این مودمهای طرح کمپین خریدار هم داره آیا؟؟
این مودمهای طرح کمپین خریدار هم داره آیا؟؟
دوستان عزیز این سرویس هایی که جلوش میزان حجم رو ننوشته چجوریه؟! تازه اضافه شده؟ چرا اینقدر قیمتش کمه؟!
![]()
اینا باید حجمشو جدا بخری بیشتر برای کسایی هست که استفاده کمی دارند.
من از مخابرات تخلیه کردم رفتم آسیاتک که بعد از 4 ماه خراب شد رفتم شاتل![]()
الان که همه چی امن و امانه
امروز تو ساعت رایگان سرویسم (2ساعت رایگان تو صبح داره)سرعت نا 400 رفت بعد رو 350 ثابت شد
یه سؤالی داشتم: سرعت دانلود برای سرویسهای 128 چقدر باید باشه؟
من سرویس 128 Kbps دارم که با IDM سرعت دانلود من حدود 50 KBps هست.در حالیکه اگه بخوائیم سرعت دانلود رو به صورت تئوری حساب کنیم باید 128 رو بر 8 تقسیم کنیم (به خاطر تبدیل بیت به بایت) که میشه: 16 KBps
این یعنی مخابرات داره سرعتی بیشتر از سرعت سرویسمون میده؟
از طرفی تو تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی از کاربرها میگفت که سرعت دانلود رو از روی داون استریم (که تو تنظیمات مودم میشه پیدا کرد) مشخّص میشه. که نحوۀ محاسبهاش رو اینطوری توضیح داده:
مقدار داون استریم هر چقدر هست تقسیم بر 8 کنید (چون طبق قانون بین 8 نفر تقسیم میشه)، بعد دوباره برای تبدیل بیت به بایت، تقسیم بر 8 کنید.
مثلاً داون استریم من طبق تصویر زیر 3292 Kbps هست که با دوبار تقسیم متوالی بر 8 میشه: 51.44 KBps (که این مقدار تو IDM هم نشون میده.) که این مقدار درست هست.
از یه طرف هم دوستانی که جدیداً سرویس 128 گرفتن تو همین تاپیک خودمون گفتن که سرعت دانلودشون 16 شده.
بالأخره سرعت واقعی رو چجوری باید محاسبه کنیم؟
سلام یعنی الان ۱۲۸ بگیرم سرعت دان۵۰یه من ۲۵۶ دارم سرعتم ۲۶ ۷ته ضمنا شما یکماه گرفتید من داناستریمم ۴۰۹۶ هست ممنون ازت
سلام.
من اوایل تیرماه یه سرویس 6 ماهۀ محدود 128 گرفتم که همیشه سرعت دانلودم 50 بوده و هست. امّا دوستانی که جدیداً سرویس 128 میگیرن میگن سرعتشون 16 شده.
در مورد 256 نمیدونم.
Last edited by ایرانی.; 20-08-2014 at 19:11.
1مگ یکساله سرعتش چنده؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)