بابا سرعتتون که خیلی خوبه
مشهد من بیشترین سرعت فورجی که گرفتم 12 مگ بوده ولی خوبی شبکه 4g برای منی که اهل دانلود نیستم ،پایداریش هست.
بابا سرعتتون که خیلی خوبه
مشهد من بیشترین سرعت فورجی که گرفتم 12 مگ بوده ولی خوبی شبکه 4g برای منی که اهل دانلود نیستم ،پایداریش هست.
Last edited by masooumi; 27-04-2015 at 12:28.
قبول. شما اینم در نظر بگیر سرعت استاندارد 4G حداکثر 150 مگ برای CAT 4 هست و با ظرفیت بالایی که شبکه ملی داره نباید انقدر پهنای باندش کم باشه. و تازه از پهنای باندش کم کنن بدن به 3G!
خسته نباشید آقا رضا.بله شمال هستم این دکل قابلیت ارتقا به نسل چهارم رو داره.الان که نسل سه هست مشاهده میکنین
آقا رضا عزیز من رشت هستم میخواستم ببینم میتونی چند تا عکس از rru سایت نسل چهار بزاری ببینم
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هنوز منتظر پاسخ شما هستم
کوی رسالت . مسکن و فاز 2 راه آهن
با سلام اون مقدار که تئوری هست و در عمل عملا غیر ممکنه! در ضمن اینکه پهنای باند شبکه داخل ممکنه بالا باشه ولی اون فقط مخصوص داخل ایران هست و سرعت خارج از ایران محدودیت داره و هرچه هم کاربرای یک bts زیاد بشوند سرعت میانگین پایینتر میاد.
در انگلستان که شبکه اش پایدارتر و با پهنای باند بسیار بیشتر از ایرانه الان میانگین سرعت 4g کمی کمتر از 15 مگابیت هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mrm2007; 27-04-2015 at 12:52.
سلام اقا رضا خسته نباشی
میشه مکان دکل چند تا سایت 4g در رشت رو معرفی کنین ؟ من هر چی گشتم نتونستم یه دکل 4g پیدا کنم.
رضا جان سلام اگه میشه فردیس کرج هم یه پیگیری کن داغونه به تمام معناست کلا سرعت با انتن پر از 60 به بالا نمیره
اونو که من تست کردم همراه اول بود ! از سمت شهرک نگین معلومه.. ایرانسل 1 خط 2G داشت اما همراه اولم -55 بود!
دکل ایرانسل اون اطراف تو خود آزاد شهر هست که رایتلم بغلش گذاشته.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)