مبین نت که هم خیلی خیلی گرونه هم خیلی خیلی خیلی دزد....
مبین نت که هم خیلی خیلی گرونه هم خیلی خیلی خیلی دزد....
من پنجشنبه از مخابرات اینترنت 2 مگابیت با 10 گیگ دانلود ماهانه گرفتم ( قرارداد یکساله)
چون مودم ازشون نگرفتم بهم ماهی 2 گیگ اضافه دادن
سرعتشم فعلا خوبه (260-280 کیلوبایت)
قیمت فوق العاده ای هم داره ( ماهی 27000 تومان}
مشکلش اینه که هنوز تو سایت تو قسمت کاربری من نزده چقدر حجم مصرف کردم و چقدر مونده و دانلود شبانه هم مشکوکم که رایگان نباشه ( خیلی ها گفتن که رایگان نیست)
2-3 ساعت بعد از ثبت نام هم وصل شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by solbi; 03-08-2014 at 06:56.
ممنونم. قيمت 1 مگ و 2 مگش چنده؟؟؟؟
من الان چون مرتب برنامه هام آپديت ميكنم و دانلودم زياد شده بايد مخابرات بگيرم. شم از سرور خارجي به چه شكل ميگيري؟؟ راحت دانلود ميكني بعد فيلم و هر چيزي رو راحت دانلود ميكني. روشش به منم بگو آخه تا حالا دنبال اين چيزها نبودم يا دانلود فيلم و موزيك از برنامه هاي p2p . دانلود آفلاين هم كه كارت دي وي بي ميخواد مكافات داره![]()
متاسفانه مشکلی که من با اینترنت حجمی مخابرات دارم گزارش حجم استفاده شده است که اصلا آنلاین نیست و خیلی دیر به روز میشه![]()
Last edited by birang1357; 03-08-2014 at 10:51.
دوست عزیز کدوم مرکز مخابراتی هستی؟
اینکه سرعت دوبرابر میدن پس کلا دروغه چون تو سایتشون بند اول نوشته برای کمپین تابستانه سرعت دوبرابر ارائه میشه
رایگان ۱ تا ۷ هم فعلا اجرا نمیشه ۱۹۰ گفت قراره اجرا بشه
فقط مودم رایگان و هزینه کمتر فعلا از مزایای کمپین تابستانه است (و البته اونایی که مودم نخوان ۲ گیگ حجم اضافه)
متاسفانه مشکلی که من با اینترنت حجمی مخابرات دارم گزارش حجم استفاده شده است که اصلا آنلاین نیست و خیلی دیر به روز میشه
من ۱۹۰ پرسیدم گفتن اجرا میشه از اول مرداد ماه به هر کسی یه چیزی میگن ۲۰۲۰ که تو هپروت به سر مییره.
رفقا مخابرات هم مثل شاتل محدود میکنه؟ مخصوصا از سرور خارجی چون دیشب سرعت از سرور خارجی 60-70 بود در حالی که سرور ایران 450تا 500 یعنی از سرور خارجی محدود شدم؟ چون قبل از این سرعت دوتاشون یکی بود؟
شما چرا این حرکت رو زدی..شما میرفتی 9 مگ پارس آنلاین میگرفتی...شما که میخوای محدود بگیری چرا مخابرات گرفتی؟
مخابرات تنها مزیتش به نامحدودشه چون قیمتش خوبه ..دیگه اگر بخوای محدود بگیری که پارس آنلاین 9 مگ میده شبانه رایگان شما سرویس 2 مگ 4 گیگ پارس رو میگرفتی روی 9 مگ میبندن و شبانه چند گیگ میتونستی رایگان بگیری..
خیلی حرکتت اشتباه بود...اشکا لنداره ولی دفعه بعد پارس بگیری خیلی به نفعته ها..
مگر اینکه 2 مگ نامحدود مخابرات میگرفتی ماهی 74 تومنه ولی راحت میشه ماهی 500 گیگ دانلود کرد ..تنها مزیتش که میگفتم همینه
این مودم رایگانش چی هست حالا؟
vip سایتی رو خریدم شب میذارم رو دانلود خودش دانلود میکنه دیگهآی دی یاهو اگــه داری اینو ادد کنsh_m0@ymail.com
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)