دوستان احتمالا دیگه مثل قبل نتونید از گیت وی های تک رقمی استفاده کنید یا اینکه با چند بار ریست مودم به سرعت رنج ای پی تون رو عوض کنید.![]()
دوستان احتمالا دیگه مثل قبل نتونید از گیت وی های تک رقمی استفاده کنید یا اینکه با چند بار ریست مودم به سرعت رنج ای پی تون رو عوض کنید.![]()
مگه همینطوری نبوده تا حالا ؟ من 2سال 2مگ محدود داشتم سرعت فیکس 250 تا بود تو روز و شب الان باید دید شبانه رو میزارن بمونه یا نه و شبانه سرعتش چطور میشه همون سرعت واقعی رو میده برای هر سرویس یا نه هر سرویسی گرفتی شبانه نصف میشه
شما هم بله میتونید سرویس 128 بگیرید استفاده کنید و وقتی که نامحدود ها باز اضافه شدن برید تو حساب کاربری و از طریق تمدید سرویس سرویس جدید رو بگیرید البته باید توجه کنی که دیگه هزینه اون سرویس قبلی برنمیگرده و میسوزه سرویس جدید جایگزین میشه
آره یادش بخیر چقدر سیگما خوب بود پشتیبانی هم خیلی خوب بود ولی هر دوتاشون رفتن با یه ترفند سیگما رو دور میزدم
علی اون موقع هنوز وارد مجموعه نشده بود مثل کاربرای عادی از کیش اواسیس اشتراک داشت
علی جان!پرتک(partak) یعنی یک عدد برگ من واقعا متاسفم کارمندای مخابرات اینقدر بیاطلاع هستند از مسائل هر اتفاقی که بیفته اول کاربرا با خبر میشن بعد یک هفته بخش فروش و بعد از 1ماه پشتیبانی واقعا تاسف برانگیزه
سلام سرویس های حجمی تا 1 مگ تا الان همگی سرعت روزانه 2 برابر داشتن و فقط 2 مگ سرعتش همون 2 مگ بوده .اما الان سرعت واقعی خواهند داشت .
هنوز خبری نرسیده که نامحدودا برمیگردن یا نه ولی مخابرات هنوز از تو ibs حذفشون نکرده ممکنه هر لحظه برگردن البته به نظر من بعیده احتمالا تا چند وقت دیگه از تو ibs هم حذفشون میکنه
پارتاک صحیح است .یک عدد برگ یعنی چه ؟؟
فعلا شبانه ها رو یه پله پایینتر تنظیم شدن تو ibs یعنی سرویس 1مگ روزا 1مگ شبا 0.5مگ سرویس 2مگ روزا 2مگ شبا 1مگ سرویس 5مگ روزا 5مگ شبا 2مگ سرویس 10مگ روزا 10مگ شبا 5مگ
partak یعنی یک عدد برگ سبز
من تعجب میکنم کوچک ترین چیز ها رو باید برا این نمایندگی ها توضیح داد بخاطر همینه که مخابرات دیگه گذاشته به حال خودشون و خبرشون نمیکنه![]()
Last edited by farshad0123; 19-07-2014 at 14:12.
از این به بعد برای تست واقعی سرعت از لینک زیر استفاده کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)