سلام ، ابن خط تا چه قد میکشه ؟ نویز داره ؟
![]()
سلام ، ابن خط تا چه قد میکشه ؟ نویز داره ؟
![]()
Last edited by amirmahdijv; 21-08-2014 at 16:27.
اقا خطت عالیه تا 15-16 مگ راحت میکشه.
سلام..
کیفیت خط خوبه..میتونید 12 مگ یا حتی 16 مگ راحت استفاده کنید..
حیف تو مرکز مخابراتیم تا 6 بیشتر نمیده !
راهی برای دور زدنشون هست ؟ یا باید برم 16 پارس بگیرم![]()
منم دقیقا" مشکل شمارو دارم!خطم تا 22 مگ ساپورت میکنه..
چند روز پیش دیدم مرکز مخابراتیمون یه بیلبورد زده که اینترنت 10 مگابیت میده بعد برام سئوال شد که چرا صبانت تو همین مرکز 6 مگ بیشتر نمیده!در صورتی که قبلش فکر میکردم مشکل از تجهیزات مرکز هست که 6 مگ بیشتر ساپورت نمیشه!
زنگ زدم پشتیبانی گفتم مرکز خودش داره 10 مگ میده چرا شما 6 مگ بیشتر نمیدید که گفت چون مشکل پهنای باند داریم مرکز شما خیلی ام شلوغه..اونا که 10 مگ میدن استیبل نیست ولی ما 6 مگمون استیبله..
خلاصه از اینجور داستانا که خدا میدونه حقیقتش چیه..
من که هر دفه زنگ میزنم بهشون یه دلیل میارن ! 1 پهنای باند زیاد در این مرکز تا اطلاع ثانوی داده نمیشه 2- خطتون پشتیبانی نمیکنه ( حالا اونا از کجا وضعیت خطه منو میدونن خدا میدونه و فکر می کردم واقعا اینجوریه ) 3 - پهنای باند 12 و 8 مگ فقط با ترافبک ماهانه 40 و 20 گیگ میدیم . 4 - درصورت دادن وجه به صورته یک ساله امکان پذیره 5 - دیگه بیشتر از 4 بار برای این مورد زنگ نزدم![]()
خلاصه آدمای دروغ گو همین جورین و هر دفه یه چیزی میگن !![]()
دوستان شارژ سرویس خریداری شده یا شارژ اضافه به دور بعد منتقل میشه؟
دوبار با کاووش رایانه تماس گرفتم که مطمئن بشم هر دو گفتن در هیچ شرایطی نه شارژ اکانت و نه شارژ اضافه به دور بعد منتقل نمیشه!
واقعا اینطوره؟ قبلا اینطور نبود.
Last edited by Alone-Star; 21-08-2014 at 18:08.
نخیر منتقل نمیشه تاریخ انقضا دارند استفاده نکردید 0 میشه.
تو سایت نمایندگی که من ازش اشتراک دارم نوشته میشه و یه شرایطی داره. مثلا سرویس بعدی حتما باید همون باشه و این که شارژ های هدیه مثلا منتقل نمیشن.البته مثل اینکه باید درخواست بدی تا این کار رو بکنند ولی در کل من چیزی نمیگذارم بمونه که بخوام منتقل کنم![]()
Last edited by SETIZEN; 21-08-2014 at 18:17.
اصلا باور نکنید این حرفا رو قانونش اینه که سرویس بعدیتون باید حداقل 1000 تومن از سرویس فعلی گرونتر باشه تازه همشم منتقل نمی شه معمولا نصف حجم مونده منتقل می شه تازه اونم ایمیل می زنن تهران اگر تایید شد اضافه می کنن تا آخرش رو مصرف کنید بی منت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)