داخل اپ نیست داداش
با این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چک کن بسته رو باید برای شماره ات بخری
اینم از عجایب رایتل!
یه زمانی یادمه همین نامحدود همراه اول هم تو اپلیکیشن نبود باید با ستاره مربع میخریدی![]()
داخل اپ نیست داداش
با این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چک کن بسته رو باید برای شماره ات بخری
اینم از عجایب رایتل!
یه زمانی یادمه همین نامحدود همراه اول هم تو اپلیکیشن نبود باید با ستاره مربع میخریدی![]()
اگر با ای پی ایران وارد سایت بشی یه گزینه به پنل فایل ها اضافه میشه به اسم " download from iran server "
قبلا سرعتش مثل سرور های خارجیش بود. الان نهایت تا 800 کیلوبایت میره.
من یکی که حاضرم حتی با اینترنت 128 کیلو بایت فیلم دانلود کنم ولی پول زور به این دو تا بی هم جیز که معلوم نیست دمشون به کدوم کله گنده بی ناموسی(از لحن کلام معذرت میخوام)وصل هست ندم...چون نصف این بد بخیتایی که داره توی نت اتفاق میافته زیر سر اینهاست...نمیدونم این صوت وتصویر فراگیر و کلا صدا و سیما چه مافیای عظیمی داره که به خاطر نون اون اصلا دارند زیر ساخت اینترنت کشور رو زیر رو میکنند!!!
من هنوز رایتل ندارم برای همین نمیدونم خریدش چه جوری هست ولی تو همین چند صفحه قبل یکی میگفت باید از طریق اپلیکیشن بخری و سیم کارت هم باید دیتا باشه، حالا اون دوستمون میگن تو اپ نیست، خلاصه برای من معما شده میترسم مغزم رگ به رگ شه
حالا وضعیت سرعت این چه جوریه، نوسان داره؟
نه اون لینک رو که باز کنی مشخص هست برای هر سه سیم کارت دیتا اعتباری و دائمی میشه فعال کرد
در مورد سرعت هم اگر انتن دهی خوبی داشته باشی شبی 100 گیگ میشه گرفت
دوستان تو فروم همسایه ( بازی سنتر ) یکی از یوزرا میگه تغییر باند به 3 و 7 جواب میده و سرعت قفل نیست و با 8 مگ دانلود می کنه.
آخه مگه 4جی همراه اول کلا به غیر از فرکانس 1800 روی باند 3 و فرکانس 2600 روی باند 7 ( تی دی ال تی ای رو نمیگما ) ارائه میشه؟ کلا این دوتاست دیگه پس دیگه سوئیچ بین این دو مفهوم نداره که. فقط میشه رو یه فرکانس تجمیع کرد و هر دو رو همزمان تجمیع نکرد.
تازه کاملا مشخصه که پهنای باند خود سیمکارت های بنده محدود شده و مثلا فرکانس دکل رو محدود نکردن که بگم رو اون یکی فرکانس جوا بده یا نده.
اگه دوستان تجربیات دیگه ای دارن در اختیار بذارن.
من خودم یکی دو روز پیش همین کارو کردم و جواب داد
دیشب ولی دیگه حواب نداد
1800 - 2600 با تجمیع بدون تجمیع، روی همه سرعت 250 کیلوبایت بود
به پشتیبانی زنگ زدم ، اخرش پیام اومد با توجه به حجم مصرفی شما مشکلی در سرعت دیده نشده خدا نگهدار![]()
وقتی کاربرها بسته نخریدن و درامدشون قطع شد تازه میفهمن بستن سرعت راه حل نبوده، باید حجم رو محدود میکردن. یعنی مخ تو کله این برنامه ریز هاشون نیست.
همین الان تست کردم
دانلود از سافت 98 و آپلودبوی هم همون 250 کیلوبایت بود
دوستانی که میگفتن سایت های داخلی بازه اشتباه میکردن
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)