با اجازه دوست عزیزمurumchi
شما یه جای کار رو نادرست انجام دادی. از مراحل کار چند تا عکس بگیر تا معلوم شه ایراد کار از کجاست. فیلم هم بگیری بد نیست.
حامد
با اجازه دوست عزیزمurumchi
شما یه جای کار رو نادرست انجام دادی. از مراحل کار چند تا عکس بگیر تا معلوم شه ایراد کار از کجاست. فیلم هم بگیری بد نیست.
حامد
دوسته عزیز شما مودم رو از پشت ریست کردی ؟؟؟ بهتره شما وارد آی پی شی بعد از تب maintanence اونجا reset بعد reset to factory رو انتخاب کنی.بعد دوباره کانفیگ کنید.شاید تو کانفیگ کردن مشکل دارید
من دقيقا به ترتيب اين كارها رو كردم تا مشكلم حل شد:
1-مودم رو خاموش كردم بعد سيم تلفن رو از مودم جدا كردم ( تا زماني كه سيم تلفن به مودم وصل بود اصلا نميتونستم وارد تنظيمات مودم بشم! ولي وقتي سيم تلفن رو جدا ميكردم وارد تنظيمات ميشد)
2 - بعد از روشن كردن مودم ،مودم رو يه بار دستي رست كردم و بعدش سيستم رو ريستارت كردم
3 - بعد از بالا اومدن ويندوز يه بار هم نرم افزاري مودم رو رست كردم ( تا زماني كه دستي رست نكرده بودم، از داخل تنظيمات مودم رست نميشد!)
4 - بعد مودم رو گذاشتم رو حالت PPPoE
Last edited by urumchi; 17-08-2011 at 18:59.
ا سلام
من مودم رو سخت افزاری ریست کردم و اینم عکس مراحل تنظیم pppoe طبق دفترچه راهنما ، طبق آیپی اصلی تنظیم کردم جواب نداد - آیپی رو هم عوض کردم بازم نشد
vpi/vci رو از سرویس دهنده گرفتم ( 0/35 )
در آخر هم سیو و ریبوت زدم
یک بار هم قبل از اینکه تنظیمات رو انجام بدم سیم تلفن را از مودم جدا کردم گفتم شاید تاثیر داشته باشه که نداشت
![]()
من 2 تا مودم دارم که این جدید وایرلس هم داره. مودم قبلی وصل میشه ولی مودم جدید نه! البته تا همین ظهر مودم وایرلس وصل بود ولی اینترنت قطع شده بود. هر کاری کردم وصل نشد دیگه. چطور امکان داره آخه؟! میتونه از نویز باشه؟
با سلام
انجام دادم ولی متاسفانه نشد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با سلام
دوست عزیزم مشکل شما از مک آدرس مودم هست.
مک آدرس مودم قبلی شما در سیستم ثبت شده و اجازه ی استفاده از مودم دیگه ای رو به دلایل امنیتی ندارید.
زنگ بزنید پشتیانی اینترنتتون و بگید که مک آدرس رو ریست کنن تا بتونید از مودم جدیدتون استفاده کنید.
موفق باشید.
با سلام
تنظیمات که به نظر میرسه درسته.
اینترنتتون رو از چه شرکتی گرفتید؟
چون برخی از شرکت ها pppoe رو به دلایلی پشتیبانی نمیکنن.
موفق باشید.
با سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس رو از شرکت مخابرات خوزستان گرفتم اینم سایتشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تایید میشه.
حامد
با سلام
سرویس اینترنت رو از شرکت مخابرات خوزستان گرفتم و اینم سایتشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)