خیلی ممنون از اینکه بهم پاسخ میدی
بعدش من سرعت12 مگ رو راحت بهم میدن؟
برام مسخره بازی در میارن؟
چون من واقعا نیاز دارم یه نت پر سرعت که فایلام که 20 گیگ رو راحت دان کنم
بعدش اینترنتی خرید کنم مشکلی پیش نمیاد؟
خیلی ممنون از اینکه بهم پاسخ میدی
بعدش من سرعت12 مگ رو راحت بهم میدن؟
برام مسخره بازی در میارن؟
چون من واقعا نیاز دارم یه نت پر سرعت که فایلام که 20 گیگ رو راحت دان کنم
بعدش اینترنتی خرید کنم مشکلی پیش نمیاد؟
خواهش میکنم رفیق.
اگه مشکل فنی نداشته باشه راحت میدن.(کیفیت خط - ساپورت مرکز مخابراتی)
برای درخواست سرویس از صبانت بهتر اینه که از سایت صبانت شماره تلفن نماینده ی فروش شهرتون رو پیدا کنید و تماس بگیرید برای سفارش اینجوری کار زودتر پیش میره..
این 2.5 کیلومتر اگر فاصله ماشین رو تا مرکز مخابراتی هست به نظر من حداکثر تا 8 مگ میتونه جواب بده. اما اگر این 2.5 کیلومتر فاصله کابلی ات تا مرکز مخابراته و از روی عدد attenuation داخل کانفیگ مودمت به دست آوردی خیلی خوبه و تا 12 مگ رو جواب میده.شما عدد attenuatoin ات بگو چنده؟
آقا اینقدر گفتید که 16 مگابیت پارس آنلاین که من فکر کردم واقعا ثبت نامش شروع شده.الان سایتش رو نگاه کردم اصلا همچین خبری نبود.کماکان همان 9 مگابیت بود(تازه اونم به صورت غیر رسمی)اگر کسی از دوستان وبسایت معتبری رو دیده که پارس آنلاین در حال حاضر داره adsl با پهنای باند 16 مگابیت میده لطف کنه و بگه.
پارس همش سیاست
نیا !
پهنای باند رو که تا 16 مگ باز گذاشته ولی به طور رسمی اعلامش نکرده !
پارس به صورت تصادفی پهنای باند بعضی کاربراشو میزاره روی 16 مگ برای.
Sent from my GT-I9300
پهنای باند رو که تا 16 مگ باز گذاشته ولی به طور رسمی اعلامش نکرده !پارس به صورت تصادفی پهنای باند بعضی کاربراشو میزاره روی 16 مگ برای.
اگر اینطوری باشه مثل 9 مگ که اعلام کرده پهنای باند همه سرویسهای محدود رو روی 9 مگ میبنده پس چرا نگفته روی 16 مگ میبنده؟الان از برو بچی که خطشون جواب میده کسی هست روی 16 مگ باشه؟(منظورم تو پارس آنلاین)
تست سرعت شبانه - خوزستان - دزفول - سرویس ۶مگ - ساعت ۲:۲۶ دقیقه. شــــِــت! از سافت گذر هم با ۶۰ دانلود میکنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله منزل جدید که قراره چند روز دیگه بریم تا مرکز مخابراتی تقریبا 2 ونیم کیلومتر هست با نرم افزار سیجیک تست گرفتم
منزل فعلی و جدید هم فقط 100 متر فاصله هست
این عکس من واسه سرویس فعلیم پارس هست سرویس 128 ماهیانه 5 گیگ دارم سرعت دانلودم تو کل 24 ساعت 8 کیلو هست که احتمالا تا 10 روزه دیگه که نقل مکان کردیم قراره بیام صبا
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)