تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 126 از 942 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136176226626 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran & mashhad

پيش فرض

شرمنده نمی دونم چرا fontesh بهم ریخت؟!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

12

شما هم با دريافت صدا از طريق Mms مشكل دارين يا نه؟
    چون وقتي من براي خودم يك فايل صوتي را ارسال ميكنم به جاش يه Mms از ايرانسل مي ياد كه ميگه نوع يا حجم فايل ايراد داره.
    من حتي فايلهاي Mid و Mp3 زير 100 كيلوبايت را هم امتحان كردم ولي نشد.

از ساعت 18:00 امروز هم كه ايرانسل تو شهر ما(كرمانشاه) كلا قطع شده
    نه ميشه تماس بگيري نه جواب بدي نه به اينترنت وصل بشي
    تو شهر شما هم اين طوريه؟
    فكر ميكنم ايرانسل داره نرخ مكالمه رو ثانيه اي ميكنه و به خاطر همين قطع شده
    چون تا امشب فرصت داشت
    خدا كنه فقط گرونش نكنه
    اگه ثانيه ايش كنه و گرونش نكنه واقعا كه محشره

عضو تیم زیرنویس فارسی p30time's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب

پيش فرض

سلام.
    من شنيدم مخابرات به ايرانسل اخطار داده كه بايد مكالمه ها رو به حالت عادي دربياره (ثانيه اي)
    آيا اين مطلب درسته؟
    و اگر درسته بگيد از كي ثانيه اي مي شه؟
    با تشكر از شما

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

[FONT='Arial','sans-serif']اولاً اینکه مگه پست صوتی 100 نیست؟ واسه من برای شماره 100، 500[/FONT][FONT='Arial','sans-serif'] تومن پولش شده اما 101 رو که نمی دونم چی هست، 3500 تومن پولش شده.[/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif']دوم اینکه من درخواست ریز مکالمه نکردم و تو قبضام ریز مکالمات نیومده اما پولش رو حساب کرده. واسه دوستام هم که ایرانسل دارن تو قبض اسفند این کارو کرده.[/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif']سوم[/FONT] :[FONT='Arial','sans-serif'] هزینه آبونمان رو اوایل آبان تو تلویزیون اعلام کرد که رایگانه و اون موقع تو سایتشم نوشته بود.[/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif']چهارم[/FONT] :[FONT='Arial','sans-serif'] 130 قبل از عید در اواخر اسفند در مشهد خراب بود و این قبض من هم مال اسفند هست و تازه چیزی به اسم جستجو در فهرست شماره تماس وجود نداره و دقیقاً همون 130 هست با همون اپراتورها باور نداری زنگ بزن بپرس و حداقل 500 تومن واست آب می خوره.[/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif']پنجم: من الان تهرانم اما بعضی وقتا مشهد هم می رم یعنی هر دو جا زندگی می کنم. آنتن دهی تو غرب یعنی طرفای کارگر، آذربایجان و نواب که من هستم افتضاحه.[/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif']ششم: قضیه [/FONT]mms[FONT='Arial','sans-serif'] رو تو سایت ایرانسل قبل از عید نوشته بود و الان صفحشو [/FONT]update[FONT='Arial','sans-serif'] کرده اگه نه لینکشو بهت می دادم.[/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif']هفتم: *130*1# رو هر وقت می گیرم تاریخش درسته اما مبلغش مال 10 روز قبل هست و [/FONT]update[FONT='Arial','sans-serif'] نیست.[/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif']هشتم: همه حرفام کاملاً صحت داره اگه باور نداری اسکن قبضو واست [/FONT]send[FONT='Arial','sans-serif'] کنم. علاوه بر این حرفایی که زدم مربوط به اسفند بود و قبل از اون ماهی حدود 1000 تا 2000 بجز مساله دقیقه و ثانیه تو پاچم می کرد که تو ایران یه چیز طبیعی هست. اما واسه یک ساعت 13000 بدی خیلی زور داره.[/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif']امیدوارم *130 این جور که می گی پولی نباشه. و یه کلابرداری جدید اینکه امروز من هر بار 130 رو گرفتم بعد از توضیحات ضبط شده می گه سیستم آماده پاسخ گویی نمی باشد و هر دفه 50 تومن تو پاچت می کنه. باز بگو دزد نیست!!! [/FONT]
    آقای عزیز چرا اینقدر جر و بحث میکنید؟ طبق آخرین گفته ها ایرانسل 1 میلیون و 200 هزار مشترک داره و 1 میلیون و 199 هزارو 999 نفر این مشکل رو ندارن . حالا شما هم اگه میخوای سیم کارتتو بفروش چرا الکی انگ دزدی به مردم میزنی؟ اگه مسلمونی باید بدونی که این کارت درست نیست. ما که استفاده میکنیم هر ماه هم قبض میاد هم توش تخفیف میزنه و هزینه ی اضافی هم نداره. در ضمن تا اونجایی که من میدونم کارگر و آذربایجان و نواب مرکز شهر هستن و خودم هر روز 6 ساعت تو اون منطقه هستم هیچ مشکلی هم نداره . (غرب تهران یعنی سمت آزادی و شهرک غرب و تهرانسر !!!!)
    Last edited by Maziar_69; 11-04-2007 at 23:21.

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    من شنيدم مخابرات به ايرانسل اخطار داده كه بايد مكالمه ها رو به حالت عادي دربياره (ثانيه اي)
    آيا اين مطلب درسته؟
    و اگر درسته بگيد از كي ثانيه اي مي شه؟
    با تشكر از شما
    والا مخابرات میگه ما اخطار دادیم ولی مدیر عامل ایرانسل میگه ما هیچگونه اخطاری دریافت نکردیم. هنوز چیزی معلوم نیست.

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

12 ایرانسل از نظر فنی محدودیتی برای تبدیل تعرفه مکالمات ندارد

معاون فنی ایرانسل، مدعی شد که این شرکت هیچ‌گونه "اولتیماتوم 48 ساعته‌ای" در خصوص تبدیل تعرفه مکالمه از دقیقه به ثانیه، از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی دریافت نکرده است.
    علی‌اصغر عینی‌پور، در گفت‌‌وگو با سیتنا، در خصوص تبدیل تعرفه مکالمه ایرانسل از دقیقه به ثانیه گفت: در پی دستورالعمل ارسالی از جانب سازمان تنظیم مقررات به منظور تبدیل تعرفه از دقیقه به ثانیه، اپراتور دوم پیشنهاد خود را دراین خصوص در اسفند ماه به این سازمان ارسال کرد.
    وی، گفت: برای تبدیل تعرفه مکالمه، از لحاظ فنی با هیچ‌گونه مشکلی مواجه نیستیم و شبکه از آمادگی برخوردار است و در صورت تائید سازمان تنظیم مقررات، تعرفه بر اساس ثانیه اعمال خواهد شد.
    عینی‌پور، در خصوص جبران هزینه‌های محاسبه شده مشترکان ایرانسل بر اساس دقیقه به جای ثانیه، گفت: در صورتی که پیشنهاد شرکت ایرانسل مورد موافقت سازمان تنظیم مقررات قرار گیرد، "در صورت نیاز" جبران تعرفه، مطابق با قرارداد جبران خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

12 تعرفه Gprs ایرانسل قطعی نیست

مدير عامل ايرانسل، گفت: ايرانسل در ارائه هداياي نوروزي خود به مشتركين كوتاهي نكرده و كليه فعاليت‌‏هاي اين شركت طبق قرار داد انجام مي‌‏گيرد و قانوني است.
    مهندس عليرضا قلمبر دزفولي، درگفت و گو با ايلنا، با تاكيد بر اين كه طرح ثانيه‌‏اي كردن صورت حساب مشتركين ايرانسل به سازمان تنظيم مقررات ارسال شده است، اظهارداشت: تمام تغييرات نرم افزاري در سيستم بيلينگ ايرانسل انجام شده و در حال حاضر منتظر تاييد سازمان هستيم.
    وي، با اظهار بي‌‏اطلاعي از اولتيماتوم 48 ساعته سازمان تنظيم مقررات به اين شركت براي تغيير صورت حساب مكالمات مشتركين از دقيقه به ثانيه، تصريح كرد: تاكنون نامه‌‏اي از سوي سازمان مبني بر اين ضرب الاجل به دست ما نرسيده است.
    دزفولي، با اشاره به قرارداد تحت ليسانس ايرانسل و سازمان تنظيم مقررات، گفت: بايد براساس اين قرارداد و در چارچوب آن فعاليت‌‏هاي ايرانسل تحت نظارت قرار گيرد، ضمن اين كه كليه فعاليت‌‏هاي اين شركت تاكنون در چارچوب قرارداد بوده است.
    وي، همچنين در خصوص ميزان تعرفه استفاده مشتركين از سرويس Gprs براي اتصال به شبكه اينترنت، يادآورشد: طرحي كه از سوي شركت ايرانسل به سازمان تنظيم مقررات براي تعرفه Gprs ارسال شد، بر مبناي محاسباتي خاص براي هر يك كيلوبايت دانلود اطلاعات 30 ريال در نظر گرفته شد كه اين ميزان هزينه تنها براي دانلود كردن حجم اطلاعات است و هزينه‌‏اي براي Access به اينترنت منظور نخواهد شد؛ اما تاكنون تاييد و يا تكذيبي در خصوص اين تعرفه از سازمان تنظيم مقررات مبني بر تعرفه 15 ريال هر كيلوبايت دريافت نكرده‌‏ايم و هنوز اين تعرفه قطعي نيست.
    مديرعامل ايرانسل، با بيان اين كه طي چند روز آينده تعرفه نهايي استفاده از Gprs ايرانسل اعلام خواهد شد، در خصوص نارضايتي مشتركين اين شبكه از صورت‌‏حساب‌‏هاي كاركرد، گفت: تمام مشتركين مي‌‏توانند صورت حساب دقيق مكالمات خود و همچنين ريز مكالمات آن را دريافت كنند و در صورت بروز هرگونه اشكال با امور مشتركين اين شركت تماس بگيرند.
    دزفولي، با تاكيد بر اين كه كليه آمار استفاده مشتركين ايرانسل در ايام نوروزي از هداياي اين شركت طي هفته جاري اعلام خواهد شد، خاطرنشان كرد: ايرانسل در اهداي هداياي نوروزي به مشتركان كه شامل مكالمه رايگان، مشاور رايگان و نيز سرويس Gprs مورد تمامي تعهدات خود را اجرايي كرده است.
    وي، با بيان اين كه 55 شهر كشور تحت پوشش شبكه ايرانسل هستند، يادآورشد: كليه تعهدات اين شركت در سال 85 عملياتي شده است؛ به طوري كه در اسفند ماه سال 85 بالغ بر84 شهر آماده اضافه شدن به اين شبكه بودند كه به محض برقراري ترنسميشن با مخابرات وارد شبكه خواهند شد.
    دزفولي، گفت: يك ميليون و 200 هزار مشترك تحت پوشش شبكه ايرانسل قرار دارند.
    وي، در خصوص برقراري سرويس رومينگ ايرانسل با اپراتورهاي داخلي كشور، اظهارداشت: اين طرح به سازمان تنظيم مقررات ارائه شده است و در صورت برقراري شرايط قرارداد، رومينگ ايرانسل با اپراتور اول و تاليا برقرار خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

12 سلیمانی: خدمات اپراتوری باید برحسب ثانیه باشد

ICTna.ir - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: براساس قانون و طبق پروانه و مقررات‌, همه اپراتورهای درون کشور باید حتما خدمات خود را براساس ثانیه به مردم ارایه کنند .
    به گزارش ایستنا دکتر محمد سلیمانی در گفتگو با سیمای جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه موضوع ثانیه‌ای حساب شدن مکالمات بارها به شرکت ایرانسل اعلام شده است افزود: اگر اپراتوری خدمات خود را دقیقه‌ای حساب کند, یقینا20 درصد اضافه تر از مشترکانش دریافت می‌کند.
    وی با اشاره به اینکه مکالمات مشترکان باید ثانیه‌ای حساب شود تا مبلغ اولیه اعلام شده اپراتورها تحقق یابد, گفت: در این زمینه به شرکت ایرانسل تذکر داده شد تا خدمات خود را شفاف به مردم ارایه دهد.

سلیمانی‌, دقیقه‌ای حساب شدن مکالمات مشترکان ایرانسل را یکی از مشکلات وزارت ارتباطات با ایرانسل در نیمه دوم سال گذشته بیان کرد و افزود: براساس شکایاتی که در خصوص شفاف نبودن خدمات از ایرانسل شده است‌, این شرکت باید نوع خدمات ارایه شده خود را در فیش مکالمات مشتری به صورت شفاف اعلام کند.
    وی اضافه کرد: این حق مشتری است که بداند چه خدماتی با چه قیمتی و در چه مدت زمانی دریافت کرده است و هیچ خدماتی نباید مبهم و مخفی باشد .

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

12 ایرانسل تا پایان وقت اداری امروز برای تبدیل تعرفه فرصت دارد

اولتیماتوم 48 ساعته سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، "آخر وقت اداری روز دوشنبه – 20 فروردین ماه –" به شرکت ایرانسل به صورت کتبی و از طریق فاکس ارسال شده و تاکنون هیچ پاسخ، پیشنهاد و تماسی در این خصوص از سوی مسوولان ایرانسل دریافت نشده است.
    مهندس محمود خسروی، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، در گفت‌وگو با سیتنا، با بیان این مطلب، تصریح کرد: شرکت ایرانسل، تا پایان وقت اداری امروز (چهارشنبه 22 فروردین ماه) برای پاسخ‌گویی و تبدیل تعرفه مکالمات از دقیقه به ثانیه فرصت دارد.
    خسروی، افزود: طبق اعلام به سازمان ارتباطات زیرساخت، پس از پایان این فرصت، به درخواست‌های ایرانسل مبنی بر توسعه، لینک و برقراری ارتباط پاسخ داده نخواهد شد.
    خسروی، در پایان از رسیدن موضوع به این مرحله به دلیل کوتاهی شرکت ایرانسل اظهار تاسف کرد.

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مگه نديديد خبري رو كه روي بعضي سايت ها اومده بود؟
    مدير عامل ايرانسل گفته كه هيچ ابلاغيه اي مبني بر تعيين اولتيماتوم دريافت نكرده ايم. ما آماده تغيير تعرفه ها هستيم فقط نياز به مجوز مخابرات داريم.
    (معلومه ميخوان گرون كنند كه مجوز ميخواند)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •