در مورد عنایتی نمیشه به راحتی از کنار اسمش گذشت
عنایتی که بدتر از علیزاده و یا عباسفر که نیست!
استقلال به یک مهاجم با سبک بازی عنایتی نیاز داره اگر بازیکنی بهتر ازعنایتی بود باید اون را خرید اما الان عنایتی بهترین و دم دست ترین بازیکن هست.
در مورد عنایتی نمیشه به راحتی از کنار اسمش گذشت
عنایتی که بدتر از علیزاده و یا عباسفر که نیست!
استقلال به یک مهاجم با سبک بازی عنایتی نیاز داره اگر بازیکنی بهتر ازعنایتی بود باید اون را خرید اما الان عنایتی بهترین و دم دست ترین بازیکن هست.
فکر میکنم بازیها از بهمن شروع بشه.
به هر حال من که لحظه شماری می کنم برای بازی در اسیا
پس از سالها دوری از این مسابقات خیلی دوست دارم همان بازی اولمون هم جلوی الهلال و یا الااتحاد باشه.
تو این چند سال که سپاهان در اسیا بود همیشه برای بازیهاش به ورزشگاه می رفتم و همیشه حسرت نبوده پرافتخارترین تیم اسیا را می خوردم.
امسال استقلال باید تمام تیمها را از دم سلاخی کنه.
این جملت رو خیلی با غرور گفتی، خیلی حال کردمامسال استقلال باید تمام تیمها را از دم سلاخی کنه.
اسامی رو فرستادن واسه بازیها ؟ تا کی فرصت ارسال اسامی رو دارن ؟ خدا کنه ایندفعه دیگه بیخیال نباشن و اسامی رو به موقع بفرستن..
anteres جان اونو که مطمئنم اشتباه گفتی چون اون بازی که از الهلال باختیم و 3بر2 هم بود یک گل نیکبخت زد یک گل یدالله اکبری اینا رو خوب یادمه چون
1 - نیکبخت دو تا پیرهن تنش بود وقتی گل زد یکیشونو درآورد اندخت بین تماشاچیان و داور بهش کارت نداد
2-اکبری اون موقع ها که گل می زد استقلال می باخت نمونش تو جام حذفی همون سال با سپاهان
ولی شاید بازی با الاتحاد که 4بر1بردیم خطیبی گل زده تو بازی با العین که 3بر1 باختیم فکرنکنم خطیبی گل زده باشه
ورزش از نگاه دو داره گل های فابیو بالارو نشون میده
اینجور که پیداست خیلی فرصت طلبه
خدا کنه به دردمون بخوره
فابیو بالا که به نظر فوق العاده میاد.
به نظر می امد توانایی بازی با هر دو پا را داره.
اما این برزیلی ها بگیر نگیر دارند.
الان هم انتظارات ازش وحشتناک بالا رفته می ترسم همین انتظارات زیاد از حد براش مشکل ایجاد کنه
در گفت و گو با فارس
طباطبايي: ديدار با واعظ ربطي به مربيگري در استقلال ندارد
خبرگزاري فارس: دروازه بان سابق تيم فوتبال استقلال گفت: در باشگاه به روي بازيكنان گذشته باز است و براي ديدن واعظ رفتم.
هادي طباطبايي در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره ديدارش با امير واعظ آشتياني اظهار داشت: او را در ورزشگاه آزادي ديدم و از من دعوت كرد به ديدنش بروم. به همين دليل، من هم به باشگاه رفتم.
وي در اين مورد كه در چند وقت اخير كمتر پيش آمده كه بازيكنان سابق اين تيم در باشگاه حضور پيدا كنند، عنوان كرد: اين موضوع را به حساب كم لطفي مديران گذشته بگذاريد كه به دليل مشغله هاي زيادي كه براي خود درست كرده بودند، يادشان رفته بود كه اين تيم پيشكسوت هم دارد.
دروازه بان سابق اين تيم ادامه داد: اين تيم بزرگ، بازيكناني از گذشته دارد كه هميشه به ياد اين تيم هستند. آنچه از باشگاه استقلال ديدم، اين بود كه در روي همه باز است.
طباطبايي با بيان اينكه واعظ توانسته به خوبي نظم را در باشگاه ايجاد كند، ادامه داد: در چند سال اخير كمتر شاهد بودم كه باشگاه نظم داشته باشد. حالا مديريت امكانات خوبي را در اختيار تيم قرار داده است. يادم مي آيد هميشه كنار ماشين هاي خود، لباس هايمان را تعويض مي كرديم؛ اما اكنون ورزشگاه دستگردي را براي بازيكنان گرفته اند. اميدوارم كادر فني و بازيكنان با استفاده از اين، دل هواداران را با قهرماني شاد كنند.
دروازه بان سابق تيم ملي اضافه كرد: در باشگاه هر كسي وظيفه خود را مي داند. هر فرد در حيطه وظايف خود كار مي كند. اگر من هم به باشگاه رفتم صرفا براي ديدم مديرعامل بوده و بحث ديگري هم نداشتيم.
طباطبايي تصريح كرد: استقلالي ها هميشه همراه اين تيم هستيم و اگر هم از ما كمك بخواهند، با تمام وجود در خدمت اين تيم هستيم. اگر هم در كنار تيم نباشيم، براي موفقيت آن دعا مي كنيم.
وي در مورد بازي هاي اين فصل استقلال گفت: اين تيم شروع خوبي نداشت؛ اما در ادامه توانست شرايط خوبي پيدا كند. اين تيم نفرات خوبي هم جذب كرده است. اميدوارم اين روند ادامه داشته باشد.
طباطبايي در پاسخ به اينكه گفته مي شود قرار است به جاي حميد بابازاده در كادر فني اين تيم قرار گيرد و ديدار با واعظ هم به همين دليل صورت گرفته اظهار داشت: كار دروازه باني انجام نمي دهم و با دروزاه بان ها كار نمي كنم. ديدار ما صرفا دوستانه بود.
سرمربی تیم فوتبال استقلال در آخرین جلسه تمرینی این تیم پیش از دیدار با سایپا از تماشاگران خواست به منظور تقویت روحیه بازیکنان به جای تشویق یک فرد خاص کل تیم را تشویق کنند.
به گزارش خبرنگار مهر، تیم استقلال تهران که باید برای برگزاری دیدار فردا مقابل سایپا آماده شود، امروز تمرینات خود را از ساعت 15 درورزشگاه شهید دستگردی آغاز کرد.
تمرین امروز آبی پوشان پایتخت مانند همیشه با حواشی جالب توجهی همراه بود که گزیدهای از آن در زیر می آید:
* در آغاز تمرین بازیکنان زیر نظر خداد بدون دویدن و فقط با توپ بدنهای خود را گرم کردند.
* امیر قلعه نوعی پیش از آغاز تمرین از بازیکنان خواست تا دیدار با سایپا را جدی گرفته و برای کسب برتری در این بازی تلاش کنند. وی گفت: استقلالگونه فکر کنید و همیشه با همین تفکر به میدان روید. فراموش نکنید که تیم و پیراهن استقلال طرفداران زیادی دارد. پس باید ارزش این تیم را بدانید و به هواداران آن احترام بگذارید.
* 200 تماشاگری که برای تماشای تمرین استقلال به ورزشگاه آمده بودند، بیش از هر فردی به تشویق سرمربی آبی پوشان پرداختند که البته این کار با مخالفت امیر قلعه نوعی همراه بود. امیرقلعه نوعی طی گفتگویی با هواداران حاضر در ورزشگاه از آنها خواست تا به جای تشویق وی، کل مجموعه تیم را تشویق کنند. در این صورت انگیزه بازیکنان و حتی مربیان حفظ و تقویت می شود.
* قلعه نوعی همچنین از لیدرهای استقلال به خاطر نظم و آرامشی که در ورزشگاه و به هنگام تشویق این تیم در بین تماشاگران ایجاد می کنند، تشکر کرد.
* رضا رجبی و مسعود رحمانی که دیدار هفته گذشته تیمهای ابومسلم و سایپا را آنالیز کرده بودند، امروز فیلم این بازی را در اختیار سرمربی استقلال قرار دادند.
* امیرقلعه نوعی در یک ضیافت پنالتی با وحید طالبلو، توانست 3 ضربه از 5 شوت خود را وارد دروازه کند. البته طالب لو فقط موفق به مهار یکی از توپهای ارسالی شد. یکی از شوتهای قلعه نوعی به تیرک دروازه برخورد کرد. ضیافت پنالتی قلعه نوعی و طالب لو در حالی برگزار شد که برخی تماشاگران از سرمربی تیم استقلال تقاضای گل داشتند. عدهای هم طالب لو را تشویق می کردند.
* گزارشگران شبکه قطراسپورت مهمانان ویژه تمرین امروز استقلال بودند. آنها برای گفتگو با قلعه نوعی در مورد وضعیت فوتبال ایران و باشگاه استقلال به ورزشگاه دستگردی آمده بودند.
* درپایان تمرینات بازیکنان استقلال جهت برپایی اردو عازم هتل المپیک شدند.
Last edited by Alireza Taji; 29-11-2008 at 02:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)