سلام
من توی بازی metro 2033 مشکل دارم
توی صفحه موج ایجاد میشه و خیلی اذیت میکنه
توی تنظیمات بازی vsync نداره!!!
anti alias روشنه
نمیدونم مشکل از کجاست!!!
ممنون میشم کمک کنید
سلام
من توی بازی metro 2033 مشکل دارم
توی صفحه موج ایجاد میشه و خیلی اذیت میکنه
توی تنظیمات بازی vsync نداره!!!
anti alias روشنه
نمیدونم مشکل از کجاست!!!
ممنون میشم کمک کنید
شما این سه کار رو حتما بکن ببین درست میشه:
1-dx داخل DVD بازی رو نصب کن....
2-حتما nvidia phsyx رو نصب کن...
3-گزینه معروف unimodem رو disable کن...
در ضمن این ایراد dont send که گاهی اوقات توی این بازی داده میشه مال خود بازیه فقط کافیه شما مسابقه رو عوض کنی تا درست شه...
این مشگل حل شددوست من بعضی از بازیها چنین مشکلاتی دارند یعنی خود من هم نفهمیدم این چه کاریه...یه بازی بود در طول نصب از خود من خواست که دوبار جای DVD بازی رو عوض کنم ولی سرآخر نصب شد!!...البته چند تا بازی دیگه هم به همین نحو به تورم خورد ولی در نصب مشکلی به جود نیومد...
ولی برای شما این که ممکنه وسط نصب DVD یک رو بخواد تا یه حدی طبیعیه ولی فقط این رو بگم به طور معمول نباید هنگ کنه فقط اگه ایرادی توی DVD بازی باشه باید بگه که مثلا فلان فایل رو نمیتونه بخونه!!
البته من نفهمیدم منظور شما دقیقا چیه خوب اگه کلا بعد از گذاشتن DVD بازی برنامه بسته میشه که باید نصب تموم شده باشه ولی اگه اخطاری چیزی میده اخطارش رو بگو؟
همه فایل های زیپ رو از دو تا دی وی دی یه جا کپی کردم بعد اکسترکت کردم ، بعدش نصب کردم ، فقط نمی دونم چرا اینجوریه؟
تا حالا بازی ندیدم اینجوری نصب شه
یه فایل اکسه داره که توی خودش هم گزینه برا نصب داره و هم برا پلی کردن !
حالال که نصب کردم برا پلی کردن میگه دی وی دی اصلی رو بزار، کرک هم که کپی کردم فایده نکرد
نمیدونم اینا ورژن جدید بازی نصب کردنه؟
ممنون دوست عزیزشما این سه کار رو حتما بکن ببین درست میشه:
1-dx داخل DVD بازی رو نصب کن....
2-حتما nvidia phsyx رو نصب کن...
3-گزینه معروف unimodem رو disable کن...
در ضمن این ایراد dont send که گاهی اوقات توی این بازی داده میشه مال خود بازیه فقط کافیه شما مسابقه رو عوض کنی تا درست شه...
مشکل از عوض کردن پک ویندوزم بود از قسمت regedit که به حالت اول برگردوندم درست شد
ولی حالا نمی تونم رزولوشن رو تغیر بدم رو حالت پیش فرضه
من میخوام بذارم رو 1024x1280
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشكل منم همين بود
سرويس پك 3 نصب كردم جواب داد
رو دو ارور مي داد
چرا این بازی توی تنظیمات گرافیکش که میشد راحت رزولوشن رو عوض کرد نمیتونی پیداش کنی یا نمیشه؟
این مشکل دقیقا از کرکه یا کرکت مشکل داره یا بد کرک کردی!
البته اگه به نحوه کرک کردنت اطمینان داری میتونی کرک سالم رو از اینجا دانلود کنی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمتاسفانه هیلتره ولی مطمئن ترین کرک رو داره...شما به عنوان کاربر فعال انجمن فیلم احتمالا هیلتر شکن داری
داداش بدون فیتیله پیچ 1 دقیقه هم نمیشه تو اینترنت کاری کرد
ولی من از این سایتا خیلی بدم میاد ، اصلا بلت نیستم باهاشون کار کنم ، می رم توشون گیر میکنم،
کرک همون کرکه؟ اخه من هرچی توش پیدا کردم الا کرک ، یه انبلاکر دان کردم
اخرش فهمیدم سیو گیم هستش، چی چی میشه کرک؟
الان فهمیدم مشکل چیه! انتی ویروسم فیل کرک رو پاک کرده ، دستش درد نکنه
این شرکتای ایرانی هم معلوم نیست چی کار می کنن
اون زمونا (اخرین باری که بازی نصب کردم 4 5 سال پیش بود) از این سوسل بازی ها نبود که
ثه ثوت بازی رو نصب می کردی
الان نمی دونی چقدر ژانگلر بازی درو وردم تا بازی نصب شه ، اخرشم ارزوش به دلم موند
دوست عزیز کرک پوشه ای هست که توی DVD نصب بازی وجود داره شما باید فایلهای موجود توی اون پوشه رو دقیقا در محل نصب بازی کپی کنی حتما هم موقع کپی به شما اخطار داده میشه که چنین فایلی وجود داره و شما گزینه replace رو میزنی اونوقت بازی به قول خودمون کرک میشه ودیگه موقع اجرا خطار serial numbre یا نبود DVD در درایو رو نمیده...از قرار معلوم شما درست کرک نکردی!!
خیلی ممنوندوست عزیز کرک پوشه ای هست که توی DVD نصب بازی وجود داره شما باید فایلهای موجود توی اون پوشه رو دقیقا در محل نصب بازی کپی کنی حتما هم موقع کپی به شما اخطار داده میشه که چنین فایلی وجود داره و شما گزینه replace رو میزنی اونوقت بازی به قول خودمون کرک میشه ودیگه موقع اجرا خطار serial numbre یا نبود DVD در درایو رو نمیده...از قرار معلوم شما درست کرک نکردی!!
وای یعنی این همه که من بازی کرک کردم ، اشتباه کرک کرده بودم ، خدا منو ببخشه. پس با امداد غیبی چیزی بازی ها اجرا میشدن
مشکل از خود فایل کرک بازیه، به شرکتش میل زدم ببینم چی میشه،
فقط خدا کنه بعد از این همه مکافات نبینم که بازی سانسور داره ....
با تشکر از شما دوست عزیز
امیدوارم جمله اولمو به دل نگیری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)