاریت نداره.
    ممنونم دوست خوبم

اقا فقط برای تعویض لباس و پوتین از بین سه مرکز میدان امام حسین و میدان گمرک و حسین اباد کجا برم که یه باره بتونم کارا رو انجام بدم و بتونم لباس و پوتین سایز بزرگ به راحتی پیدا کنم و عوض کنم ؟

ممنونم بابت راهنمایی های خوبت

فقط برای منشی شدن هم اقدام نکنم ؟ به نظرم اگه باعث بشه از رژه و ورزش و پست دادن تو زمستون راحت بشم خوب میاد یه جورایی البته اگه دیروز انتخاب نکرده باشند

داره خودمونی میشه omidox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

ممنونم دوست خوبم

اقا فقط برای تعویض لباس و پوتین از بین سه مرکز میدان امام حسین و میدان گمرک و حسین اباد کجا برم که یه باره بتونم کارا رو انجام بدم و بتونم لباس و پوتین سایز بزرگ به راحتی پیدا کنم و عوض کنم ؟

ممنونم بابت راهنمایی های خوبت

فقط برای منشی شدن هم اقدام نکنم ؟ به نظرم اگه باعث بشه از رژه و ورزش و پست دادن تو زمستون راحت بشم خوب میاد یه جورایی البته اگه دیروز انتخاب نکرده باشند
    خواهش میکنم ،
    اینجور که دوستان گفتن، گمرک بهتره. والا دروغ چرا، تا قبر آ آ آ آ ، من خودم نرفتم، مطمئن هم نیستم که همه چی داشته باشه، امام حسین میدونم همه چی داره، ولی میدونم همون پوتین رو تو گمرک از امام حسین و ... ارزون تر میدن.

خوب شد گفتی، منشی رو یادم نبود. اگه خطت خوبه سعی کن منشی بشی که کلی مزایا داره.
    منشی رو هم روزی که همه از مرخصی برمیگردن انتخاب میکنن (شنبه هفته بعد)
    Last edited by omidox; 22-12-2012 at 18:38.

8. این کاربر از omidox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام.
    دوستان یک سوال تخصصی!
    واسه تسویه حساب چند تا عکس پرسنلی لازم دارن؟
    3 عکس-- 2 در 3

داره خودمونی میشه hatef70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

آقا بريد خدا رو شكر كنين اينجا نيفتادين : دي
    تيپ ٦٥ نيرو هوايي
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. این کاربر از hatef70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hatef70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

فقط برای منشی شدن هم اقدام نکنم ؟ به نظرم اگه باعث بشه از رژه و ورزش و پست دادن تو زمستون راحت بشم خوب میاد یه جورایی البته اگه دیروز انتخاب نکرده باشن
    يكي از دوستاي من تازه از خدمت اومده ، در رابطه با مسوليت و اينا ازش سوال كردم حرف خوبي زد:
    گفت همه اكثرا تو خدمت مخصوصا بعد آموزشي علاف هستن يعني از صبح علاف.
    حالا شما اگه درگير كار باشي اين علافيو كمتر ميفهمي يا بيكار بگردي؟!
    و ميگفت معمولا اون افرادي كه به اصطلاح خودشون ميخوان جيم بزنن بدتر ميره تو پاچشون.
    ولي در نهايت ميگفت ارشد بودن و كاراي ديگه به نسبت خوب نيست چون داري كار ميكني ولي مستقيما فرمانده كارت رو نميبينه ولي منشي بودن عاليه چون دقيقا جلو چشم فرمانده واسش كار ميكني و اگه درخواستي داشته باشي روش نميشه بگه نه!

13. این کاربر از hatef70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

يكي از دوستاي من تازه از خدمت اومده ، در رابطه با مسوليت و اينا ازش سوال كردم حرف خوبي زد:
    گفت همه اكثرا تو خدمت مخصوصا بعد آموزشي علاف هستن يعني از صبح علاف.
    حالا شما اگه درگير كار باشي اين علافيو كمتر ميفهمي يا بيكار بگردي؟!
    و ميگفت معمولا اون افرادي كه به اصطلاح خودشون ميخوان جيم بزنن بدتر ميره تو پاچشون.
    ولي در نهايت ميگفت ارشد بودن و كاراي ديگه به نسبت خوب نيست چون داري كار ميكني ولي مستقيما فرمانده كارت رو نميبينه ولي منشي بودن عاليه چون دقيقا جلو چشم فرمانده واسش كار ميكني و اگه درخواستي داشته باشي روش نميشه بگه نه!
    دقیقا توی خدمت و علی الخصوص بعد از آموزشی باید سر گرم باشی تا روزات بگذره(توی آموزشی معمولا همه مشغولن و سرگرم)
    خود من الان توی یگان که هستم توی قسمتی کار میکنم که میتونم بگم از بقیه جاهای پادگان بیشتر کار داره اما جدای از خستگیش باعث میشه روزات فوق العاده سریع بگذره.
    یکی از بچه ها کارش طوریه که ساعت ۱۰ هم میتونه بره آسایشگاه خودش داره دیوونه میشه.برای مرخصی به ماه نکشیده میره مرخصی میگیره از بس روزاش نمیگذره دائم توی نکشه

15. این کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •