استان تهران که واقعا تعطیل شده
یکی از دیتا سنتر های شرکت ایرانسل تو رباط کریم هست
البته شرکت ایرانسل تا 27 اردیبهشت ماه افتتاحیه خاصی تو کشور داره بخصوص تو استان تهران
استان تهران که واقعا تعطیل شده
یکی از دیتا سنتر های شرکت ایرانسل تو رباط کریم هست
البته شرکت ایرانسل تا 27 اردیبهشت ماه افتتاحیه خاصی تو کشور داره بخصوص تو استان تهران
سلام
مگه میشه غیر ممکن باشه؟!
خودم سرعت استاندارد 3G که 21مگ باشه رو تجربه کردم.4G هم سرعتش دقیقا به پهنای باندی که بهش تخصیص داده میشه ربط داره...
---------
اگه قرار باشه که کاربران 4G در ایران زیاد بشن حتما از میانگین انگلیس هم پایینتر میاییم...الان شبکه خلوته که سرعتا مثلا خوبه.وای بحال روزی که شلوغ بشه...
یک سوال . من وقتی گوشیمو میذارم رو حالت WCDMA به کل آنتن میره و قطع میشه چون منطقه ای از تهران هستم که پوشش نسل سه نداره اما وقتی تو قسمت جستجو شبکه میرم ایرانسل 3G رو نشون میده. هرچی هم روش کلیک میکنم اما باز آنتنی بم نمیده.اگر شبکه نسل سه ایرانسل وجود داره پس چرا آنتن ندارم؟
رضا جان ممنون از پاسخت. از دیروز تا حالا من ۳جی همراه اول رو در خونه به زور میگیرم! تا دیروز ۵ تا انتن فول بود و سرعت بالای ۹ مگ اما الان شده ۲ تا انتن و حتی بزور به ۲ مگ میرسه. مشکل کجاست ؟
شیراز-جهادسازندگی
لطف میکنی پیگیری کنی.
احتمال داره دکل دیتا نداشته باشه و هنوز بطور کامل راه اندازی نشده
یا اینکه سیگنال خیلی ضعیفه
Last edited by arash59b; 27-04-2015 at 14:22.
فاصله شما با سایت ایرانسل یکم زیاده بخاطره اونه
اقا رضا در مورد 3G فومن و ماسوله خبری دارید کی نصب میشه با توجه به توریستی بودن منطقه ممنون.
شاید یه مقدار به موضوع تایپک بی ربط باشه اما میپرسم شاید جوابی گرفتم
گوشیمو تازگیا به اندروید ۵ ارتقا دادم.قبل از اینکه ارتقا بدم تو حالت شبکه سه تا حالت gsm wcdma و Lte وجود داشت اما الان فقط دوتا حالت 2G و 3G وجود داره
برای چی حالت lte رفته
درضمن گوشیم htc one e8 هست و تو تنظیمات خود گوشی هم ارتقا دادم
تا جایی که من میدونم چون نسل چهار هنور تو بعضی از کشورها نیست شرکت های سازنده تو همه ی آپدیت هایی که ارایه میکنن گزینه lte رو نمیذارن. که شاید یه مدت دیگه یه آپدیت واسش ارایه بشه و اضافه بش مثل گوشی خودم که اول گزینه lte نداشت بعدا اضافه شد. البته تو گوگل بگردی حتما جوابی پیدا میکنی.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
اينجا تو پونك چند روزه بعد از ظهر به بعد سرعت رو ١ مگ قفل ميشه. انگار محدود ميكونن!!!!
بقيه شما دوستان هم اين مشكلو دارين؟؟ خيلى بد شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)