سلام دوست عزیز
میشه واضح تر بگید و یه عکس بذارید اینجا؟
سلام دوست عزیز
میشه واضح تر بگید و یه عکس بذارید اینجا؟
سلام
الان دیگه همه چی ساخت چینه...
ولی تا الان نشنیدم بگن این باند تقلبی داره...
فروشنده رو بیخیال! هر وقت پولش اماده بود برید اونجا پیش فروشنده بگید هر دو تا رو براتون تست کنه!وظیفشه!از جنس هر کدوم بیشتر خوشتون اومد همونو بگیرید!حتی همون پایونره که لنگرود پیشنهاد داد هم بدید برا تست
مدلش یادم رفت.....
کدوما رو تست کنم داداش
یکی همین jbl 938 با pioner 6965 با 718ex تست کنم ببینم از کدوم خوشم میاد
اگه تا 200 ت بازم مدلی میشناسین بگین ، قیمتش تا 10 20 ت بالا پایین مشکلی نیست *بعدا امپ میخام بخرم،چون گفتین بدون امپ فایده نداره بخام باند بخرم*
JBL-GT6-69
alpine SPG-69C2
بهترین پیشنهاد کدوم بانده ؟
هرمدلی که میگین بهترینه بخرم ؟
Last edited by mehrabooni; 24-09-2013 at 11:53.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سیم ها رو میگم اگه شل بشه (بدنش نه اتصال) چطور درست میشه ؟؟ باید لحیم بشه ؟؟
co صداش شفافه شاید یکم فرکانس های پایین رو سبک تر اجرا کنه اما بخاطر شفافیت و تفکیک صداشه که خیلی معروف شده و برای همین کنار یه ساب صدای خیلی دلنشینی پیدا میکنه.بعلاوه واتش خیلی بالاست و باید آمپ مناسبی براش تهیه بشه.
690 هرتز هم وکال و هم بیس نسبتا خوبی داره. بنظرم 1 انتخاب خوب میتونه باشه.هم با ساب و هم بدون ساب.تهیه آمپ 4 کانال که بعدا بشه به سا بهم وصل کرد برای این مورد بنظرم راحت تره
1073 از نظر سایز و فیزیک کواک بزرگتریه همین عامل یکی ار دلایل اجرای خوب فرکانس های پایین و به قول معروف لوبیس هست که خیلی هم جالبه که یه کواک 7*10 همچنین لرزشی رو بوجود میاره، اما از نظر وکال و تیوتر بنظر تو این مقایسه مقاوم سوم رو داره.
یه سوال خیلی مبتدی :
وقتی که یه پخش 1 عدد خروجی rca داره یعنی اینکه یک جفت باندهای عقب روالزاما بایستی ازاون گرفت؟
یا اینکه اون فقط برای اینه که بره تو آمپ وبعد بره تو باند؟
سلام
به نظر من CO خيلي بهتر از هرتز هست.ماشينتون چيه؟
نه دست نزن
خروجي RCA براي اتصال به آمپليفاير قدرت،و گرفتن قدرت بيشتر از آمپليفاير و درايو كردن اسپيكرهاي RMS بالا تعبيه شده.
شما اگر اسپيكرهاي سبك داريد ميتوانيد مستقيما به خروجيهاي اسپيكر پخش وصل كنيد.
مسلم جان شما لطف داري بنده انجام وظيفه ميكنم.
براي ابراز محبتتون استفاده از كليد تشكر كافي هستش.
به خاطر يكسان سازي فروم متاسفانه مجبور به اعمال قانون روي پست شما هستم.![]()
از بین jbl938 و alpine spg69c2 و jbl gt669 بهترین پیشنهاد کدوم بانده ؟
هرمدلی که میگین بهترینه بخرم ؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)