سلام
دوستان دوربین با بودجه دوروبر 200 تومن چی پیشنهاد می کنید؟
از لحاظ فیلم برداری هم می خوام خوب باشه
سلام
دوستان دوربین با بودجه دوروبر 200 تومن چی پیشنهاد می کنید؟
از لحاظ فیلم برداری هم می خوام خوب باشه
سلام.من واسه یکی از آشناها یه مدل ultra zoom تا 500 یا حداکثر 600 تومن میخوام.خودم یه سونی H5 دارم که خیلی ازش راضی هستم.الان به نظرتون چی میتونم بخرم.کیفیت خوب و رنگ عالی برام مهم هستن
سلام
من يه دوربيني ميخوام حدود 850 تومن
Sony Cyber-Shot DSC-HX100Vاين مدل چطوره؟
كدمو دوربينها عكسهاشون بزرگه؟ منظور وقتي تو يه ال سي دي 22 اينچي عكس رو ميخوام ببينم كل صفحه رو بگيره!
سلام
میشه منو راهنمایی کنید من کاربردم خانگی هست و بیشترین اولویت برام به ترتیب رنگ و کیفیت بالا و نویز کم در نور کم و شب
هست در ضمن میخام عکس شفاف باشه
یه مقاله میخوندم که نشون میداد عکاسی با لنز تله از شخص یا طبیعت عکس بهتری میدهند ممنون میشم راهنمایی کنید تو لنزهای کامپکت و سوپر زوم چگونه هست
و ممنون میشم این سری دوربین ها رو از نظر اولویتهای که گفتم رده بندی کنید
sx 230
fz100
hs20
g12
hx9v
ممنون
سلام
A2200 کنن
سلام
تنها چیزی که میشه گرفت HS20 هست حدود 590 هست
سلام
اره HX100V خوبه SX40 هم هست
مهم نسبت تصویری هست که میگیرید به LCD می خوره یا نه
سلام
g12
sx 230
فکر کنم درست متوجه نشدم اما : وقتی زوم میکنید پشت سوژه مات میشه و جذابیت بیشتری به خوده سوژه و کلا عکس میده
بنده می خوام یه دوربین بخرم که هم خوب عکس بگیره و هم فیلم که اولویت با فیلم هست.کاربرد هم خونگیه و بودجه تا 700 ، 800 هزار تومان.خودم نظرم روی کنون SX230 و SX260 هست.آیا SX260 تو ایران اومده؟چنده؟ از برندهای دیگه هم دوستان اگه مدلی بهتر از اینهایی که گفتم پیشنهاد بدن ممنون میشم.
الان كدومش بهتره؟ HX100V يا SX40؟
كيف و HDMI ومموري قيمتش چطوره؟
سلام
خسته نباشيد بابت اين همه زحمتي كه ميكشيد
من يه آماتورم كه ميخوام يه دوربين صرفا براي مهموني ها و پيك و نيك و خلاصه مصارف خونگي بگيرم
از 2تا مدل خوشم اومده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و Canon EOS 550D
در كل ميخوام يه چيزي كاملي باشه . اگه به نظرتون اينا به استفاده من نمياد لطفا نظر بديد چه دوربيني تهيه كنم
بازم عرض ميكنم مصرف خونگيه . بودجه هم تا 5/1 باشه عاليه مرسي
سلام
این مدلها رو تو اینترنت بررسی کردم
sx 230
fz100
hs20
g12
متاسفانه قیمت خارج کشور دوربینهای کنون با داخل کشور منطقی نیست
در حالیکه fz 100 قیمتش 420 دلار هست و در ایران 720 تومن
ایا با کیفیت فیلمبرداری بالا این مدل و قیمت منطقیش گزینه بهتری نیست
با توجه به اینکه g12 کیفیت فیلمبرداری معمولی داره و از امکانات پایینتری برخوردار هست
در ضمن ماکرو fz100 بهتر است
ممنون
درضمن ایا بهتر نیست دوربینهای کنون رو خارج از کشور خریداری کرد چون sx230 معمولا 250 دلار هست ولی در ایران 550 تومن
مرسی
سلام من خودم 550D داریم این 2 تا دوربین که شما گفتین نیمه حرفه ای و حرفه ای هستن...و به کار شما نمیاد...واسه کار شما canon power SX200 دوربین خوبی هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)