اینم سرعت الآن من صفا کنید
من نمیدونم چرا اوضاع من همیشه برعکس بقیه است.همه روزها سرعتشون توپه شبا کم میشه من روزا افتضاحه شبا خوب میشه.اینم دانلود دیشب با وجود اینکه کمتر از همیشه گذاشتم دان کنه از ترس اینکه ازم حجم کم کنه.
![]()
اینم سرعت الآن من صفا کنید
من نمیدونم چرا اوضاع من همیشه برعکس بقیه است.همه روزها سرعتشون توپه شبا کم میشه من روزا افتضاحه شبا خوب میشه.اینم دانلود دیشب با وجود اینکه کمتر از همیشه گذاشتم دان کنه از ترس اینکه ازم حجم کم کنه.
![]()
کسی توی تهران مشکل دی سی شدن داره؟
هر چند دقیقه دی سی میشم
گفتن که مشکل از نویز روی خط هستش
دوست من شما فاصله تا مرکز های ISP های پارس آنلاین هم در نظر بگیر،خلوتی مخابرات منطقه هم تاثیر داره که البته شما میگی مرکز مخابراتیتون یکی هست![]()
دوستان انقد راجب ساعت گفتید ما قاطی کردبم.الان آخرش از ساعت چند شروع کنیم تا چند؟
یک کلام![]()
من با 1 مگ 220 تا دان میکنم قراردادم داره تموم میشه بنظرتون 512 بگیرم هم با 220 تا دانلود میکنم؟
اونایی که 512 دارند شب سرعتشون چقدره اگه 220 هست چرا پول اضافه بدم؟
آخه من سوالم همینه دیگه... فاصله شرکت ما با مرکز پارس یک خیابون هستش اما فاصله سیستم خونه با شرکت پارس خیلی بیشتره !!! اما در کمال تعجب من وضعیت سیستم خونم خیلی بهتره نسبت به شرکتمون ........
همین عجیبه . تفاوتش در چی هست ؟!
شما شب با چه سرعتی دانلود میکنی؟
من 512 دارم و روز 220 و شب سرعت واقعی یعنی 50 تا 80
سرعت شما شب زیر 120 میاد؟
واقعا هیچ فرقی نداره؟؟ یعنی 512 طبق فرضیات من تا 240 کیلوبایت دان نمیکنه نه؟ اخه چون 128 ما تا 140 و 256 تا 190 میره گفتیم شاید 512 تا 240 و یک مگ بالای 2مگابیت هم بره
نکردن لاقل یک مگ یک ماهه بذارن بریم بگیریم تست کنیم...
---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
قسمت مدیریت مصرف من دچار صانحه شده نمیره تو... بقیه هم مشکل دارن؟
کاش محدود میکرد فقط
یعنی از این پس شروع دانلود قانونی شما از 2 شروع میشه تا 7
قسمت مدیریت مصرف دوباره باز نمیشه شاید دارن ساعت را درست می کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)