تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1261 از 2605 اولاول ... 26176111611211125112571258125912601261126212631264126512711311136117612261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,601 به 12,610 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنونم پس کارت ملی خودم و اجاره نامه با فتوکپی شناسنامه صاحب خط و آخرین فیش؟؟؟ فیش اینترنتی یا تلفنی پرداخت میشه چی میکشلی نداره؟؟؟ مگه خودشون خط رو چک نمیکنن بدهی نداشته باشه؟؟؟
    سرعت اینترنت مخابرات خوبه الان؟؟؟ سرعت 1 مگ رو چقدر میگیرن؟؟؟ دانلودش خوبه؟؟؟ هر چند که مبین نت هم دارم الان دارم رو 65 تا 70 نوسانی دانلود میکنم تازه آنتن فول و مشخصاتش آنتن خوبه
    مبین نت که هم خیلی خیلی گرونه هم خیلی خیلی خیلی دزد....

2. 2 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه solbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من پنجشنبه از مخابرات اینترنت 2 مگابیت با 10 گیگ دانلود ماهانه گرفتم ( قرارداد یکساله)
    چون مودم ازشون نگرفتم بهم ماهی 2 گیگ اضافه دادن
    سرعتشم فعلا خوبه (260-280 کیلوبایت)
    قیمت فوق العاده ای هم داره ( ماهی 27000 تومان}

مشکلش اینه که هنوز تو سایت تو قسمت کاربری من نزده چقدر حجم مصرف کردم و چقدر مونده و دانلود شبانه هم مشکوکم که رایگان نباشه ( خیلی ها گفتن که رایگان نیست)

2-3 ساعت بعد از ثبت نام هم وصل شد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by solbi; 03-08-2014 at 06:56.

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ممنونم پس کارت ملی خودم و اجاره نامه با فتوکپی شناسنامه صاحب خط و آخرین فیش؟؟؟ فیش اینترنتی یا تلفنی پرداخت میشه چی میکشلی نداره؟؟؟ مگه خودشون خط رو چک نمیکنن بدهی نداشته باشه؟؟؟
    سرعت اینترنت مخابرات خوبه الان؟؟؟ سرعت 1 مگ رو چقدر میگیرن؟؟؟ دانلودش خوبه؟؟؟ هر چند که مبین نت هم دارم الان دارم رو 65 تا 70 نوسانی دانلود میکنم تازه آنتن فول و مشخصاتش آنتن خوبه
    ممنونم. قيمت 1 مگ و 2 مگش چنده؟؟؟؟
    من الان چون مرتب برنامه هام آپديت ميكنم و دانلودم زياد شده بايد مخابرات بگيرم. شم از سرور خارجي به چه شكل ميگيري؟؟ راحت دانلود ميكني بعد فيلم و هر چيزي رو راحت دانلود ميكني. روشش به منم بگو آخه تا حالا دنبال اين چيزها نبودم يا دانلود فيلم و موزيك از برنامه هاي p2p . دانلود آفلاين هم كه كارت دي وي بي ميخواد مكافات داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه birang1357's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

متاسفانه مشکلی که من با اینترنت حجمی مخابرات دارم گزارش حجم استفاده شده است که اصلا آنلاین نیست و خیلی دیر به روز میشه
    Last edited by birang1357; 03-08-2014 at 10:51.

اگه نباشه جاش خالی می مونه birang1357's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من پنجشنبه از مخابرات اینترنت 2 مگابیت با 10 گیگ دانلود ماهانه گرفتم ( قرارداد یکساله)

مشکلش اینه که هنوز تو سایت تو قسمت کاربری من نزده چقدر حجم مصرف کردم و چقدر مونده و دانلود شبانه هم مشکوکم که رایگان نباشه ( خیلی ها گفتن که رایگان نیست)

دوست عزیز کدوم مرکز مخابراتی هستی؟
    اینکه سرعت دوبرابر میدن پس کلا دروغه چون تو سایتشون بند اول نوشته برای کمپین تابستانه سرعت دوبرابر ارائه میشه
    رایگان ۱ تا ۷ هم فعلا اجرا نمیشه ۱۹۰ گفت قراره اجرا بشه
    فقط مودم رایگان و هزینه کمتر فعلا از مزایای کمپین تابستانه است (و البته اونایی که مودم نخوان ۲ گیگ حجم اضافه)
    متاسفانه مشکلی که من با اینترنت حجمی مخابرات دارم گزارش حجم استفاده شده است که اصلا آنلاین نیست و خیلی دیر به روز میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز کدوم مرکز مخابراتی هستی؟
    اینکه سرعت دوبرابر میدن پس کلا دروغه چون تو سایتشون بند اول نوشته برای کمپین تابستانه سرعت دوبرابر ارائه میشه
    رایگان ۱ تا ۷ هم فعلا اجرا نمیشه ۱۹۰ گفت قراره اجرا بشه
    فقط مودم رایگان و هزینه کمتر فعلا از مزایای کمپین تابستانه است (و البته اونایی که مودم نخوان ۲ گیگ حجم اضافه)
    من ۱۹۰ پرسیدم گفتن اجرا میشه از اول مرداد ماه به هر کسی یه چیزی میگن ۲۰۲۰ که تو هپروت به سر مییره.

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

رفقا مخابرات هم مثل شاتل محدود میکنه؟ مخصوصا از سرور خارجی چون دیشب سرعت از سرور خارجی 60-70 بود در حالی که سرور ایران 450تا 500 یعنی از سرور خارجی محدود شدم؟ چون قبل از این سرعت دوتاشون یکی بود؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

شما چرا این حرکت رو زدی..شما میرفتی 9 مگ پارس آنلاین میگرفتی...شما که میخوای محدود بگیری چرا مخابرات گرفتی؟

مخابرات تنها مزیتش به نامحدودشه چون قیمتش خوبه ..دیگه اگر بخوای محدود بگیری که پارس آنلاین 9 مگ میده شبانه رایگان شما سرویس 2 مگ 4 گیگ پارس رو میگرفتی روی 9 مگ میبندن و شبانه چند گیگ میتونستی رایگان بگیری..

خیلی حرکتت اشتباه بود...اشکا لنداره ولی دفعه بعد پارس بگیری خیلی به نفعته ها..

مگر اینکه 2 مگ نامحدود مخابرات میگرفتی ماهی 74 تومنه ولی راحت میشه ماهی 500 گیگ دانلود کرد ..تنها مزیتش که میگفتم همینه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

این مودم رایگانش چی هست حالا؟

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

ممنونم. قيمت 1 مگ و 2 مگش چنده؟؟؟؟
    من الان چون مرتب برنامه هام آپديت ميكنم و دانلودم زياد شده بايد مخابرات بگيرم. شم از سرور خارجي به چه شكل ميگيري؟؟ راحت دانلود ميكني بعد فيلم و هر چيزي رو راحت دانلود ميكني. روشش به منم بگو آخه تا حالا دنبال اين چيزها نبودم يا دانلود فيلم و موزيك از برنامه هاي p2p . دانلود آفلاين هم كه كارت دي وي بي ميخواد مكافات داره
    vip سایتی رو خریدم شب میذارم رو دانلود خودش دانلود میکنه دیگه آی دی یاهو اگــه داری اینو ادد کنsh_m0@ymail.com

12. این کاربر از shayan0o21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •