تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1260 از 2014 اولاول ... 2607601160121012501256125712581259126012611262126312641270131013601760 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,591 به 12,600 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این شریفی کلا عقده داره
    ولی دیشب چقدر دلم به حال قطبی سوت مخصوصا وقتی که داشت اشک میریخت

فردوسی پور هم که زیادی داشت حرف مفت میزد و گیر داده بود به پول بیت المال

آخر فروم باز devil_ff2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ی دیکتاتور

پيش فرض

فردوسی پور هم که زیادی داشت حرف مفت میزد و گیر داده بود به پول بیت المال
    خوبه همرو هدایتی داره میده
    اگه همه خرج گردن تربیت بدنی بود چی میگفتن

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

طرح تمام ابهامات در مورد قطبى از زبان مدير برنامه هايش

در دبى سرما خورده و هنوز عاشق پرسپوليس است!

محمد قراگزلو
    Mohammad Gharagozlou

افشين قطبى شش روز پيش از تهران خارج شد، در قامت يك سرمربى به آخر خط رسيده و مستعفى كه به هيچ وجه قصد بازگشت ندارد. شرايط طورى پيش رفت كه هيچ كس پى مساله بازگشت او را نگرفت و حتى با نمايش نسبتا خوب قهرمان فصل گذشته ليگ برتر مقابل پيكان، امپراتور تا حدودى فراموش شد. با اين حال قطبى، نقل قول هايش و مسائل مربوط به بازگشت، قرارداد و ... همچنان در صفحات اول رسانه هاى نوشتارى وجود دارد و بعضا ابهاماتى را درخصوص ادامه همكارى يا نوع فسخ قراردادش با پرسپوليس به وجود مى آورد. در اين مورد ابهاماتى وجود دارد كه شايد پاسخ هاى مهدى حاج باقر، وكيل و مدير برنامه هاى قطبى بتواند اندكى در روشن كردن آنها براى دوستداران سرمربى مستعفى پرسپوليس كمك باشد.

شايعه شد قطبى با شروطى خاص از جمله رفتن داريوش مصطفوى يا حضور در فينال ليگ قهرمانان آسيا به پرسپوليس برمى گردد اما همه اينها از سوى مدير برنامه هاى او تكذيب شد: «در مورد بازگشت، نظر قطبى تغييرى نكرده. او كه در حال حاضر با سرماخوردگى دست و پنجه نرم مى كند، بازى روز شنبه پرسپوليس- پيكان را از طريق تلويزيون ديده و قلبش براى اين تيم و هوادارانش مى تپد.»

حاجى باقر مى گويد: «افشين قطبى به غير از خبرگزارى فارس و ايسنا كه در مصاحبه با آنها شرط بازگشتش را رفتن مصطفوى اعلام كرده بود با هيچ رسانه داخلى مصاحبه نكرده، بنابراين مصاحبه اى با اين مضمون كه «اگر پولم را ندهيد، ناگفته ها را مى گويم» تكذيب مى شود.»

مى گويند اخراج ماركو و دى كارمو و جذب رحمان رضايى بدون در جريان گذاشتن قطبى و با فشار هيات مديره باشگاه صورت گرفته اما مدير برنامه هاى سرمربى مستعفى پرسپوليس اين مساله را تكذيب مى كند: «در تمام اين موارد، آخرين تاييد از آقاى قطبى گرفته شد. حتى در مورد ماركو باشگاه به قطبى اعلام كرد كه اگر مى خواهى پولش را بدهيم تا برگردد، اما خود قطبى قبول نكرد.»

قطبى از برخى مسائل از قبيل نداشتن اينترنت در منزل و پرداخت نشدن پول غذايش در نامه به مديران باشگاه پرسپوليس ابراز دلخورى كرده و اين مسائل را (با توجه به قراردادش) عدم انجام تعهدات باشگاه ناميده است اما از طرفى ۷۰ درصد از مبلغ قرارداد فصل جارى (۷۰۰ هزار از يك ميليون دلار) را گرفته است، بنابراين بحث فسخ قرارداد پيچيده مى شود. اگر قطبى سر حرفش بماند و خواستار فسخ قراردادش باشد بايد قسمتى از پولى كه گرفته را پس بدهد (اين مساله اى است كه برخى اعضاى هيات مديره نيز بر آن اصرار دارند) از طرفى اگر عدم انجام تعهدات باشگاه با مفاد قرارداد منافات داشته باشد سرمربى مستعفى حتى قادر به شكايت به فيفاست. مدير برنامه هاى قطبى در اين خصوص مى گويد: «ما تابع قوانين باشگاه هستيم و در چارچوب مقررات عمل مى كنيم. با توجه به شرايطى كه پيش آمده بايد مسائل مربوط به قرارداد درمذاكرات رودررو حل شود.»

روز گذشته به نقل از ضرابى مدير روابط عمومى باشگاه پرسپوليس در دو سايت خبرى نقل قولى آورده شد با اين مضمون: «طبق برنامه قرار است امروز (دوشنبه) آخرين مذاكرات درباره قرارداد ميان قطبى و باشگاه انجام شود تا هيچ شك و شبهه اى باقى نماند.» قرار بود اين ارتباط با واسطه مدير برنامه هاى قطبى صورت گيرد اما تا ساعت ۱۵ ديروز اين افتاق رخ نداده بود. حاجى باقر مى گفت: «ان شاءالله هر وقت با من تماس برقرار كردند آن وقت مقدمات اين جلسه انجام خواهد شد.»

برخلاف اينكه گفته مى شد افشين قطبى و همسرش يك روز پس از حضور در دبى راهى كره جنوبى خواهند شد اما سرمربى مستعفى پرسپوليس بدون اينكه برنامه خاصى داشته باشد همچنان در دبى به سر مى برد. اين مساله را مدير برنامه هاى قطبى كه هر روز با او در تماس است تاييد مى كند. با اين وجود روز گذشته شايعه شد قطبى با يك تيم كره اى مذاكره و به توافق رسيده است. حتى اعلام شد كه او به زودى با پرواز به سئول قرارداد خود را امضا مى كند. از طرفى اين مساله عنوان شد كه به دليل فسخ نشدن قرارداد وى با پرسپوليس امضاى قرارداد با باشگاه جديد ميسر نيست اما اصل مذاكره و توافق با تيم كره اى هم از طرف مدير برنامه هاى قطبى تاييد نمى شود: «من از اين موضوع بى اطلاعم اما نظر شخصى من اين است كه قطبى با هيچ تيمى مذاكره نكرده.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خليلى:

هواداران نبايد قطبى را فراموش كنند

ايران ورزشى- به خاطر رابطه بسيار خوبى كه قطبى و خليلى با هم داشتند، قطعاً رفتن سرمربى، آقاى گل فصل گذشته را نگران كرده. خليلى مى گويد كه از اين تصميم قطبى شوكه شده و باورش نمى شود بايد بدون او در پرسپوليس بازى كند: از رفتن قطبى و تصميم او شوكه شدم.
    خيلى دوست داشتم پس از بازگشت به ايران، كنار قطبى كار كنم چون روزهاى بسيار خوشى را با او داشتم.
    از فوتبال بين المللى قطبى كه مطابق با علم روز دنيا بود، تجارب خوبى كسب كردم. مطمئن هستم در آقاى گلى من در فصل قبل تأثيرگذار بود.
    پس از باخبر شدن از تصميم قطبى واقعاً شوكه شدم. اميدوارم اشخاصى از او دليل اين تصميمش را بپرسند تا در آينده دوباره مشكلى پيش نيايد البته هرگز نبايد به اين تصميم قطبى بى احترامى كرد چون مطمئنم براى خود حرف هاى قانع كننده اى دارد كه تيم بزرگى مثل پرسپوليس را در اين شرايط حساس تنها گذاشته ولى قطبى از ياد من و هواداران فراموش نمى شود چون بهترين لقب در فوتبال ايران يعنى امپراطور را به او داده بودند. مطمئنم ارزش او هرگز از بين نمى رود چون هواداران بزرگ و با تعصبى داريم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

درمورد افشين قطبى اظهار نظرنمى كنم

باقرى: من هم در مقابل پگاه
    دو پنالتى را خراب كردم

بابك بزرگى
    Babak Bozorgi

صميمانه ترين رابطه را در پرسپوليس، كريم باقرى با قطبى داشت و حالا كه او رفته همه منتظرند ببينند كاپيتان چه خواهد كرد. باقرى اما مثل هميشه، هرگز پايش را آن طرف خط پايان «حرفه اى گرى» نگذاشت و اگرچه نزديك به يك هفته از رفتن سرمربى مى گذرد اما او حتى حاضر نيست درباره اش حرف بزند. در عوض ترجيح مى دهد همان طور كه حامى قطبى بود، از پيروانى جوان هم حمايت كند و از تيم ملى و تساوى اش برابر امارات بگويد.
    از تيم ملى شروع كنيم و بازى با امارات. در نيمه اول اين بازى واقعاً از تيم ملى نااميد شده بوديم.
    فكر نمى كنم اينقدر بد بازى كرده باشيم!
    ولى بازى كاملاً در اختيار اماراتى ها بود.
    قبول ندارم چون ما تحت شرايطى خاص به مصاف اين تيم رفته بوديم. آنها انگيزه متفاوتى براى بردن ما داشتند و وعده هايى كه داده شده بود باعث شد هرچه دارند براى پيروزى بگذارند. فكر مى كنم ما كمى تحت تأثير جو منفى بازى خوب بازى نكرديم ولى ديديد كه در نيمه دوم به بازى مسلط شديم و توانستيم بهتر كار كنيم.
    به نظر مى رسيد تيم ملى تاكتيك خاصى براى مقابله با حملات اماراتى ها نداشت!
    اين را كه اصلاً قبول نمى كنم. مگر مى شود بدون تاكتيك فوتبال بازى كرد اتفاقاً در نيمه دوم بازى ما هم دستورات تاكتيكى كادر فنى را خوب انجام داديم و روى همين تاكتيك ها هم بود كه گل زديم.
    انگار توقع نداشتيد امارات اين طور بازى كند. فكر نمى كنى يك جورهايى آنها را دست كم گرفته بوديد
    مى دانستيم بازى خيلى حساسى داريم ولى فكر نمى كرديم آنها جلوى ما اينقدر هجومى بازى كنند. اماراتى ها هم تحت تأثير وعده هايى كه گرفته بودند فقط نيمه اول برترى داشتند.
    از تيم ملى بگذريم.. رفتن قطبى هم بدشانسى هاى پرسپوليس را تكميل كرد.
    من در امارات بودم كه اين خبر را شنيدم و نمى دانم چه بگويم. شايد با رفتن او كارمان مشكل تر شده ولى اگر كمى باتدبير باشيم مى توانيم مشكلات را حل كنيم.
    خيلى ها معتقدند رفتن قطبى يك تصميم غيرحرفه اى بوده. تو چه فكر مى كنى
    من اصلاً در جريان نيستم و نمى دانم دلايل قطبى براى رفتن چه بوده. به همين خاطر نمى توانم حرفى بزنم و بخواهم درباره قطبى اظهار نظر كنم.
    در نبود او فكر مى كنى سرنوشت پرسپوليس چه مى شود
    فكر نمى كنم مشكلى باشد. بچه ها با روحيه تمرين مى كنند و اميدوارم رفتن قطبى مشكل ساز نشود.

پيروانى مى تواند از پس هدايت پرسپوليس بر بيايد
    چرا فكر مى كنيد او موفق نمى شود اتفاقاً من با شناختى كه از پيروانى دارم معتقدم حتماً موفق مى شود. فقط ما بازيكنان و هواداران بايد كمك اش كنيم.
    از بازى با پيكان بگو. جو قزوين تيم را اذيت نكرد
    ما هيچ توجهى به مسائل حاشيه اى نداشتيم. تمام فكر و ذكرمان گرفتن ۳ امتياز بود ولى شانس هم يارى مان نكرد اگر يكى از آن پنالتى ها گل مى شد همه چيز تغيير مى كرد و ما برنده بوديم.
    چرا خودت پنالتى دوم را نزدى
    اگر قرار بر اين باشد كه بايد بگويم من هم قبلاً در بازى با پگاه دو بار پنالتى خراب كردم. اينكه دليل نمى شود.
    ولى نيكبخت براى پنالتى زدن روحيه نداشت و شايد بهتر بود بازيكن ديگرى پشت توپ مى ايستاد.
    كادر فنى است كه تشخيص مى دهد چه بازيكنى پنالتى بزند و من نمى توانم در اين باره حرفى بزنم. نيكبخت بازيكن بزرگى است كه آن روز بدشانسى آورد و توپ هايش گل نشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پرسپوليسى ها براى خودشان اسپند دود كردند

ليدرها آشتى كردند پيروانى تشويق شد

ايران ورزشى- همه براى شركت در جلسه رفته اند توى رختكن و فقط پرويز كماسى مانده كه او هم مشغول چيدن موانع است و بعد هم چند دقيقه اى خودش تمرين مى كند. ليدرها و هواداران هم ساكت نشسته اند.
    حتى حرف هم نمى زنند. بعد از نيم ساعت سرخپوشان به زمين مى آيند و گرم كردن شروع مى شود. عابدزاده با انجام حركات كششى خودش را براى تمرين دادن به گلرها آماده مى كند و البته حواسش هست كه بازيكنى طفره نرود.
    تذكرى هم به خيرخواه مى دهد كه گرم كردن را جدى بگيرد. منصورى و حقيقى مصدوم هم با بقيه مشغول تمرين اند و محمد هم با سر بانداژ شده ديده مى شود. دويدن هاى سرعتى، كارهاى استقامتى و استارت زدن و عبور از موانع از ديگر برنامه هاى تمرين است و گلرها هم جدا مى شوند و مى روند تا با عابدزاده كار كنند. البته حقيقى خيلى به پاى مصدومش فشار نمى آورد.
    بقيه هم آقاوسط بازى مى كنند و بعد حفظ توپ و پرسينگ. جالب اينكه تداركاتچى ها اسپند دود كرده اند تا كسى چشمشان نزند! واعظى هم سر و كله اش پيدا شده . چند دقيقه اى با حقيقى حرف مى زند و به او روحيه مى دهد. هواداران و ليدرها هم انگار تازه سر كيف آمده اند كه شروع مى كنند به تشويق. بيشتر از همه هم افشين پيروانى را تشويق مى كنند.
    تمرين همچنان ادامه دارد. يك گروه با پيروانى حمله به دفاع را تمرين مى كنند و سرمربى دايم تذكر مى دهد كه مدافعان سريع تر باشند و مهاجمان شوتزنى و توپ هاى ريباند شده را فراموش كنند. آزادى عمل على كريمى از هميشه بيشتر است و كادر فنى هم خيلى روى او حساب كرده. گروه ديگر بازيكنانى هستند كه ارسال هاى بلند را تمرين مى كنند و عابدزاده به كارشان نظارت دارد.
    ارسال هايشان هم بايد به عمق دفاع باشد. در همين لحظات ليدرها مى روند بيرون زمين و جلسه مى گذارند. نتيجه جلسه شان هم آشتى كنان خودشان با هم است و دوباره برمى گردند روى سكوها. در ادامه سرخپوشان پنالتى زدن و ضربات كاشته را هم تمرين مى كنند و بعد از نود دقيقه سوت پايان تمرين به صدا درمى آيد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

شاهرخ شهنازى:
    با اسم من آرامش پرسپوليس را بهم نزنيد

شاهرخ شهنازى رييس فدراسيون پينگ پنگ و عضو هيات اجرايى كميته ملى المپيك كه قبلا در صحبت با ايران ورزشى حضورش در پرسپوليس را تكذيب كرده بود بار ديگر با رد شايعه مديرعاملى اش در باشگاه پرسپوليس مى گويد: «من هيچ اطلاعى از اين موضوع ندارم و اطمينان دارم كه به هيچ عنوان صحت ندارد چون مصطفوى هم اكنون بر اين مسند قرار دارد و كارش را هم خوب انجام مى دهد. من هم درگير كارهاى فدراسيون پينگ پنگ هستم و هيچ گونه اطلاعى در خصوص اين شايعات كه طى چند روز اخير مطرح شده ندارم. اساساً دوست ندارم با مطرح شدن اسم من حتى به عنوان يك شايعه، مشكلى براى باشگاه پرسپوليس پيش بيايد. دوست ندارم با مطرح شدن اين شايعات آرامش پرسپوليس بر هم بخورد يا تضعيف شود. هم اكنون مشغوليت هاى مربوط به كميته ملى المپيك و فدراسيون پينگ پنگ تمام وقت من را گرفته است.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نورى: براى جبران فرصت هست
    ايران ورزشى- پژمان نورى از اينكه پرسپوليس در ديدار با پيكان به حق خودش نرسيده حسابى دلخور است و با اشاره به اين بازى توضيح مى دهد: بازى زيبايى را مقابل پيكان به نمايش گذاشتيم. همه مى دانند حق داشتيم به پيروزى برسيم. با انگيزه دو برابر به ميدان رفتيم تا فاصله با صدر را كم كنيم. نورى در اين باره كه چرا خودش ضربه را نزد مى گويد: براى زدن ضربه پنالتى به هيچ عنوان پشت توپ نرفتم اما مطمئنم نيكبخت قصد داشت با جبران اشتباه اول كه پنالتى را از دست داده بود، توپ دوم را وارد دروازه كند اما متاسفانه نشد. با اين حال فكر مى كنم نمى توانيم نيكبخت را محاكمه كنيم. بازيكن آرژانتين هم در يك بازى حساس سه پنالتى را از دست داد، بايد قبول كرد فوتبال غيرقابل پيش بينى است. مهم اين است كه جاى جبران هميشه براى ما وجود دارد. اين مسابقه سكوى پرتابى براى بردهاى آينده ما خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

معمارزاده: قطبى مربى با فرهنگ و باهوشى بود
    ايران ورزشى- « طبق اعلام پزشك معالجم مى توانم از ۱۵ اسفند ماه در تمرينات پرسپوليس شركت كنم.» اين را ميثاق معمارزاده مى گويد كه به تازگى از ليست پرسپوليس حذف شده اما اين دليلى براى نااميدى اش نيست و مى خواهد خودش را براى فصل آينده آماده كند، او مى گويد: در حال حاضر كار با وزنه را انجام مى دهم و بعد از گذشت سه ماه و ۱۵ روز با دستور پزشك، تمرينات جدى خود را آغاز مى كنم. زمان بازگشتم به تهران مشخص نيست اما به گفته پزشكم مى توانم از ۱۵ اسفند در تمرينات پرسپوليس شركت كنم. معمارزاده در مورد جدايى افشين قطبى هم مى گويد: قطبى براى پرسپوليس زحمت كشيد و اين تيم را قهرمان كرد. قطعاً مشكلاتى بوده كه صلاح دانست از ايران برود. براى او آرزوى موفقيت مى كنم چون يك مربى با فرهنگ و باهوش بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سپهر: ميثاقيان استاد ضد فوتبال است
    ايران ورزشى- سپهر حيدرى بدون توجه به اتفاقات رخ داده در پرسپوليس درباره بازى با استقلال اهواز مى گويد: به لحاظ روحى ـ روانى با ما كار شده. در شرايط خوبى قرار داريم و براى رويارويى با استقلال اهواز لحظه شمارى مى كنيم. ديگر بازى با پيكان را فراموش كرده ايم چرا كه اگر به آن فكر كنيم حتما تمركز براى بازى بعد را از دست مى دهيم . با اين حال فكر مى كنم اگر پنالتى اول گل مى شد به طور حتم شكست سنگينى نصيب پيكان مى شد اما خدا نخواست. هواداران ما خيلى صبورند و به آنها قول مى دهيم كه قبل از تعطيلات صدرنشين خواهيم شد چرا كه در مقابل پيكان چيزهايى ديديم كه به آينده اميدوار شده ايم.
    سپهر در ادامه با اشاره به سرمربيگرى پيروانى در پرسپوليس مى گويد: پيروانى گرچه جوان است اما تجربه بالايى دارد كه در تيم ملى نشان داده. او ۲ خصيصه دارد يكى كه كاپيتان بوده و دوم اين كه در شرايط سنى قرار دارد كه مثل برادر بزرگ ما مى ماند و با او راحت هستيم. به تمام مربيانى كه از كودكى با من كار كرده اند، احترام مى گذارم و از رفتن قطبى ناراحت شدم. با اين حال براى وى آرزوى موفقيت مى كنم چرا كه براى من و پرسپوليس زحمات زيادى كشيده. مدافع پرسپوليس درباره بازى با استقلال اهواز هم توضيح مى دهد: ايشان تيم خوبى هستند و شرايط آنها كه مقابل استقلال ۶ گل خوردند تفاوت كرده است. با اين حال هيچ تيمى با پرسپوليس بازى بدى انجام نمى دهد. خوشبختانه تا به حال نديدم استقلال اهواز ضد فوتبال بازى كند و فكر كنم به خاطر اين مسأله است كه نتيجه نگرفته با اين اوصاف فكر مى كنم ميثاقيان استاد ضد فوتبال است و مقابل ما بسته بازى مى كند. البته پيروانى براى اين بازى برنامه ويژه اى دارد و يقين بدانيد در هر صورت ما ۳ امتياز را مى گيريم. ما مى دانيم كه ميثاقيان بازى را مى بندد اما به همه هواداران قول مى دهيم با شرايطى كه پيروانى در تيم ايجاد كرده و هم در حمله و هم در دفاع فوتبال بازى كنيم و نتيجه گرا هم هستيم، در ۳ جام پيش رو حرف هاى زيادى براى گفتن داريم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •