ربطی به میزان مصرف نداره، من تازه یه ماهه سیم کارت همراه اول خریدم و دو هفته بود مصرف میکردم ، هفته اول خوب بود سرعت ، هفته دوم محدود شد.این وسطا یه شب درست شد ،دوباره محدود شد.
ربطی به میزان مصرف نداره، من تازه یه ماهه سیم کارت همراه اول خریدم و دو هفته بود مصرف میکردم ، هفته اول خوب بود سرعت ، هفته دوم محدود شد.این وسطا یه شب درست شد ،دوباره محدود شد.
برا من که داخلی درسته ، اون تغییر باند هم دوستمون گفته بود تو شیائومی انجام دادم تغییری نکرد.
تنها راه لیچ کردنه برا انتقام
![]()
تست همین الان
![]()
سلام رفقا
بر پدر همراه اول عزیز صلوات
سیمکارت من هم محدود کردن روی 8 مگابیت
تا شب قبل روی 400 مگابیت دانلود میکردم که محدود کردن
دقیقا از زمان تمدید بسته
شکایت هم احتمالا کاری نمیکنه
بسته نمیخریم ازش
مشکل اصلی برای خودش درست شد و متاسفانه باید کوچ کنیم رایتل فعلا
در ضمن سرعت برای من روی سرورهای اسیاتک بازه ( اپلودبوی و سافت 98 رو تست کردم و باز بود )
ولی بقیه دیتاسنترهای داخلی و خارجی روی 7 بسته شده
منکه دیگه نت معمولیمم رو همراه اول شارژ نمی کنم . ایرانسلی رایتلی چیز دیگه می گیرم کاشکی همه یک دست و یک صدا بودیم که اینها انقدر با خیال راحت هر کاری دوست داشتن سر مردم نیارن . باور کنید یک ماه نت نفروشن حتی حقوق کارمندهاشونم دیگه ندارند بدن چون درامد هارو همون اول چاهش رو می کنند چیزی واسه ذخیره نمی ذارند
400 مگابیت؟ همراه اول شبانه؟
من یه چیزه دیگه که متوجه شدم اینه که سرعت دانلود تا 250 هست ولی وقتی یکی از تورنت ها رو سید کردم همزمان اپلود 250 بود با دانلود 250.
ادیت --
من واقعا این ماه دانلودی نداشتم می خواستم فقط یه سری دوره آموزشی TTC و مستند جدید بیتل ها و دکستر که تموم بشه بگیرم، از لجشون شده می زارم تا آخر دوره همش **شعر برای دانلود.
Last edited by salman2003; 11-01-2022 at 09:25.
میشه بفرمایید با چه اپلیکیشنی باندها رو تغییر میدید اندرووید دارم روت شده
دوستان حداقل کاری که میشه کرد در شبکه های اجتماعی خصوصآ اینستا درصفحه همراه اول محدود کردن سرعت شبانه رو اعتراض کنید نه یکبار زیر هر پستی که میگذارن بنویسد نگید تاثیر نداره اونجا از 195 هم بهتره خیلیها میبینند حداقل کسانی که میخوان تازه بسته بخرن متوجه میشن و نمیخرن. واقعا اینکار دزدی هست که بسته بفروشی و بعد نگذاری استفاده کنند
بله بیشتر هم میرفت بعضی موقع ها
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)