تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1260 از 3017 اولاول ... 26076011601210125012561257125812591260126112621263126412701310136017602260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,591 به 12,600 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان احتمالا دیگه مثل قبل نتونید از گیت وی های تک رقمی استفاده کنید یا اینکه با چند بار ریست مودم به سرعت رنج ای پی تون رو عوض کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy alone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز ( کیان آباد )

پيش فرض

سلام .همون طور که گفتم تا زمان رسمی شدن پرتال هیچ چیزی مشخص نیست و هنوز تصمیم نهایی برای قیمت ها گرفته نشده اما تا جایی که من میدونم قرار نیست ارزون بشه و روی همون قیمت های جدید میمونه ولی باز هم باید منتظر باشید تا رای نهایی صادر بشه(البته هنوز این امکان وجود داره که حذف بشن و 100 درصد نیست) .دقیقا مشخث نیست چند روز طول میکشه و شما بهتره فعلا صبر کنید و تعرفه بلند مدت نخرید .ضمن اینکه قراره سرعت های روزانه حجمی هم مثل نامحدود ها واقعی بشه و دیگه مثل قبل 2 برابر سرعت نمیده .
    مگه همینطوری نبوده تا حالا ؟ من 2سال 2مگ محدود داشتم سرعت فیکس 250 تا بود تو روز و شب الان باید دید شبانه رو میزارن بمونه یا نه و شبانه سرعتش چطور میشه همون سرعت واقعی رو میده برای هر سرویس یا نه هر سرویسی گرفتی شبانه نصف میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy alone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز ( کیان آباد )

پيش فرض

خوب من سرویس نامحدودم آخر ماه تموم میشه !! تکلیف چیه ؟ مثلا اگر یه سرویس معمولی ( 128 ) فقط برای وبگردی بخرم تا چند روز آینده نامحدود در دسترس میشه که ثبت کنم مجدد ؟؟ در آخر نفرمودید که با قیمت جدید برمیگردن یا خیر ؟
    شما هم بله میتونید سرویس 128 بگیرید استفاده کنید و وقتی که نامحدود ها باز اضافه شدن برید تو حساب کاربری و از طریق تمدید سرویس سرویس جدید رو بگیرید البته باید توجه کنی که دیگه هزینه اون سرویس قبلی برنمیگرده و میسوزه سرویس جدید جایگزین میشه

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

واسه من کیش اسیس چند سال پیش یه مدت گذاشته بود رو اتوماتیک ولی بعضی وقتا لینک میپرید اون موقع سامانه سیگما داشتیم یادش بخیر
    آره یادش بخیر چقدر سیگما خوب بود پشتیبانی هم خیلی خوب بود ولی هر دوتاشون رفتن با یه ترفند سیگما رو دور میزدم
    علی اون موقع هنوز وارد مجموعه نشده بود مثل کاربرای عادی از کیش اواسیس اشتراک داشت

اولا که پارتاک هست نه پرتک .ثانیا قرار بوده سرویس ها برای مشترکین خانگی و تجاری جدا باشه یعنی کسی که به عنوان یوزر خانگی ثبت نام کرده نتونه 5 و 10 برداره اما به طور کامل مشخص نیست هنوز تصمیمی گرفته نشده هنوز سامانه رسمی نشده . فعلا باید صبر کنی تا به طور کامل اماده بشه و رسمی بشه.
    علی جان!پرتک(partak) یعنی یک عدد برگ من واقعا متاسفم کارمندای مخابرات اینقدر بیاطلاع هستند از مسائل هر اتفاقی که بیفته اول کاربرا با خبر میشن بعد یک هفته بخش فروش و بعد از 1ماه پشتیبانی واقعا تاسف برانگیزه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مگه همینطوری نبوده تا حالا ؟ من 2سال 2مگ محدود داشتم سرعت فیکس 250 تا بود تو روز و شب

سلام سرویس های حجمی تا 1 مگ تا الان همگی سرعت روزانه 2 برابر داشتن و فقط 2 مگ سرعتش همون 2 مگ بوده .اما الان سرعت واقعی خواهند داشت .

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

خوب من سرویس نامحدودم آخر ماه تموم میشه !! تکلیف چیه ؟ مثلا اگر یه سرویس معمولی ( 128 ) فقط برای وبگردی بخرم تا چند روز آینده نامحدود در دسترس میشه که ثبت کنم مجدد ؟؟ در آخر نفرمودید که با قیمت جدید برمیگردن یا خیر ؟
    هنوز خبری نرسیده که نامحدودا برمیگردن یا نه ولی مخابرات هنوز از تو ibs حذفشون نکرده ممکنه هر لحظه برگردن البته به نظر من بعیده احتمالا تا چند وقت دیگه از تو ibs هم حذفشون میکنه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آره یادش بخیر چقدر سیگما خوب بود پشتیبانی هم خیلی خوب بود ولی هر دوتاشون رفتن با یه ترفند سیگما رو دور میزدم
    علی اون موقع هنوز وارد مجموعه نشده بود مثل کاربرای عادی از کیش اواسیس اشتراک داشت

علی جان!پرتک(partak) یعنی یک عدد برگ من واقعا متاسفم کارمندای مخابرات اینقدر بیاطلاع هستند از مسائل هر اتفاقی که بیفته اول کاربرا با خبر میشن بعد یک هفته بخش فروش و بعد از 1ماه پشتیبانی واقعا تاسف برانگیزه

پارتاک صحیح است .یک عدد برگ یعنی چه ؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

مگه همینطوری نبوده تا حالا ؟ من 2سال 2مگ محدود داشتم سرعت فیکس 250 تا بود تو روز و شب الان باید دید شبانه رو میزارن بمونه یا نه و شبانه سرعتش چطور میشه همون سرعت واقعی رو میده برای هر سرویس یا نه هر سرویسی گرفتی شبانه نصف میشه
    فعلا شبانه ها رو یه پله پایینتر تنظیم شدن تو ibs یعنی سرویس 1مگ روزا 1مگ شبا 0.5مگ سرویس 2مگ روزا 2مگ شبا 1مگ سرویس 5مگ روزا 5مگ شبا 2مگ سرویس 10مگ روزا 10مگ شبا 5مگ

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

پارتاک صحیح است .یک عدد برگ یعنی چه ؟؟
    partak یعنی یک عدد برگ سبز
    من تعجب میکنم کوچک ترین چیز ها رو باید برا این نمایندگی ها توضیح داد بخاطر همینه که مخابرات دیگه گذاشته به حال خودشون و خبرشون نمیکنه
    Last edited by farshad0123; 19-07-2014 at 14:12.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

از این به بعد برای تست واقعی سرعت از لینک زیر استفاده کنید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •