سلام. کدوم محمد هستی؟ گروهان 2 یا 4؟
من مصطفی رضایی هستم گروهان 4.
منم افتادم سا ع س آجا. رسته اداری پرسنلی
تقسماتش برای تهرانیها عالی بود. :-)
با عرض سلام وآرزوي كاميابي براي سربازان ديروز امرو و فردا.چندي سوال داشتم كه از محضرتون جويايم.
1- سربازي افرادي كه پدرشان ارتشي نيروي دريايي بوده ميتواند بر حسب درخواست در آن نيرو باشد؟ اگه آره چطور بايد درخواست كرد؟
2- اگه الان 10/3 دفترچه سربازيو پست كنم اول اسفند اعزام ميشم (ليسانسم)؟ و يا چيكار كنم اعزام شم(مطلوب)؟ (ساكن گيلانم)
3- در انواع امريه يا سرباز معلم چقد حقوق ميدن وفرقي با خدمت عادي از نظر حقوق داره؟ وتوجيه اقتصادي داره يا كه نه؟
با تشكر بسي فراوان![]()
Last edited by rezsna; 22-12-2012 at 12:47. دليل: اضافه كردن بسي توضيحات
در پاسخ به سوال دوم اگر چانچه تا اوایل بهمن ماه دفترچه رو بفرستی 12.1 اعزام می شی![]()
دوستان ما هم بالاخره پس از کش و قوس های فراوان تونستیم برگ سبزمون رو بگیریم . اعزام 1/12 . ظاهرا اون خانم عزیزی که در پلیس +10 کار میکرد اطلاعات منو ارسال نکرده بود. آهان راستی توی سایت Police.ir قسمت استعلام داره اگه سوالی یا مشکلی دارید می نویسید بعد یکی دو روز جواب بهتون میده.
محمد نصرتی
گروهان 2
تهرانی ها خوب بود تقسیماتشون فقط بچه های ما دو نفرشون از تهرانی ها بد بود یکی افتاد شاهرود تکاوری یکی هم شهر رضا اصفهان
شهرستانی ها هم 80 درصدشون دوره کد خوردن مخابرات تهران
خوب ما هم امروز رفتیم برای اعزام ! وچون هنوز کدم مشخص نشده بود بعد چند ساعت معطلی با توجه به اینکه جز داوطلب های اعزام تعجیلی بودیم جز کد مازاد ها بودیم که از شانس ما گفتند که کد مازاد فقط به
نیرویانتظامی می خورن ! ما هم گفتیم دیگه کار تمومه و افتادیم اونجا ! اما تا به من و 5 نفر دیگه برسه ظرفیت نیروی انتظامی تکمیل شد و گفتند کار شما رفت با خدا !! بعد 2ساعت مطلعی بالاخره برای هر 5 تای ما
کههمگی فوق و دکترا بودیم از 01 تهران ظرفیت گرفتند و برگ سفید ما رو صادر کردند برای این مرکز !بعد گفتند شب بیاید و با اتوبوس اعزام بشید که من گفتم می تونم خودم با قطار برم یا نه ؟ که گفتند اره
می تونی اما اگه بیای اینجا با هزینه نظام وظیفه میری و مفت میافته اما اینجوری باید خودت هزینه ات رو بدی که منم گفتم اشکال نداره !![]()
حالا چند تا سوال فردا که من باید ساعت 7 صبح خودم رو معرفی کنم به مرکز 01 شهدای وظیفه تهران اگه گفتند چرا یک روز با تاخیر اومدی چی بگم ؟ ممکنه گیر بدن ؟
فردا که دارم میرم وسایلم رو هم با خودم ببرم ؟ موی سرم رو کوتاه کنم یا نه ؟
فردا چند درصد امکان داره مرخصی چند روزه بدن برای درست کردن لباس ها و ... ؟
کار پذیرش که از صبح خواهد بود نهایتا کی تموم میشه و ولمون می کنند بریم ( در صورت دادان مرخصی )
وقتی از مرخصی بر می گردیم به پادگان برای شروع اموزشی باید با لباس نظامی بریم یا لباس شخصی ؟
راستی اول کار که رسیدیم جلو در نظام وظیفه و سیل جمعیت رو دیدم یهو ته دلم خالی شد یعنی عجیب ترس برورداشته بود خیلی لحظات بدی بود![]()
هیچی نمیگن با خیال راحت برو
موی سر هم از الان کوتاه کن ، بالاخره که باید با 4 بزنی الان بزن
مرخصی به همه میدن به شما هم میدن
معمولا روز اول فقط به پذیرش اختصاص داره
قوانین اومدن از مرخصی رو خودشون میگن بهتون ولی با لباس نظامی یحتمل باید برید
این حس روز اول رو همه داشتیم ، چیز عجیبی نیست و فقط شما اینطور نیستین
خدمتت تموم میشه و این روزا برات یادگاری میمونه
به سلامتی
نمیدونم والا. شاید اذیتت کنن برای دیر رسیدن !!!
مو که نمیخواد کوتاه کنی برای پذیرش. وسایلم نمیخواد ببری (به جز یه سری جیزای خیلی ضروری). البته اگه روز اول نگهبان نشی مثل مناحتمالاً تا شنبه مرخصی میدن بهتون
کار پذیرش 3 4 ساعتی طول میکشه معمولاً (تا توجیحتون کنن و لباس بدن و فرم پر کنید و ...)
روز اول به ما گفتن باید با نظامی بیایم
موفق باشی
دوستان من امروز رفتم ستاد نزاجا (لویزان) برای انتقالیم.
افتادم مرکز آموزش تکاور لشگرک - رسته کامپیوتر (ارشد کامپیوتر دارم)
امروز تونستم یه نامه انتقالی بگیرم که سربازیمو بیام تو ستاد نزاجا. (خودشون گفتن نامه درخواست بنویس، ما یه نفر میخوایم، میگیریمت)
گفتن 10 15 روز دیگه نامه رو میزنیم برای یگانت و انتقالیت درست میشه.
حالا سوالاتی که دارم:
1. حتماً با انتقالی موافقت میشه؟ یا ممکنه یگانم موافقت نکنه و منتقل نشم؟؟؟
2. اگه موافقت کنن، چند روز بعد از موافقت میتونم برم یگان جدید؟ یا باید 2 ماه صبر کنم که سری جدید سربازا بیان جای من؟؟؟ !!!
3. *** به صورت اتفاقی یه نفر آشنا هم پیدا کردم برای انتقال به یه جای بهتر و نزدیکتر، اگه فردا، پسفردا اونم اقدام کنم، مشکلی پیش نمیآد؟؟؟ قاطی نشه یهو بیفتم خاش :| !!! یا باید صبر کنم انتقال اولم درست بشه، بعد اونو اقدام کنم؟
4. کلاً چند بار میشه انتقالی گرفت؟؟؟ اگه 2 بار بشه میزارن منتقل بشم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
Last edited by omidox; 22-12-2012 at 18:28.
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)