سلام
منم حجمم تموم شد چند روز قبل وقتی دیدم تو ساعت رایگان نمیشه استفاده کرد شک کردم باید یه خبری باشه
در شرایط فعلی فعلا مخابرات شرف داره به این ایرانسل منم که فعلا مخابرات رو دارم بزار کارشون رو بکنن مام کارمون رو میکنیم![]()
سلام
منم حجمم تموم شد چند روز قبل وقتی دیدم تو ساعت رایگان نمیشه استفاده کرد شک کردم باید یه خبری باشه
در شرایط فعلی فعلا مخابرات شرف داره به این ایرانسل منم که فعلا مخابرات رو دارم بزار کارشون رو بکنن مام کارمون رو میکنیم![]()
از دیروز تا حالا، وایمکسه من قاطی کرده به غیر از سایت ایرانسل و فارس نیوز که تست کزذم، هیچ سایتی رو باز نمیکنه
اره به قول خودشون اختلال شبکه دارن . واسه من فقط سایت ایرانسل رو میرفت که توی گفتگوی آنلاین با یک اپراتورش گفتم مشکل داره گفتن اختلال شبکه است در ساعت آتی برطرف خواهد شد .
بسته افزایشی تشویقی تا ۱۵ اردیبهشت برقراره، فکر کنم بعد از اون مجددا دانلود رایگان شبانه برقرار بشه. اگر هم نشد ، من از تابستون ماهی پنجاه میدم نامحدود ۵۱۳؛میگیرم![]()
سلام. آیا سرعت 512 نامحدود به مشترکین حقیقی خصوصی داده میشه؟ یا باید حتما شرکتی باشه؟ من خیلی وقته تو باغ اینا نبودم خبر ندارم تغییر کرده قوانینشون یا نه!
نه به همه میدن
لینک گزینه ی طرح های تشویقی وایمکس به طور کل از سایت ایرانسل حذف شد .
دیگر امیدی به برگشت شبانه نیست ...
کلا امید داشتن در این مملکت سرابی بیش نیست .
لینک گزینه ی طرح های تشویقی وایمکس به طور کل از سایت ایرانسل حذف شد .
دیگر امیدی به برگشت شبانه نیست ...
کلا امید داشتن در این مملکت سرابی بیش نیست .
از صبح جز سایت ایرانسل هیچ سایتی باز نمیشه بهشون زنگ زدم بعد یک ربع پشت خطی گفته منطقه اصفهان این اختلال پیش اومده و چند ساعتی طول میکشه تا درست بشه.
اصفهانی خا این مشکل رو دارند؟
Sent from my HTC One X+ using Tapatalk
بله اختلال سراسری هست
تغداد صف تماس رو ببینید متوحه میشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)